2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913223 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

fikret orman 15 m euroyu duyacak ve bayı bırakmıcak  :lol:
ya hocam onu demiştim bunu demiştim diyorsun ama ne gelen var ne giden. Söz konusu yönetim Beşiktaş yönetimi farkındasın değilmi. Koca bir yazı ve hatta devre arasını bir sağ bek transferine harcayabilirler biliyorsun değilmi.  Oyuncu gelse bile kamptan geri dönebilir biliyorsun değilmi?

Çevrimdışı Tolga

Adriano'nun buraya geleceğini sanmıyorum anca Lucescu gelseydi gelirdi  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

neyse ya karalar bağlamayalım transferleri görelim bir ilk biz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Mitroglu'nu getirmek o kdar zor degil.Bana göre sadece bizi cok üst seviyeye cikarablir mi ? o tartisilir.

Çevrimdışı sosyalkartal

ya hocam onu demiştim bunu demiştim diyorsun ama ne gelen var ne giden. Söz konusu yönetim Beşiktaş yönetimi farkındasın değilmi. Koca bir yazı ve hatta devre arasını bir sağ bek transferine harcayabilirler biliyorsun değilmi.  Oyuncu gelse bile kamptan geri dönebilir biliyorsun değilmi?
ben ne bileyim haber alıp paylaşıyorum ben haber geçtikten sonra ntvspor trtspor fırat günayer felan veriyor dün ba ya teklif geldi dediğimde hangi haberde geçti ama bugün geçti haberlere josue pedro takasını ilk ben söyledim veya atiba ile sözleşme imzalanacağını aldığım bilgiyi paylaşıyorum olmazsa bu benim suçum mu
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ergin1903

SosyalKartal duyumların yanlis ciksa bile, bu foruma bir tane duyumcu lazim. Senin ayrılmanı istemeyiz  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

neyse ya karalar bağlamayalım transferleri görelim bir ilk biz  :biggrinking:
Nereyi görüyon hayırdır :D

Başından beri kimleri konuştuk? Danny, imzaladı alamadık. Maxi, imzaladı alamadık, Luce (Küfür Yasak)₄ dedi, devre arası Linnes gitti, Samba'nın adı geçmedi, Britos haberlere yeni düştü, Toloi nedir kimse bilmez, Cucak diyoruz zor, Kono diyoruz hepten zor, Glen para istedi, Babel imza parası istedi, Şener fenere gitti, Belluschi uzattı, Tosic diye bi adam aldık ilk11 mi belli değil, En iyi oyuncular satılmak isteniyor..

Kısaca; ne gelen vaaaar ne giden.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Tribun DergiOnaylanmış hesap
‏@tribundergi
Ahmut Nur Çebi, “Pedro, Tolgay, Sosa, Demba Ba, Gökhan Töre, Oğuzhan ve Ersan’a transfer teklifleri var. €5M'dan €15M'a kadar."

demiş sat hepsini yeni kadro kur diyecektimte şüphelerim var  :evillol: :evillol:
Ersan'a teklif mi var?

Çevrimdışı TØLGA

Nereyi görüyon hayırdır :D

Başından beri kimleri konuştuk? Danny, imzaladı alamadık. Maxi, imzaladı alamadık, Luce (Küfür Yasak)₄ dedi, devre arası Linnes gitti, Samba'nın adı geçmedi, Britos haberlere yeni düştü, Toloi nedir kimse bilmez, Cucak diyoruz zor, Kono diyoruz hepten zor, Glen para istedi, Babel imza parası istedi, Şener fenere gitti, Belluschi uzattı, Tosic diye bi adam aldık ilk11 mi belli değil, En iyi oyuncular satılmak isteniyor..

Kısaca; ne gelen vaaaar ne giden.
kendileri bilir oğlum seneye seçim var  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

Konoplanka için en güçlü aday biziz her yerde sevilla bile bu oyuncunun beşiktaşa çok yakın olduğunu söylüyorlar dün sevillaya gitti dediğinde bile gitmedi dedim bir iki güne borsaya bildirilcek dedim diye bugün akşama kadar gelmezse görüşürüz diyenler var böyle bir ortam da kalınır mı allah aşkına o zaman burda akşama kadar gazete haberlerini yorumlayalım fanatik fotomaç prim yapsın
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ha bide şey diyoruz; Efendim işte iyi oyuncular alıyo onlar ama bakmayın o kadar fark yapmaz falan..

E bu futbol oyunu iyi oyuncularla oynanmaz mı? Yarım yarım gereksiz adamlar alıp nasıl sen iyi oynayacaksın, büyük maçlarda fark yaratacaksın, eksiğini kapatacaksın, stresli anlarda rahatlıycaksın, şampiyon olacaksın?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

BİLGİ | Fenerbahçe sportif dir. Terraneo, David Ospina transferi için Arsenal'le görüştü. Arsenal, Cech'i alırsa bu transfer gerçekleşebilir

bu haber yalan işte ospinayı bırakmaz arsenal
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kendileri bilir oğlum seneye seçim var  :evillol: :evillol:
Var, var da olan bize oluyo anasını satim her sene renkli şampiyonluğu izliyoruz sen bıkmadın mı artık :D

Çevrimdışı TØLGA

Var, var da olan bize oluyo anasını satim her sene renkli şampiyonluğu izliyoruz sen bıkmadın mı artık :D
bıkmamış gibi bir halimmi var  :evillol: :evillol:
yönetimi eleştirmemden anlamıyon galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Bu işlerde hiçbir zaman kesin geldi veya gitti diye şey diyemezsin. Sen kendine göre duyduklarını paylaşırsın. İsteyen inanir, ümitlenir. İsteyen de inanmaz. Sonuc olarak burdaki kisilerin cogunun böyle bir kaynağı yok. İki gündür takip ettigim kadariyla senin bir kaynaginin oldugunu düsünüyorum. Bu sebeple sana söylenen olumsuz şeyler tamamıyla Besiktas sevgisinin yogunlugundandır. O yüzden bu tür seylere fazla takilma derim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bıkmamış gibi bir halimmi var  :evillol: :evillol:
yönetimi eleştirmemden anlamıyon galiba
Denk gelmemişimdir :D

Valla Fikret Orman başkanı çok severim, çok desteklerim. Ama bu sezon transfer ve stat anlamında geri kalacaksak o iş değişir.

Güven kaybediyo başkan hala daha. Uefa demişki "arkadaş para verip adam alamazsın". Tamam birader, freeler var bir sürü hemde.

Hem takımına faydalı olacak, hem de bu dar boğazdan alnının akıyla çıkaracak seni.
Ama sen birer birer, göz göre göre hepsini kaçırıyosun. Devre arasında anlaştığın 2 oyuncu gitti kulübüyle sözleşme uzattı.

Linnes dedin getiremedin. Tamam hadi Şampiyonlar Ligi finalinde oynamış Sosa'ı aldın koydun, eyvallah.

Demba Ba'yı getirdin koydun, eyvallah. Ama "2 oyuncu aldım, gerisi de çöp olsun nolacak" gibi hareket ediyosun.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Tolga

Konoplanka için en güçlü aday biziz her yerde sevilla bile bu oyuncunun beşiktaşa çok yakın olduğunu söylüyorlar dün sevillaya gitti dediğinde bile gitmedi dedim bir iki güne borsaya bildirilcek dedim diye bugün akşama kadar gelmezse görüşürüz diyenler var böyle bir ortam da kalınır mı allah aşkına o zaman burda akşama kadar gazete haberlerini yorumlayalım fanatik fotomaç prim yapsın
Hocam sen duyumlarını yazıyorsun yazmaya devam et tabi.

Fakat örnek vermek gerekirse atıyorum Konoplyanka hayırlı olsun dediğinde insanlar ister istemez beklentiye giriyor transfer olumsuz sonuçlanınca da haliyle bu tarz tepkiler verebiliyorlar :)

Bence en iyisi sadece oyuncularla ilgilenildiğini söyle transferin ne aşamaya geldiğini söyleme :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Günün özetini geçebilecek biri var mı?

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı muratkoc

Günün özetini geçebilecek biri var mı?

duyum ve haberlere göre

demba ve sosa :by2:
kono yaklaşıyo

kasaya 20m euroya yakın para giriyor :D

guarin zu fb

Çevrimiçi Necmi

Sıkma canını  :D  duyum işte olmayınca arkadaşlar hayal kırıklığına uğruyor birinden çıkacak bu :kop: :kop:
ben devre arası linnes transferinde 3 ayrı kaynaktan hemde kulüp içinde üst seviyeden bilgi geldi imzalar atıldı diye
haber sitesinde bile haber yaptık uçaktan opare indi artık başkan telefon açıp söylese inanmam zaten kaynakta ondan aşağı kalır değildi :bandit:  @sosyalkartal
o nedenle duyumlar olacak olmazsa transfer başlığının anlamı olmaz duyduklarında sürekli değişken oluyor
bu gün tamam diyorlar yarın fikir değiştiriyorlar. Adı üzerinde duyum net bilgi KAP tan gelir.

Çevrimdışı TØLGA

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  29 sn.29 saniye önce
Albin Ekdal, bu hafta içi; kendisini Trabzonspor'a bağlayan sözleşmeye imza atacak. (Transfer bitti.)

rakipler çalışıyo bizden ne gibi hamleler gelecek bakalım  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  29 sn.29 saniye önce
Albin Ekdal, bu hafta içi; kendisini Trabzonspor'a bağlayan sözleşmeye imza atacak. (Transfer bitti.)

rakipler çalışıyo bizden ne gibi hamleler gelecek bakalım  :evillol: :evillol:
Al işte bu da iyi oyuncu valla milli maçlarda dikkatimi çekmişti :bandit: