2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920075 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Evgen Konoplyanka, Trabzonspor'un 4 milyon € imza parası ve yıllık 2,6 milyon €'luk teklifini kabul etmedi.
Bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Evgen Konoplyanka, Trabzonspor'un 4 milyon € imza parası ve yıllık 2,6 milyon €'luk teklifini kabul etmedi.
şu haberi bu günden beri arıyorum bir türlü bulamadım  kaynak ne acaba ? :)

Çevrimdışı Anıl

Trabzona gidecek hali yok tabii ki :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Tribün HD ‏@TribunHd 
Beşiktaş, Sporting Lizbon'un sağ beki Miguel Alves için teklif yapmaya hazırlanıyor. (Record)

Çevrimdışı Kadir G.

Haberin aslı var mı ki reddetsin. Adamlar güya mbiayı bitirdiler hala inter ilgileniyor.

Çevrimdışı saricasi

şu haberi bu günden beri arıyorum bir türlü bulamadım  kaynak ne acaba ? :)
Twitter ,spor spikeri yapmış haberi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağatay

Hele bi TR sınırlarından bi gecsin de kono kardesimiz, sonra deplasman macinda gider trabzona :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Twitter ,spor spikeri yapmış haberi.
abi inanmayın şöyle haberlere o da sağdan soldan duyuyor veya sallıyor ilgi çekmek için

Çevrimdışı Ergin1903

Hiç kimse trabzon'a gitmek istemiyor :lol: Giden de pişman oluyor. Yazik yaw adamlara :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hiç kimse trabzon'a gitmek istemiyor :lol: Giden de pişman oluyor. Yazik yaw adamlara :evillol:

Carl Medjani bi tek cok mutlu görünüyor :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yazık mazık değil. Aslını inkar ediyorlar.

Şampiyon oldukları dönemlerde alt yapıdan yada karadeniz bölgesinden çıkan çocuklarla adamlarla şampiyon olmuşlardı. Onlar istanbul ile yarışmaya çalıştıkça, kaybetmeye mahkumlar.

Çevrimdışı Tolga

Hem şehir hem de camia futbolcular üzerinde aşırı baskı kuruyor hal böyleyken bir futbolcunun Trabzon'a gitmesi için ya futbolculuğunun son döneminde olması lazım ya da çok iyi bir teklif almış olması lazım yoksa kolay kolay gitmez :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler kaynak çok sağlam. Twitter'da güvendiğim tek isimdir.

Armağan Bozkurt ‏@ArmaganBozkurt1  1 dk.1 dakika önce
Ya bu konoplyanka bjk gs falan deniyor da, Gençleşme operasyonu yapan fener hiç mi düşünmüyor bu adamı? çok sessizler, sürpriz çıkabilir.

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Ya bu konoplyanka bjk gs falan deniyor da, Gençleşme operasyonu yapan fener hiç mi düşünmüyor bu adamı? çok sessizler, sürpriz çıkabilir.

O troll yaa :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sosyalkartal

yalnız bu konoplyankanın menajeri çok yanar dönem adam(ferhat çiftçi değil ukraynalı ) dün sevilla haberleri bizzat kendi tarafından çıkarıldı bu şekilde beşiktaşın elini zayıflattı gideriz mesajı verdi şimdi de şu parayı veren alır maddesini koydurmaya çalışıyor hem de öyle uçuk bi rakam değil bu şekilde oyuncunun kariyerini sekteye uğratmıcak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

transfer yok mu hiç kolonlardan sonra  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

yalnız bu konoplyankanın menajeri çok yanar dönem adam(ferhat çiftçi değil ukraynalı ) dün sevilla haberleri bizzat kendi tarafından çıkarıldı bu şekilde beşiktaşın elini zayıflattı gideriz mesajı verdi şimdi de şu parayı veren alır maddesini koydurmaya çalışıyor hem de öyle uçuk bi rakam değil bu şekilde oyuncunun kariyerini sekteye uğratmıcak
ne kadar ?

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Fener bu işe salça olabilir ben de korkmaya başladım :)

Diego işine dönmesinde sonra :icool:

Çevrimdışı Ergin1903

Twitter'da da herkes duyumcu anasını satayim. Takipci cekmek için gelen giden duyumcu olmuş.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla @Armağan Bozkurt konuştu. İleri görüşlülük mü desem, şom ağızlılık mı desem? :bandit: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

benim asıl korktuğum konoplankada da tam pis bi fenerli tipi yok mu ya bi fener bi bjk forması ile hayal edin vallaha yakışmıyor bize  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şimdi düşünsenize, bu fener 8*10 milyon euroları vermekte beis görmüyor bonservislere.

Sow da takımdan ayrılıyor, solları bomboş kaldı.

Ben fenerbahçe yerinde olsam, 5 milyon euro imza parasını dayarım, senelik de 3.2 3.5 falan veririm, bitiririm işi. Şampiyonlar ligi kozu da var.

Çevrimdışı Tolga

Valla @Armağan Bozkurt konuştu. İleri görüşlülük mü desem, şom ağızlılık mı desem? :bandit: :evillol: :evillol:
Fener'in yapabileceği transferleri düşünerek en kötümser seçeneği söylemiş :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

benim asıl korktuğum konoplankada da tam pis bi fenerli tipi yok mu ya bi fener bi bjk forması ile hayal edin vallaha yakışmıyor bize  :kop:
Yok yav tam da bize yakışıyor gelsin gelsin :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şimdi düşünsenize, bu fener 8*10 milyon euroları vermekte beis görmüyor bonservislere.

Sow da takımdan ayrılıyor, solları bomboş kaldı.

Ben fenerbahçe yerinde olsam, 5 milyon euro imza parasını dayarım, senelik de 3.2 3.5 falan veririm, bitiririm işi. Şampiyonlar ligi kozu da var.

Dzsudzsák da bize kalır :kop: