2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914231 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

Fenerbahçe görüşüyor abi :iblush:
onlar Casi ile ilgilenmiyormuydu  :alala:

Çevrimdışı sosyalkartal

her türlü iddiasına girerim bu sene sadece ligde en azından 25 golü bulacak  :)
bu sene feyenord maçında dedim ki olum bu adam ne böyle harikaydı sonra asla o performansına ulaşamadı 2 stoper kucağına düştü mü tek başına çabalıyor besleyenlerle bağlantısını kesersen kendi başına bir şey yapmıyor rakip için tehdit unsuru değil
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

valla bilmiyorum ya bütçeyi basketbolamı aktarsak ne orda şampiyon olmak daha kolay  :biggrinking:
aynen bunu da kaç defa yazdım  :D

Çevrimdışı TØLGA

demba gitçek galiba yaaa  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

bu sene feyenord maçında dedim ki olum bu adam ne böyle harikaydı sonra asla o performansına ulaşamadı 2 stoper kucağına düştü mü tek başına çabalıyor besleyenlerle bağlantısını kesersen kendi başına bir şey yapmıyor rakip için tehdit unsuru değil
Hangi büyük takım sadece forvetinden medet umar ki bu adam bekten hiç destek almadan kanatta sadece Töre'den yardım alarak bu gol sayısına ulaştı  :)

Çevrimdışı TØLGA

Tribun DergiOnaylanmış hesap
‏@tribundergi
Ahmut Nur Çebi, “Pedro, Tolgay, Sosa, Demba Ba, Gökhan Töre, Oğuzhan ve Ersan’a transfer teklifleri var. €5M'dan €15M'a kadar."

demiş sat hepsini yeni kadro kur diyecektimte şüphelerim var  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

Hangi büyük takım sadece forvetinden medet umar ki bu adam bekten hiç destek almadan kanatta sadece Töre'den yardım alarak bu gol sayısına ulaştı  :)
neyse çine hayırlı olsun  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı TØLGA

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Volkan Şen ve Josue'nin takımda kalacağını açıkladı. ooh beeeeeeee  :halay: :halay: :halay:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Demba da bir seyler eksik. Gücsüz gibi geliyor. Sosyalkartal'ın dedigi gibi tekli oynarken iki stoperin kucaginda kaliyor. Daha yırtıcı santraforumuz olmalı. Demba ikna edilip 15'e satilmali. İyi adamdır ama menfaatlerimiz doğrultusunda gitmesi daha faydalı olacaktır.

Çevrimdışı sosyalkartal

çine gitmez  :bandit:
fikret orman 15 m euroyu duyacak ve bayı bırakmıcak  :lol:

Çevrimdışı Serkan P.

Ba 15 e gitse daha ucuza yerine kim alinabilir?

Çevrimiçi Samet Ç

Şu anda aklıma ilk gelen Luiz Adriano 6 ay kaldı sözleşmesinin bitimine

Çevrimiçi Samet Ç

fikret orman 15 m euroyu duyacak ve bayı bırakmıcak  :lol:
Demba kendi gitmez diyorum ben istediğin kadar satmaya çalış

Çevrimdışı Renton

10 verip taş gibi forvet bulursun 5e de stoper
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ergin1903

Uzun zamandır futbolcu transferinden para kazanmadık. (mcgregor'u saymazsak) Ben o hazzı artik yasamak istiyorum  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

Mitroğlunu alır üstüne de luiz adriano ile cila çekersin  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı: Tomas Sivok ile anlaşmaya vardık. Önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Renkliler getirsinler abi Van Persie de gelsin, Guarin de gelsin, Kjaer de gelsin, Nani de gelsin, Cech de, Casillas da gelsin..

Belki biraz utanır bizimkiler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı: Tomas Sivok ile anlaşmaya vardık. Önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak.
bu güzel haber  :) Toloi-Britos veya Toloi-Samba ikilisi lazım bize

Çevrimdışı Ergin1903

Sivok kayıp degildir. Yönetim cok büyük hata yapmazsa yeri doldurulur.

Çevrimdışı Jukebox

Mitroğlunu alır üstüne de luiz adriano ile cila çekersin  :tabe:
Bu iki isimide getirmek çok zor.
Hayal bence.  :by2:

Çevrimdışı TØLGA

Renkliler getirsinler abi Van Persie de gelsin, Guarin de gelsin, Kjaer de gelsin, Nani de gelsin, Cech de, Casillas da gelsin..

Belki biraz utanır bizimkiler.
:biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

mitroglunu cok rahat getirirsin
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Demba'yı getirmişsin Mitroğluna hayal diyorsun :D Luiz Adriano'yu da getirmek Demba'dan daha kolay.Mitroğlu gelirse de çok söverim attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olur