2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892474 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

Paraya geliyorsa maaş ödemeleri her sene olduğu gibi ara ara sekteye uğrayınca ne yapacaklar bakalım. İhtarname, maç seçme, sakatım deyip maça çıkmama...
Aynen oyle maalesef bir cok problem cikabilir. 1-2 yillik performansla kendilerini dunya yildizi zannediyorlar.

Çevrimdışı Deniz

Konop a  teklif yapılmış cevap bekleniyormuş.menajeri sevilla ile anlaşmış ancak parada anlaşamamışlar.bizi fiyat yükseltme aracı olarak kullanıyor olabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Jukebox

Konoplyanka zenit'e gidecek.  :lol:
Ss aldım belki tutar :D

Çevrimdışı Fatih Berker

Kono'nun geleceğine inanmak istemiyorum.İnanıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Gelmeyeceğini biliyorum çünkü.Ne zaman bizim yönetim böyle iş bitirici olmuş ki şimdi olsun?

Çevrimdışı talha

Konop a  teklif yapılmış cevap bekleniyormuş.menajeri sevilla ile anlaşmış ancak parada anlaşamamışlar.bizi fiyat yükseltme aracı olarak kullanıyor olabilir..

Zaten öyle kullanıyor adam. Kendimizi TS'nin yerinde bulacaz. Gerek yok cidden bu kadar uzadıysa bırakılsın artık. Çünkü ben gelirse pişman olacağımızı düşünüyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Hakikaten herkesi geçtim Ruslar nasıl atlamadı bu adama şimdiye dek acaba.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hacı Hollanda ligi tırsıyorum. Corilla uçak gibi adam.  :icool: Seneye bitiyor sözleşmesi.  :busted_cop:

Narsing iyidir hocam emin ol tırsacak durum yok zaten hayal konoplykadan falan cok iyi bir adam :)

Çevrimdışı Sarp

Lütfen yönetimi küçümsemeyelim. Beşiktaş değerlerini temsil ediyorlar.
Ayrıca bu siteyi takip eden onlarca adama da laf vermiş oluyoruz.
Ba nasıl geldi? Sosa? İstediğimizi alırız, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)

Çevrimdışı murat

@MURAT abi birtek para da bizde varya
kontrat esastır.uefa gözünün yaşına bakmaz.sonuçta biz talip olmuşuz.@Kemal

Çevrimdışı Jukebox

Zenit alacak abi konoplyanka'yı.
Kaynak sağlam;kuşlar.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Ozan E.

Ruslara ve Katarlilara alternatif oldugumuz surece bizden hayir gelmez. Futbol oynamak icin gelinen bir hale gelmesi lazim ligimizin.

Çevrimdışı Ergin1903

İzledigim kadariyla konop pozisyonlarin sonunu tam getiremiyor. Yani bitirici pas ve vurusu eksik gibi geldi bana. Kendi liginde 3 asisti var sadece.  O yüzden cok büyükler istemiyor olabilir ama iyi oyuncu gelirse hayir demem.

Çevrimdışı Deniz

Zaten öyle kullanıyor adam. Kendimizi TS'nin yerinde bulacaz. Gerek yok cidden bu kadar uzadıysa bırakılsın artık. Çünkü ben gelirse pişman olacağımızı düşünüyorum.
Süper bir sezon geçirdi ama 1 sezona göre oyuncu almak ne kadar mantıklı olur şüpheliyim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serdkar

Ali Fuat Duatepe ‏@alifuatduatepe 3 Min.Vor 3 Minuten

Beşiktaş-Yıldırım Demirören anlaşması tamam! 20 milyon ödeme+30 milyon loca-sponsorluk+50 milyon tl hib

Çevrimdışı Nartallo

Anladığım kadarıyla bu adam bizi stepne olarak tutuyor, her yeri dolaşacak olmazsa imzalayacak.

Ki bahsedilen yıllık ücretler takım ortalamasının çok üzerinde, sen Atiba'ya 1 milyon EUR vermek için 6 ay pazarlık yaptın, ilave 200 bin EUR'u da 30 maç oynarsa vereceksin. Şimdi bu adama kafadan 3 mio EUR verirsen kusura bakma kimseyi oynatamazsın.

Getir Skertel'i, Scweinsteiger'i veya Huntelaar'ı, ver 3 mio EUR'u ama bırak ülke dışında, kendi klübü dışına çıkmamış adama bu meblağlar çok yüksek...

Çevrimdışı Ozan E.

Ali Fuat Duatepe ‏@alifuatduatepe 3 Min.Vor 3 Minuten

Beşiktaş-Yıldırım Demirören anlaşması tamam! 20 milyon ödeme+30 milyon loca-sponsorluk+50 milyon tl hib
Super haber. Kurtulalim bitsin artik su is

Çevrimdışı sosyalkartal

herkez yavaş diyor okey ama francoyu da bırakmasalar alamazdık porto istemedi avrupada oynamamış diye şimdi gördüler bizde dediler biz bunu adam ederiz franco giderse 2 sene sonra görürüz nerde olduğunu
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağatay

ukraynalı bi adamın şu anda rusya ya gidebileceğini pek sanmıyorum :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Devre arasında hatırlıyorum Konoplyanka'yı keşke alabilsek çok iyi futbolcu diyordu birçok kişi şimdi adamı beğenmemeye başlamışsınız enteresan :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Alabiliyorsak, 3 flan versinler alsinlar, bir sene sonra bonservisiyle 8-9'a satariz en kotu, adam daha 25 yasinda.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu Ukrayna, Rusyadan dayak yiyor aylardır, savaş var, siz kalkıp ukraynalı adamın rusyaya transferini neden olmadı diye konuşuyorsunuz.

Direk vatan haini ilan edilir, hemde resmi olarak. :kop:

Çevrimdışı murat

http://www.transfermarkt.com.tr/dario-benedetto/profil/spieler/92693

ilginç şutları olan bir golcü.izlediğim görüntülerde pas atabiliyor,adam geçebiliyor.santrafor ama kanat ve forvet arkasıda oynayabiliyor.4-4-2 nin 2 sinde 4-2-3-1 in 3 olanının her yerinde oynayabilir.

Çevrimdışı murat

Yahu Ukrayna, Rusyadan dayak yiyor aylardır, savaş var, siz kalkıp ukraynalı adamın rusyaya transferini neden olmadı diye konuşuyorsunuz.

Direk vatan haini ilan edilir, hemde resmi olarak. :kop:
:kop:

Çevrimdışı Jukebox

herkez yavaş diyor okey ama francoyu da bırakmasalar alamazdık porto istemedi avrupada oynamamış diye şimdi gördüler bizde dediler biz bunu adam ederiz franco giderse 2 sene sonra görürüz nerde olduğunu
Porto alırsa ya kendisine tutar yada daha sonra başkasına kakalar bence.
Pedro hiç bir yere gelemez.
Profesyonel kariyerinde stoper olmayı seçerek büyük bir hata yapmış.
Stoper özelliklerinin %75'i yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Devre arasında hatırlıyorum Konoplyanka'yı keşke alabilsek çok iyi futbolcu diyordu birçok kişi şimdi adamı beğenmemeye başlamışsınız enteresan :)

Ben bizim milleti anlayamıyorum :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."