Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konoplanka hayırlı olsun not edin bunu da
Olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok bazen düşünüyorum da fazla kendimizi sıkıyoruz biraz sakin olmakta yarar var
senle anlaşalım ikisi de gitsin eskiden iyi kaleci tabirim şuydu ekstra çok bişeyler yapmasın abuk sabuk hata yapmasın çıkarabildiklerini çıkarsın top 90 a gidiyorsa çabalasın olmazsa olmasındı bu sene muslera bunu alt üst etti kaleci gerçekten çok önemliymiş ne tolga ne cenk ne de mert yani artık
Şapkadan tavşan dediği bu.Biz bu adamla görüşüyoruz orada bir problem yok. Problem maaş + imza parası.
Abi bak ya rezil olucan ya da vezir hazırlıklı ol herşeye
Seni evinden aldıracağım. Edirnedesin, ben beylikdüzündeyim. Yakın sayılırız.
Yarın akşam buradayım.. İsimlerinizi not ettim. Alayınıza Rest çekeceğim.
RÜZGAR SAĞNAK @ruzgarsagnak 4 dk.4 dakika önceŞapkadan bulduğumuz tavşan tüm sezonu kurtarır. Dua edin olsun..:-))Çok gizli, sessiz ve hızlı davranmalıyız.diyor başkan adayımız
As gazetesi casillas
Ruzgara inaniyorsunuz Aytaca şnanmiyorsunuz
yok rüzgar sağnak konopylanka olmayacak haberinden sonra bir isim bulduk ilettim dedi başka bir isim
kefenimizi giydik de geldik bugüne kadar ki tutturduğum duyum atiba ile sözleşme imzalanmazsa bugün aquliani beşiktaşta dedim o da yarım tuttu atiba ile sözleşme imzaladık o gün bide pedro josue takası işte konoplanka olmazsa dışardan okuyacam bidaha yorum yapmıcam
Rüzgar'ın dediği adam Dzudzsak bir kaç aydır sürekli adını yazıyordu twitterda
Söylemeyeyim diyordum ama evet adam bu
İsveç maçını izlemiştim geçen hafta. 2 farklı spikerden "Bejiiktass" ismini duyunca tüylerim tiken tiken oldu ha