2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891067 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas  21 dk.21 dakika önce
İSTİHBARAT:
Babel için Kasımpaşa kulübüyle anlaşılmak üzere. Babelle de yıllık ücrette anlaşıldı. İmza parasında orta nokta aranıyor...

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas  2 dk.2 dakika önce
Yönetim imza parası vermek istemiyor. Vereceksek de cüzi bir miktar verelim görüşündeler. Babel'in ise beklentileri daha farklı bu konuda...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsveç 3-0 yaptı bu arada, 2 gol tabiki O'ndan :icool: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

maçı kapadık 3 olmuş lan  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

İSTİHBARAT:
Babel için Kasımpaşa kulübüyle anlaşılmak üzere. Babelle de yıllık ücrette anlaşıldı. İmza parasında orta nokta aranıyor...

Yönetim imza parası vermek istemiyor. Vereceksek de cüzi bir miktar verelim görüşündeler. Babel'in ise beklentileri daha farklı bu konuda...

Biz hala duzdak konop falan diyek Babel is coming  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

İSTİHBARAT:

Babel de haklı son sözleşmesi isteyecek tabi ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

İSTİHBARAT:

@Yunus Emre Dökmeci imza parası yok diyodun demi ?? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz hala duzdak konop falan diyek Babel is coming  :bandit:

Duzdak ne lan Amonika gibi :evillol: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

@Yunus Emre Dökmeci imza parası yok diyodun demi ?? :bandit:

Yunus Emre + bir miktar paraya hallederiz herkes için hayırlısı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Babel de haklı son sözleşmesi isteyecek tabi ki.

Ya vermesinler offf :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlar Babel'e imza parası verirler ise harbiden pes derim

Çevrimdışı yigitcan1903

Babel gelsin ben okeyim
Daha gerçekçi
Ama imza parası ne?
Beşiktaşta oynıcan işte
Yeter
Pektemek ne o zaman derse
Masadan kalksınlar :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi nolacak şimdi Babel gelecek Cucak'a da biz vazgeçtik seni istemiyoruz mu dicekler :akuma: :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

Bir cisim yaklaşıyor ve adı Mert Günok  :D

Çevrimdışı TØLGA

Yunus Emre + bir miktar paraya hallederiz herkes için hayırlısı  :evillol:
valla bu şartlarda olursa ben sırtımda taşırım babeli
ucuza kapatırız  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı abi nolacak şimdi Babel gelecek Cucak'a da biz vazgeçtik seni istemiyoruz mu dicekler :akuma: :akuma:
Babel varken Dudu'ya ne gerek var :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Hiçbir şey bilmiyorum :D

Sormuyorum çünkü sordukça öğrendikçe stres oluyorum yapsınlar bakalım yapacaklarını.

Şenol Güneş olmasa kimse ne yağtığını bilmiyor derdim tek güvencem o. Yazık etmesinler güzel adama.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı TØLGA

gel hele gel nerdesin sabah çok inatlaşıyodun @Yunus Emre Dökmeci
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Bak işte
Yapmayın dedim
İnanıyolar dedim :)

Çevrimdışı Çağrı

valla bu şartlarda olursa ben sırtımda taşırım babeli
ucuza kapatırız  :kop: :kop:

Ben en kötü ihtimalle kolonlardan biri olarak kullanalım derim Yunus Emreyi boy pos var iş görür  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Çağrı

Babannem Hagi'yi Hacı derdi zamanında Dzudzsak gelirse ne olur tahmin edemiyorum  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Duzdak ne lan Amonika gibi :evillol: :evillol: :evillol:
duzdak de geç işte laaa olay bitmiştir konseyden bu karar çıktı  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Hiçbir şey bilmiyorum :D

Sormuyorum çünkü sordukça öğrendikçe stres oluyorum yapsınlar bakalım yapacaklarını.

Şenol Güneş olmasa kimse ne yağtığını bilmiyor derdim tek güvencem o. Yazık etmesinler güzel adama.
Niye sormuyorsun niye ogreniyorsun... @Çağrı kono gelirse super olur ama