2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891046 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

https://twitter.com/ruzgarsagnak/status/610165776872554497

aslında hepimizin hemfikir oldugu konu bu arkadaşlar.

Tabi ki öyle hep konuştuğumuz şeyler bunlar.

3 tane 2 tane yarım adam alacağına alma bekle 1 tane tam al dedik hep.

Pektemek yerine Tovionen Motta yerine Yunan bek olacaktı burada biraz anlasalar işten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Babel gelsin ben okeyim
Daha gerçekçi
Ama imza parası ne?
Beşiktaşta oynıcan işte
Yeter
Pektemek ne o zaman derse
Masadan kalksınlar :D

+pektemek ne ozaman   - thug life oluyor yiğitcan :)

Çevrimdışı Çağrı

Niye sormuyorsun niye ogreniyorsun... @Çağrı kono gelirse super olur ama

Olur tabi abi de ben stresi kaldıramıyorum artık genlerim zaten en fazla  80 yıl yaşamış ben şimdiden 70'e çektim bence :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Ba çine gitmek istemiyormus sosyalkartal gidecek diyordun
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Mustafa Pektemek'in 1.6 aldığı takımda her oyuncunun daha fazla istemeye hakkı vardır.

Takım içi denge yapıyoruz derken iyice karıştı ortalık
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tabi ki öyle hep konuştuğumuz şeyler bunlar.

3 tane 2 tane yarım adam alacağına alma bekle 1 tane tam al dedik hep.

Pektemek yerine Tovionen Motta yerine Yunan bek olacaktı burada biraz anlasalar işten.

aynen taş gibi oyuncular Toivonen 10 gol 10 asist bandında rahat gezerdi  hatta + 3 bile olabilirdi ..

Holebas ise 3-4 gol  7 -8 asist yapardı bizde..

boş iş kovalayacaklarına  bunları almadılar Toivonen Free  - Holebas ise 1 milyon euro ya Roma nın yolunu tuttu .

Çevrimdışı TØLGA

Mustafa Pektemek'in 1.6 aldığı takımda her oyuncunun daha fazla istemeye hakkı vardır.

Takım içi denge yapıyoruz derken iyice karıştı ortalık
1.6'dan daha fazlaya mal oluyor o bize hastane masraflarınıda ekle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mert'i alsınlar da kadro iyice şişsin

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

1.6'dan daha fazlaya mal oluyor o bize hastane masraflarınıda ekle  :biggrinking:

Adama gazi maaşı bağlamamız gerekiyor ayrı yetten   :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Geçen yürürken ön çapraz bağını koparan bir sporcu aldım tedaviye Pektemek vakası olarak anıyorum artık :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

duzdak de geç işte laaa olay bitmiştir konseyden bu karar çıktı  :evillol: :evillol:
:lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

aynen taş gibi oyuncular Toivonen 10 gol 10 asist bandında rahat gezerdi  hatta + 3 bile olabilirdi ..

Holebas ise 3-4 gol  7 -8 asist yapardı bizde..

boş iş kovalayacaklarına  bunları almadılar Toivonen Free  - Holebas ise 1 milyon euro ya Roma nın yolunu tuttu .
toivonen gelse demba gelmezdi ama adım gibi eminim  :evillol: :evillol:
holebasın yeride  sallantıda romada aslında ama sol tarafa yaptık biz transferi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Ulan hadi Motta'yı anladık o zaman da bu Tosic nedir ya.

Hayır sırf yedeklemek için adam alınır mı be?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

badem  mert gunok gs diyor .

Çevrimdışı TØLGA

Geçen yürürken ön çapraz bağını koparan bir sporcu aldım tedaviye Pektemek vakası olarak anıyorum artık :D
yetenek ister  :evillol: :evillol:
miloseviçte çime vurup bileğini kırmıştı  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

yetenek ister  :evillol: :evillol:
miloseviçte çime vurup bileğini kırmıştı  :D

Opare de sakatlanmıştı ilk maçında.

Pektemek ile vakit geçirenin beli doğrulmuyo  :kop:

Çevrimdışı TURKahvesi

Babannem Hagi'yi Hacı derdi zamanında Dzudzsak gelirse ne olur tahmin edemiyorum  :kop:
ona da dudak der :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

BU arada Gs kesin RVP ile anlaşmış  diyenler..............

Robin van Persie'ye veto!

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persie ile anlaşma sağlandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Cüneyt Tanman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manchester United'ın Hollandalı yıldız oyuncusuyla el sıkıştıkları yönünde basına yansıyan haberleri yalanlayarak, "Van Persie konusunda bir tasarrufumuz yok. Böyle bir şey yok. Bu oyuncuyla ilgilenmiyoruz. Kimin ortaya attığını da bilmiyorum. Bu konudan dolayı telefonlarım susmadı" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı ZEKI

zafer demir ‏@zafer19031969  6 sn.7 saniye önce
konoplyanka ve Ddzsudzsak ikisinden biri icin bu hafta KAP gelebilir
Ba da bizden gidebilir ordan iyi para gelecek..Toloi gelebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

BU arada Gs kesin RVP ile anlaşmış  diyenler..............

Robin van Persie'ye veto!

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persie ile anlaşma sağlandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Cüneyt Tanman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manchester United'ın Hollandalı yıldız oyuncusuyla el sıkıştıkları yönünde basına yansıyan haberleri yalanlayarak, "Van Persie konusunda bir tasarrufumuz yok. Böyle bir şey yok. Bu oyuncuyla ilgilenmiyoruz. Kimin ortaya attığını da bilmiyorum. Bu konudan dolayı telefonlarım susmadı" ifadelerini kullandı.
RVP Gs'yi veto etmiştir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şu karadag biraz baskılı oynasada test etsek miloşevici

Çevrimdışı yigitcan1903

Ulan hadi Motta'yı anladık o zaman da bu Tosic nedir ya.

Hayır sırf yedeklemek için adam alınır mı be?
Kim dedi yedek :D

Çevrimdışı sosyalkartal

zafer demir ‏@zafer19031969  6 sn.7 saniye önce
konoplyanka ve Ddzsudzsak ikisinden biri icin bu hafta KAP gelebilir
Ba da bizden gidebilir ordan iyi para gelecek..Toloi gelebilir.
bunu ta ben sabahtan beri söyledim yeminle beni takip ediyorlar  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..