2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889738 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Büyük ihtimal yarın haberlerde geçecek bilgiyi vereyim liverpool bir hafta önce törenin fiyatını sordu kafamızda skertelin 1 yıl daha sözleşmesi var bu transferde  nasıl mesafe katedildi kuşkuları vardı tablo netleşmeye başladı demiş kaynak
bonservis üstü skertel mi acaba  :alala:
Dzsudzsak, Konoplyanka ve Babel ile aynı anda ilgilenilmesinin mantıklı bir açıklaması olabilir bu :)

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com.tr/fredy-montero/profil/spieler/73852

Bu adamı biz alıyorduk. Herşey anlaşıldı tahmin edin niye almadık.  :kop:

Çevrimdışı sosyalkartal

part 2  konoplanka inşallah bitttiğinde haliyle maliyeti ağır olacaktır bir de süpriz giden olacaktır bize en yakın demba banın olduğunu söylüyorlar hatta demba ba o klulübe kulübümle görüşebilirsiniz izni verdiğini biliyoruz ama çin olmayacak bu ondan eminim
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ergin1903

Demba da bana da öyle geliyor ki gidecektir. Umarim en az 13 m €'ya gider.

Çevrimdışı Deniz

pektemek 3 kağıtçı adam fener ilgileniyormuş gibi haberlere yaydılar yönetim de parayı bastı ... Adam kafasında zedelenmeyen son hücreleriyle bu planı düşünmüş...Küfürle karışık takdir ettim
İsmaile de mi sözleşme yaparlar dersin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Valla 6M + Skertel tavım ben.  :D
bende kalan 6 ile koop+dudsşak olsa süper olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

YOK olmadı bunu  alalım:)

http://www.transfermarkt.com.tr/luciano-narsingh/profil/spieler/72462

Hacı Hollanda ligi tırsıyorum. Corilla uçak gibi adam.  :icool: Seneye bitiyor sözleşmesi.  :busted_cop:

Çevrimdışı Kemal

Titreyerek kendime geldim :)

Bu adam 25 yaşında uefa finali oynamış ve wonderkid winner oyuncu profili var. Neden gelsin bjk ye 1 tane sebep söyleyin bana

Çevrimdışı talha

bende kalan 6 ile koop+dudsşak olsa süper olur.

Dudak'ın gelmek için tek isteği artık sıcak sulara inmek istemesi olabilir.  :kop:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İsmaile de mi sözleşme yaparlar dersin

Yaparlar tabi motta ile aynı zamanda sözleşmesi bitiyor. 2'sini gönderip yeni 2 kişi almazlar 1i kalır 1i gider. Muhtemelen giden motta olur. mottanın yerine arayış olur ismail yine arka planda sözleşme yeniler. ismail yerli ve uysal olduğu için sorun çıkarmaz kalır. :)

Çevrimdışı talha

Bu adam 25 yaşında uefa finali oynamış ve wonderkid winner oyuncu profili var. Neden gelsin bjk ye 1 tane sebep söyleyin bana

Gelmez zaten ama wonderkid seviyesinde bir adam da değil bence. Biraz abartıyoruz bence daha efektif oynayan isimler var piyasada.

Çevrimdışı murat

para.şimdi adamın ispanya fiyatı 1.5 olursa ingiltere 2.5 türkiye rusya  civarları 3-3.5 arap yarımadası 4.5 almanya fransa piyasası 1.5-2
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 16:36:36 MURAT ]

Çevrimdışı atalay

Duyumcu gibi duyumcu.  :kop:

Çevrimdışı Ozan E.

Bu yasta parayi tercih eden adamdan hayir gelmeyecektir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

part 2  konoplanka inşallah bitttiğinde haliyle maliyeti ağır olacaktır bir de süpriz giden olacaktır bize en yakın demba banın olduğunu söylüyorlar hatta demba ba o klulübe kulübümle görüşebilirsiniz izni verdiğini biliyoruz ama çin olmayacak bu ondan eminim

Ba giderse yerine koyacağımız adam sıkıntı olur
sanırım yönetim de benzer kalibrede bi forvet bulamayacağını biliyordur bu saatten sonra
ama guidetti ve dudsşak filan da alınırsa belki mantıklı olabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu yasta parayi tercih eden adamdan hayir gelmeyecektir.

Paraya geliyorsa maaş ödemeleri her sene olduğu gibi ara ara sekteye uğrayınca ne yapacaklar bakalım. İhtarname, maç seçme, sakatım deyip maça çıkmama...

Çevrimdışı sosyalkartal

milletçe abartmayı seviyoruz tamam iyi oyuncu ama tek taliplileri sevilla ve bjk chelsea arsenal salak mı bu adamı almıyorlar aynı adam atletico madridde olsa hiç biri affetmez brezilyalı olsa yine affetmez alırlar ama adam dniproda ve ukraynalı kimliği var
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kemal

@MURAT abi birtek para da bizde varya

Çevrimdışı talha

Ba giderse yerine koyacağımız adam sıkıntı olur
sanırım yönetim de benzer kalibrede bi forvet bulamayacağını biliyordur bu saatten sonra
ama guidetti ve dudsşak filan da alınırsa belki mantıklı olabilir

15M çok iyi para. Ve bizim çok eksiğimiz var. Sağ bek-Sol bek-Stoper-Kanat ve belki bir tane de bonus sağ kanat. Takımı takım yapan takımdır. Demba Ba gibi çok gol atan adam bulamayız belki ama eğer takımın kalitesini artrırsan Demba Ba gibi bir forvete de ihtiyacın olmayabilir.