2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913963 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 08:33:34 kcptl ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bir Beşiktaş haber sitesinde göre ki haber müdürü arkadaşım, konoplyankanın tamam olduğunu söylüyor. Yarın yüksek oranda kap bekleniyormuş. Olmazsa iki gün içinde çözülecekmiş. Söylediği ve haber bu. :)

Çevrimiçi Necmi

Bir Beşiktaş haber sitesinde göre ki haber müdürü arkadaşım, konoplyankanın tamam olduğunu söylüyor. Yarın yüksek oranda kap bekleniyormuş. Olmazsa iki gün içinde çözülecekmiş. Söylediği ve haber bu. :)

:nerd: bunu senmi söylüyorsun
yok gelmez :D

Çevrimdışı talha

:nerd: bunu senmi söylüyorsun
yok gelmez :D

Bence ironi falan yapıyor.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Bence ironi falan yapıyor.  :icool:
Beşiktaşlının üzülmesine üzülüyorum dedikten sonra ironi olsa daha net yazardı heralde. Çünkü inandım ve gelmezse üzüleceğim :D

Çevrimdışı ErmanS

@Armağan Bozkurt ben de bu haberi gorup geldim. Kendi ozel haberleriydi umarim dogrudur. Ben pek inanmiyorum gelecegine. Hatta inanmamamin tek sebebi suanki degerinin 20m a yakin olmasi. 25 yasinda 20m luk bonservissiz topcuyu alirsak piyango cikmis gibi hissederim heralde.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Hunter1987

:alala: :alala:
Fatih doğansa yalandır. Okuyup geçmek lazim :)

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Anıl

Fatih doğansa yalandır. Okuyup geçmek lazim :)

Yok orası öyle de her taraftan aynı haber geldiğine göre var birşeyler

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 03:28:43 atalay ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu arkadaşın sitesi haberi girdi. Ardından fotomac fatih doğan haberi girdi. Detaylar hemen hemen aynı gibi. Uğraşılmış baya falan.

Bunlarda yarın dönüş bekliyor fatih doğan da öyle yazmış. Bu fatih doğan Ahmet nur çebi ile falan tatil yapabilen bir adam sonuçta.

Gerçi iki gün önce konop sorulmuş fatih doğana imkansız yazmış.

Gelişmeler bunlar.

Duyumu ben paylaştım sadece, duyum paylaşmadım.

Bana kalırsa gel-mez.

Çevrimdışı Hunter1987

Bu arkadaşın sitesi haberi girdi. Ardından fotomac fatih doğan haberi girdi. Detaylar hemen hemen aynı gibi. Uğraşılmış baya falan.

Bunlarda yarın dönüş bekliyor fatih doğan da öyle yazmış. Bu fatih doğan Ahmet nur çebi ile falan tatil yapabilen bir adam sonuçta.

Gerçi iki gün önce konop sorulmuş fatih doğana imkansız yazmış.

Gelişmeler bunlar.

Duyumu ben paylaştım sadece, duyum paylaşmadım.

Bana kalırsa gel-mez.
En son hatırladığım lanzini yalanı vardı. Bavullarını toplamış yola çıkıyordu,kesindi,netti. Keske gelse ama pek ümidim yok

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı atalay

Hatırlarsanız daha önce yazmıştım.

3 milyon imza parası istiyorlar. Bizim yönetim yıllık 2 milyon; 2 milyon da imza parası verdi. Menajeri kalktı gitti diye.

Hatta bu menajer R10'un menajeri Assis ile yarışır diye.

Benim anlamadığım eğer ibre bizim lehimize ise demek ki para koparmaya çalışıyor bu menajer.

Ben halen geleceğini düşünmüyorum lakin şimdi adı geçen rakamlara bakıyorum 1 ay öncesi ile aynı. Ya haber yalan ya da bu adamlar bundan iyi teklif alamamışlar. Çok enteresan.

Sevilla daha fazla teklif etti diye duymuştum.  :alala:

edit: Bu arada ne bu paralara ne de Sevilla, EPL varken buralara yolu düşmez. 2 milyon bile vermemişsek ne işi var burada.

edit2: Sevilla hem Reyes hemde Kakuta'yı bitirmiş. Sevilla ihtimali yok o zaman. Kaldı EPL.

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 03:33:53 atalay ]

Çevrimdışı JoseDemba

Ben bu sefer Fatih Doğana fena söverim Lanzini içinde bitti dedi umutlandım bu sefer olmazsa fena sinirlenirim beni ilgilendirmez yazmayacaktı gerekirse kendi getirecek  :D :lol:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Deniz

Bizim yönetim 1 senede 4 milyon € konop a verecegine babeli 1.4 e babeli getirir.ben babel transferinin gerceklesecegini dusunuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı okansosa

Hiçbir transfer gelişmesine inanmak istemiyo insan sonunda balon çıkıyo hepsi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı okansosa

Bizim yönetim 1 senede 4 milyon € konop a verecegine babeli 1.4 e babeli getirir.ben babel transferinin gerceklesecegini dusunuyorum.
zaten haber kartalının admini fatih doğan yaklaşık 4 saat önce dmden "Yarın bir sol açıkla görüşülecek inşallah olur" dedi ismini vermedi yazdı, kesin babel falandır o
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

Ben babel konusunda tamamim.gelirse faydasi olur.ancak;

Yarin Donk ile gorusulecek diye duyumlar var.insallah oyle bise olmaz.o adam bu formayi giyemez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı OnizukaSensei

Günaydın herkese. Umarim bugun guzel gelismeler yasanir. 😊

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Günaydın Arena .... Bakalım bu gün kimleri alıp kimleri satacağız  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Spekülasyonlarla ümitlenmeyin
Gelirse kap seviniriz

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena, umalim bugun guzel haberler gelsin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Spekülasyonlarla ümitlenmeyin
Gelirse kap seviniriz
Bencede katılıyorum: )

Çevrimdışı mert_

Gunaydin Besiktas Arena, umalim bugun guzel haberler gelsin
var @ZEKI abi sende haberler var  :D

Çevrimdışı ZEKI

var @ZEKI abi sende haberler var  :D
@kcptl olanlari soyluyorum hemen hemen herkesin bildigi haberler. Armagan bile Kono yu yazdi. Alma ihtimalimiz yuksek o kadar, konusulan gorusulen oyuncular var. İzlenen takip edilen oyuncular var. Bu arada @Kemal senin msgi ilettim, bakalim ne olur