2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913624 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı muratkoc

Bu haberler doğru ise gidişat şöyle olabilir Sosa'yı satıp oradan gelecek para ile Britos-Toloi ikilisi yapıp Pedro-Josue takası ile de Sosa'nın boşluğu doldurulmaya çalışılabilir.  :)

orada necipten başlayıp süzenlere uzanan uzun bir liste varken sosa adının geçmesi ve bu satışın ihtimalinin bile konuşuluyor olması taraftarın sabır oranının testinden başka birşey değildir. hadi 15 fln verseleler neyse 4.5 aldığına 6 veriolar. walla çıldırtıyor bizi başkan.. az kaldı  :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

linkkkk

konu dısı yapmayın :)

stattan buraya zor getirdil burda stat konusuyolar :)   :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

real madrid ile formalar aynı la bizim  :evillol: :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

real madrid ile formalar aynı la bizim  :evillol: :evillol: :evillol:

atsana fotoları buraya   :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Akil Emre

İyi Transferler beklerken en iyi adamlarımızın satılacağı konuşuluyor. Birgünde takımla ilgili güzel haberler alabilecekmiyiz?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yakaları farklı bi  :D

Bizim yakalar daha  iyi bence. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Britos sol stoper Toloi sağ stoper iyi olur aslında

Çevrimdışı Ergin1903

Bana öyle geliyor ki en az bir futbolcumuzu satarak kaynak yaratacagiz. Bakalim duyumcu akradasimiz Konop ile ilgili yanilacak mi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Arabistan basınında yer alan haberde, Al Ahli Kulübü Yöneticisi, yaptığı açıklama ile Demba Ba ile ilgilendiklerini doğruladı.

Kulüp yöneticisi;  “Ba, kesinlikle bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu ama ilgilendiğimiz forvet oyuncularından sadece biri. Herhangi bir teklif ve görüşme yapmadık” açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: HABER1903 DIŞ HABER

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba-Sosa-Töre-Tolgay

Bunların yerini doldurabileceğimizi düşünmüyorum.

Sosa gidip Josue gelecekse üzgünüm ama seneye de bu sezonkinden farklı olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

noldu konoplanka sevillada değilmiymiş  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

hani geliyordu bugün  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

hani geliyordu bugün  :D
konoplanka bitti hayırlı olsun  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ergin1903

Konop Sevilla'ya doğru yola cikmis :)

Çevrimdışı Renton

konoplanka bitti hayırlı olsun  :halay:
Kap gelecek dedin bekliyoruz 😃
See you in another life,brother.

Çevrimdışı sosyalkartal

Konop Sevilla'ya doğru yola cikmis :)
2 gündür yollarda biri yardım etsin şu garibana yönü karıştırdı heralde  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Bize de gelmedi ama :evillol:

Çevrimdışı Renton

Guarin zu fener 😢
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe Guarin için İnterle anlaşmış. 11 milyon euro :nerd:

Çevrimdışı Tolga

Fenerbahçe Guarin için İnterle anlaşmış. 11 milyon euro :nerd:
Fb onu da alıyorsa vay halimize.

Çevrimdışı sosyalkartal

Kap gelecek dedin bekliyoruz 😃
eldeki bir oyuncunun satışı bekleniyor kap onun peşi sıra gelecek bitti bu transfer istihbaratım bu şekilde dün demba baya 13 mil euroluk teklif geldi demiştim bugün 15.5 oldu her an yolcu baba

Çevrimdışı Tolga

eldeki bir oyuncunun satışı bekleniyor kap onun peşi sıra gelecek bitti bu transfer istihbaratım bu şekilde dün demba baya 13 mil euroluk teklif geldi demiştim bugün 15.5 oldu her an yolcu baba
Ba'ya bağlıysa o iş olmaz :D

Çevrimdışı Ergin1903

Guarin'de bir fm efsanesidir. Ben beğeniyorum Guarin'i. İYi transfer.