2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12883201 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

konoplanka hayırlı olsun not edin bunu da  :lol:
Abi bak ya rezil olucan ya da vezir hazırlıklı ol herşeye :D

Çevrimdışı TØLGA

Olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok bazen düşünüyorum da fazla kendimizi sıkıyoruz biraz sakin olmakta yarar var :evillol:
sakin olamıyorum şampiyonluk istiyorum keşke benim olsaaaaaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

senle anlaşalım ikisi de gitsin  :lol: eskiden iyi kaleci tabirim şuydu ekstra çok bişeyler yapmasın abuk sabuk hata yapmasın çıkarabildiklerini çıkarsın top 90 a gidiyorsa çabalasın olmazsa olmasındı bu sene muslera bunu alt üst etti kaleci gerçekten çok önemliymiş ne tolga ne cenk ne de mert yani artık :tabe:

Ha şunu bileydin.  :lol:

Bana kalsa kaleci örgüm.

Neto
Günay
Veysel.

Neto gelir mi derseniz 2.5m'i ver atlaya atlaa gelir. Nasıl verecez derseniz Cenk ile Tolga'yı şutla al sana 2.5M. Bir şekilde göndereceksin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı FARUK

Şapkadan tavşan dediği bu.

Biz bu adamla görüşüyoruz orada bir problem yok. Problem maaş + imza parası.  :bandit:

yok rüzgar sağnak konopylanka olmayacak haberinden sonra bir isim bulduk ilettim dedi başka bir isim

Çevrimdışı TØLGA

gelmezse bilmiyorum valla  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Seni evinden aldıracağım. Edirnedesin, ben beylikdüzündeyim. Yakın sayılırız.  :lol:
Sen yorulma abi carsamba ayagina gelicem :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Sarp

İşte Ba ortada. Paramızı böyle nitelikli oyunculara kullanmalıyız.
Ya tutarsa devri bitmeli artık. 

Çevrimdışı talha

Yarın akşam buradayım.. İsimlerinizi not ettim. Alayınıza Rest çekeceğim.

Bizim burada bir laf vardır. Hayırdır gardaş neydirsenki yani.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

adamın günahını almışım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

As gazetesi casillas

Çevrimdışı ozan062

Şapkadan tavşan dediği bu.

Biz bu adamla görüşüyoruz orada bir problem yok. Problem maaş + imza parası.  :bandit:

yok canım zaten bu belli biriydi yani sezon sonu sozlesmesi biten kimlerdediğinde ortaya cıkar ama bu kişi farklı birisi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  4 dk.4 dakika önce
Şapkadan bulduğumuz tavşan tüm sezonu kurtarır. Dua edin olsun..:-))
Çok gizli, sessiz ve hızlı davranmalıyız.

diyor başkan adayımız

Ruzgara inaniyorsunuz Aytaca şnanmiyorsunuz  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

kefenimizi giydik de geldik bugüne kadar ki tutturduğum duyum atiba ile sözleşme imzalanmazsa bugün aquliani beşiktaşta dedim o da yarım tuttu atiba ile sözleşme imzaladık o gün :tabe: bide pedro josue takası işte konoplanka olmazsa dışardan okuyacam bidaha yorum yapmıcam  :by2:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

Rüzgar'ın dediği adam Dzudzsak bir kaç aydır sürekli adını yazıyordu twitterda

Çevrimdışı Çağrı

Seni evinden aldıracağım. Edirnedesin, ben beylikdüzündeyim. Yakın sayılırız.  :lol:

Volkan Abi?  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ruzgara inaniyorsunuz Aytaca şnanmiyorsunuz  :kop: :kop: :kop:
valla rüzgara inanırım ona inanmam yakından tanımam etmem ama
böyle ne biliyim kanım ısınmadı o çocuğa  oda bana bayılmıyodur tabi orasıda ayrı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı saricasi

iste gercek bir gol makinesi  :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Türkay

əvrən ‏@evrenmanchester  1 sa.1 saat önce
Konoplyanka

Bu konu cetrefilli ..benim umudum var bjk icin. Beklioruz ,bizimkilerde hareketli onu da soliim .bos durmuplar suan bu konuda

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsveç maçını izlemiştim geçen hafta. 2 farklı spikerden "Bejiiktass" ismini duyunca tüylerim tiken tiken oldu ha :icool: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

yok rüzgar sağnak konopylanka olmayacak haberinden sonra bir isim bulduk ilettim dedi başka bir isim

Dzsudzsak  :eyes

Gerçi nasıl şapkadan tavşan ise.  :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

kefenimizi giydik de geldik bugüne kadar ki tutturduğum duyum atiba ile sözleşme imzalanmazsa bugün aquliani beşiktaşta dedim o da yarım tuttu atiba ile sözleşme imzaladık o gün :tabe: bide pedro josue takası işte konoplanka olmazsa dışardan okuyacam bidaha yorum yapmıcam  :by2:

Sözünün eri olmanı temenni ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Rüzgar'ın dediği adam Dzudzsak bir kaç aydır sürekli adını yazıyordu twitterda

Söylemeyeyim diyordum ama evet adam bu :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

İsveç maçını izlemiştim geçen hafta. 2 farklı spikerden "Bejiiktass" ismini duyunca tüylerim tiken tiken oldu ha :icool: :evillol:
beşiktaş bayrağını alıp konvoya çıksaydın keşke  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..