2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909578 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

@kcptl olanlari soyluyorum hemen hemen herkesin bildigi haberler. Armagan bile Kono yu yazdi. Alma ihtimalimiz yuksek o kadar, konusulan gorusulen oyuncular var. İzlenen takip edilen oyuncular var. Bu arada @Kemal senin msgi ilettim, bakalim ne olur

@ZEKI abi Teşekkürler , 4. Ye iletim bu , ilk söylediğim zamanlar 4 m euroya biterdi , cok fırsat bulamadı yazıyorum 2 seneye 15 20 m arası satılacak , en azından profiline hakkında değerlendirmelerine 15 dk baksinlar

Çevrimdışı mert_

@kcptl olanlari soyluyorum hemen hemen herkesin bildigi haberler. Armagan bile Kono yu yazdi. Alma ihtimalimiz yuksek o kadar, konusulan gorusulen oyuncular var. İzlenen takip edilen oyuncular var. Bu arada @Kemal senin msgi ilettim, bakalim ne olur
hayırlısı olsun @ZEKI abi, transfer sezonu duyumlarıyla güzel zaten  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arkadaşın sitesi haberi girdi. Ardından fotomac fatih doğan haberi girdi. Detaylar hemen hemen aynı gibi. Uğraşılmış baya falan.

Bunlarda yarın dönüş bekliyor fatih doğan da öyle yazmış. Bu fatih doğan Ahmet nur çebi ile falan tatil yapabilen bir adam sonuçta.

Gerçi iki gün önce konop sorulmuş fatih doğana imkansız yazmış.

Gelişmeler bunlar.

Duyumu ben paylaştım sadece, duyum paylaşmadım.

Bana kalırsa gel-mez.
Armağan stat başlığında olumsuz yazacak bi şey kalmadı buradan devam ediyor. Ya bizden iyi kulüp mü bulacak gelir neden gelmesin.  Avrupada alacağı en fazla iki onunda yarısı vergi. Burada aynı paraya imza atsa kafadan yüzde yirmi beş fazla kazanıyor.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ZEKI abi Teşekkürler , 4. Ye iletim bu , ilk söylediğim zamanlar 4 m euroya biterdi , cok fırsat bulamadı yazıyorum 2 seneye 15 20 m arası satılacak , en azından profiline hakkında değerlendirmelerine 15 dk baksinlar

Hangi topcudan bahsediyoruz @Kemal abi :)

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Ne güzel konuşmuşsunuz ne çok konuşmuşsunuz aferin gençler :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş’in Beşiktaş’a imza atmasının ardından Bursaspor’dan eski oyuncusu Şener Özbyayraklı ile temasa geçen Beşiktaş Yönetimi, oyuncunun transferinden vazgeçti.

HABER1903’ün edindiği bilgiye; Fenerbahçe, Şener Özbayraklı ile yıllık 1,5 Milyon Euro ve sözleşme fesih bedeli olan 5 Milyon TL’yi Bursaspor’a vermeye kabul ederek anlaşırken Beşiktaş cephesi ise oyuncuya bu yıllık ücreti veremeyeceğini dile getirdi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Şener Özbayraklı'nın dün Fenerbahçe’ye imza attığı bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Şener 1.5 vermek istemeyenler Glen gibi bir adama 2.3 vermeyi kabul ediyorlar ben size daha ne diyeyim

Çevrimdışı Çağrı

Kendimce değerlendirmesini yapayım son durumun.

İlgilendiğimiz oyuncu tipleri birbirinden bağımsız olduğu için ya o ya bu şeklinde değerlendiremeyiz.

Eğer Konoyplanka gelirse Ba'yı elden ÇIKARAMAYIZ. Çünkü Kono salt kanat. 4-4-2 kanat oyuncusu yani takım oyuncusu.

Dzsudzsak gelirse Ba gidebilir. Çünkü eli yüzü düzgün hangi forvet gelirse gelsin -ki büyük ihtimal Mitroğlu olur- Dzsudzsak skor yükü de çekeceği için sıkıntı olmaz.

Yalnız bek transferinde hala Kaderabek'in isminin geçmemesi sıkıntı. Johnson ve Şener'den başka hiç alternatif dolaşmıyor ortada umarım Cansın'ı kitlemezler bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş’in Beşiktaş’a imza atmasının ardından Bursaspor’dan eski oyuncusu Şener Özbyayraklı ile temasa geçen Beşiktaş Yönetimi, oyuncunun transferinden vazgeçti.

HABER1903’ün edindiği bilgiye; Fenerbahçe, Şener Özbayraklı ile yıllık 1,5 Milyon Euro ve sözleşme fesih bedeli olan 5 Milyon TL’yi Bursaspor’a vermeye kabul ederek anlaşırken Beşiktaş cephesi ise oyuncuya bu yıllık ücreti veremeyeceğini dile getirdi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Şener Özbayraklı'nın dün Fenerbahçe’ye imza attığı bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Şener 1.5 vermek istemeyenler Glen gibi bir adama 2.3 vermeyi kabul ediyorlar ben size daha ne diyeyim

Kısmen doğru kısmen yanlış.

Şener 1.5 milyon euro gerçekten etmez en fazla 1.1 eder.

Ama şimdi yine Pektemek'e dönecek konu susuyorum o yüzden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kendimce değerlendirmesini yapayım son durumun.

İlgilendiğimiz oyuncu tipleri birbirinden bağımsız olduğu için ya o ya bu şeklinde değerlendiremeyiz.

Eğer Konoyplanka gelirse Ba'yı elden ÇIKARAMAYIZ. Çünkü Kono salt kanat. 4-4-2 kanat oyuncusu yani takım oyuncusu.

Dzsudzsak gelirse Ba gidebilir. Çünkü eli yüzü düzgün hangi forvet gelirse gelsin -ki büyük ihtimal Mitroğlu olur- Dzsudzsak skor yükü de çekeceği için sıkıntı olmaz.

Yalnız bek transferinde hala Kaderabek'in isminin geçmemesi sıkıntı. Johnson ve Şener'den başka hiç alternatif dolaşmıyor ortada umarım Cansın'ı kitlemezler bize.
Kaderabek Hoffeneiham  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Khouma Babacar kardeşim

bu sene baya süre aldı geçen sene  kaçırdık bu adamı.

Çevrimiçi Samet Ç

Kısmen doğru kısmen yanlış.

Şener 1.5 milyon euro gerçekten etmez en fazla 1.1 eder.

Ama şimdi yine Pektemek'e dönecek konu susuyorum o yüzden.
Abi Glen'de 2.3 etmez madem zararlı çıkacağız bu sağ bek transferinden Şener'e 1.5 vermek daha mantıklıydı.

Çevrimdışı Çağrı

Hadi geçmiş olsun.

Linnes yolu gözükür yine bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Şenerle anlaşmamalarını doğru buluyorum bu şartlarda

Çevrimiçi Samet Ç

Hadi geçmiş olsun.

Linnes yolu gözükür yine bize.
Ne Linnes'i be abi. Biz elemizdeki fırsatı devre arası kaçırdık madem Glen'e 2.3 vermeyi düşünüyorsun devre arası Maxi2ye teklif edecektin bu parayı koşa koşa gelirdi. :) İş bilmezlik dediğim bu ileride ne olacağını kestiremiyor bizim yönetim.

Çevrimdışı Ozan E.

Yine kiralik bir sag bek alabiliriz

Çevrimdışı Çağrı

Ne Linnes'i be abi. Biz elemizdeki fırsatı devre arası kaçırdık madem Glen'e 2.3 vermeyi düşünüyorsun devre arası Maxi2ye teklif edecektin bu parayı koşa koşa gelirdi. :) İş bilmezlik dediğim bu ileride ne olacağını kestiremiyor bizim yönetim.

Maxi'yi öğrendik malesef adam gelmiyor.

Şampiyonlar ligi + Portekiz'de kalma isteği.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bari Jonathan Cicero'yu alsak ama korkarım Joa Pereira yolu gözükecek gibi. Bir de Tosic'i alacağına Marcell Jansen'i alsak daha iyi olmaz mıydı ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Iddaa oynadıgım  bi kaç maçta  dikkatimi çeken  oyuncuydu

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 10:40:41 kcptl ]

Çevrimdışı Ozan E.

Sener'i 2 yil once Bugsas'tan almaliydik. O zaman da konusulmustu maliyeti bu kadar fazla olmazdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Maxi'yi öğrendik malesef adam gelmiyor.

Şampiyonlar ligi + Portekiz'de kalma isteği.
Devre arası gelmek istiyor diye haberler vardı ben ona dayanarak söyledim.

Çevrimdışı SDemirsoy

Fatih Doğan: " Beşiktaş, Konoplyanka ile 4 yıl için toplam 7M€ garanti ücret ve 3M€ imza parası karşılığında anlaştı. "

Çevrimdışı yigitcan1903

That's the sağ back

Çevrimiçi Samet Ç

Iddaa oynadıgım  bi kaç maçta  dikkatimi çeken  oyuncuydu

Bu adamı bende beğeniyorum ama diz sakatlığı geçirmiş daha bu performansa ulaşacağını sanmıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Fatih Doğan: " Beşiktaş, Konoplyanka ile 4 yıl için toplam 7M€ garanti ücret ve 3M€ imza parası karşılığında anlaştı. "
nerede bu haber ?