2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896807 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Konoplyanka gelsin o gölgeli reklamlı beyaz formayı bile alırım büyük yeminler ettim. :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Sagbek Adayi ...
Rüzgar Sagnak dedi gibi Sapkadan hic kimsenin simdiye kadar duymadi bir Tavsan cikacak insallah..
Calismalar hizlanmis..
Simdiye kadar ismi piyasaya cikmadi gelirse muhtesem olacak...
Fiyatida uygun ama bakalim türkiye gelirmi o genc yasinda
Allah!
Ben de o tavşanlardan korkuyodum işte

Çevrimdışı sosyalkartal

Yavaş yavaş inanmaya başlıyorum bak sonra olmayınca küfür edicem @Çağrı da arkamdan 1 dünya mesaj silmek zorunda kalacak :)
ben aldığım bilgiyi paylaşıyorum kardeşim olmazsa bana küfür edebilirsin ama özelden salla ayıp olmasın  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kimse paylaşmadı bunu :alala:

Konoplyanka vs Sevilla - Avrupa Ligi Final Performansı

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

ben aldığım bilgiyi paylaşıyorum kardeşim olmazsa bana küfür edebilirsin ama özelden salla ayıp olmasın  :lol:

Uzun zamandan sonra bir transfer duyumuna inandirdin beni , en son linnese böyle olmuştum , olmazsa dayanamayabilirim şimdiden kusura bakma  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

İbre bi Babelde bi Plankada  :D

Çevrimdışı talha

sevdim seni  :tabe:

Ben artık deneyimliyim Ronaldinho ve Linnes olaylarından sonra.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sosyalkartal

son ana kadar sevillayı beklediler bugün sevilla resmen bağları kopardı net bir şekilde kakuta ve bir oyuncu ile son noktadalar  oyuncunun talipleri çok fazla değil onlarda paniklediler
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

KAP gelse bile şüpheyle yaklaşabilirim hatırlayın zamanında Lodeiro KAP'a bildirilmişti :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

"Küçük pürüz" haberi bu akşam mı yarın mı gelir :D

Çevrimdışı Jukebox

Kono gelmez beyler. Stoke'a gidecek. Ya da Sevilla'ya. Manageri ortalığı kızıştırıyor şuan.
Acı ama gerçek gibi.
Bir yanda sosyalkartal'ın söyledikleri de var tabii..

Çevrimdışı sosyalkartal

benim aldığım bilgiyi benden sonra fatih doğan da aldı zaten takip ediyorsanız görürsünüz aynı kaynaktan besleniyoruz kimsenin umuduyla oynama gayreti yok burası bir transfer başlığıysa bunun hakkını verelim :super:

Çevrimdışı TØLGA

benim aldığım bilgiyi benden sonra fatih doğan da aldı zaten takip ediyorsanız görürsünüz aynı kaynaktan besleniyoruz kimsenin umuduyla oynama gayreti yok burası bir transfer başlığıysa bunun hakkını verelim :super:
babelde durum nedir başkan hayırlı olsun diyormuyuz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Kap a niye bildirmiyorlar.

Çevrimdışı talha

hacı seninle ya da kaynağınla değil sıkıntı allah razı olsun sizden ama menejerleri ve oyuncuları az biraz tanıyorsak bu iş yatar maalesef.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

babelde durum nedir başkan hayırlı olsun diyormuyuz  :biggrinking:
Haftaya netleşir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Acı ama gerçek gibi.
Bir yanda sosyalkartal'ın söyledikleri de var tabii..

önce bir profil fotografına tekrar bak sonra bir daha düşün cevabı bulacaksın...  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

Kap a niye bildirmiyorlar.
Kapa artık transfer tamamen bittikten imzalar atıldıktan sonra bildiriliyor sözleşmeler 2 tarafın avukatları tarafından detaylıca inceleniyor haliyle zaman alabiliyor aldığım bilgide bu iş cuma bitmişti zaten

Çevrimdışı atalay

:kop: Fatih Doğan yan çizdi.  :kop:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Jukebox

önce bir profil fotografına tekrar bak sonra bir daha düşün cevabı bulacaksın...  :D
Ya bir umutlanıyorum bir yok hacı gelmez moduna giriyorum.  :alala:

Çevrimdışı Sarp

Duyumlar şahane!
Arzu edilen adrenalin salgılanıyor, umutlar yeşeriyor.
Öte yandan umutsuzlukla beslenen bünyeler de doyuyor.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav gidelim uyuyalım. Uyanınca Kap gelsin güzel olmaz mı? :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Jukebox

:kop: Fatih Doğan yan çizdi.  :kop:
Aynen öyle.
Bu konoplyanka'nın babası tesisleri mi gezdi ?
Yoksa yalan mı ?

Çevrimdışı Ergin1903

Sevilla  da aciklayacagiz diyor. Hadi bakalim Yine hüsran mi?