2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886739 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

içini bosaltmıssın :))

daha varsa soyle soyle devam et birikmesin :ok: :ok:
yalnız su gercek var ben ne diyorsam simdi arttırarak devam ettiricem bunu bana sagladıgın için mutesekkirim
yanliz suda var sen hakaret ettigin surece aynisini bende sana yapicam bi nevi avukatlariyim elestirine laf eden yok sana hakaret etme yetkisi kim veriyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

adamlar uefaya bile gitse hatta gitmeseydi bile
bu simonu getirirlerdi bu takıma cnk alves mei ornegi var...
bizim en buyuk sorunumuz bu proje yok ve yabancı oyuncu getirecek hoca yok yani senol gunes dendiğinde diye devamını getirmeyim anladınız siz:)

Bu düşünce cok yanlış meireles yanlış hatırlamıyosam aykut kocaman varken geldi  o yuzden  bu tespit yanlış hocaya gelecek topcu gelmesin.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Böyle giderse Fener seneye ligin anasını ağlatır.20 puan geriden izleriz

Çevrimdışı ozan062

yanliz suda var sen hakaret ettigin surece aynisini bende sana yapicam bi nevi avukatlariyim elestirine laf eden yok sana hakaret etme yetkisi kim veriyor

hakaret olarak algılayan sensin o sebeble istediğini yapabilirsin:))

Bu düşünce cok yanlış meireles yanlış hatırlamıyosam aykut kocaman varken geldi  o yuzden  bu tespit yanlış hocaya gelecek topcu gelmesin.

oylemi diyorsun bizim gibi ülkelerde cnk muhakkakki seni tersvik edecek seyler olmalı ondan dediuydinm
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

Böyle giderse Fener seneye ligin anasını ağlatır.20 puan geriden izleriz

Bu sene gs olduguna gore seneye de fb sampiyon olup 4. Yildizi takar. Bence onumuzdeki sezon için cok buyuk bir yapilanmaya gerek yok belki sonraku sene olabiliriz. Bu sene sadece beles adam alabilseydik sene sonu performanslarina gore satilabilirlerdi o kadar. Onun disinda ziksettiginiz isimlerden zaten gelebilecek olanlar belli gelmeyecek olanlar belli. Gelebilecek olanlarla da sampiyon filan olamayiz yine. Ama 2. Olursak en azindan şl umudu oluyor transferler de ona gore erkenden yapilir.. Bisey beklemeyin gencler sadece hocanin parlatacagi gencleri izlesek bize yeter bu sene.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

Bu sene gs olduguna gore seneye de fb sampiyon olup 4. Yildizi takar. Bence onumuzdeki sezon için cok buyuk bir yapilanmaya gerek yok belki sonraku sene olabiliriz. Bu sene sadece beles adam alabilseydik sene sonu performanslarina gore satilabilirlerdi o kadar. Onun disinda ziksettiginiz isimlerden zaten gelebilecek olanlar belli gelmeyecek olanlar belli. Gelebilecek olanlarla da sampiyon filan olamayiz yine. Ama 2. Olursak en azindan şl umudu oluyor transferler de ona gore erkenden yapilir.. Bisey beklemeyin gencler sadece hocanin parlatacagi gencleri izlesek bize yeter bu sene.
:) :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Adam Halkman zu Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 16:04:23 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Egemen Korkmaz dillenmeleri başlamış birkaç yerde

Çevrimdışı sametbagan

Ben tamamım. olcaydan iyisi, Serdardan iyisi.. Tosic de bana göre solda mottadan iyisi. Güneş, biliçten iyisi.
Bence karşılaştırırsak ikisininde eksi artı yönleri vardır ama hiçte öyle fark yaratacak kadar iyi değiller şenerin ofansı iyi defansı kötü yerli hilbert bana kalırsa babel desen sadece artı olarak birebirde iyi birde uzaktan şutu var ama defansif yönü olcaydan kötü disiplinsiz.Sonuç olarak bu oyuncular bize sınıf atlatmaz sadece iyi birer alternatif olurlar o yüzden bize sınıf atlatacak topçu lazım ama onu da para ve uefa kriterleri yüzünden alamayacağız sanırım bence babel yerine alınabiliyorsa yusuf erdoğanı almalıyız volkan şen etkisi yapar bize şener
yerine atibayı orda değerlendirip oyunu iki yönlü oynayabilen kaşar bi orta saha alırsak daha mantıklı   

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şampiyon olmak yapılanma gerektiren bir şey değil.Yapılması gereken 3 tane çok net takıma ivme kazandıracak isim+Kısa vadede sonuç alabileceğin bir hoca.

İkincisini aldık.Ama ilk dediğimin olması çok zor.Yönetim bu konuda çok aciz maalesef.Yapacağımız transferler aylar öncesinden bellidir diyenlerden şimdi ses seda çıkmıyor.Ayrıca yapılanma kelimesini Türk futbolunda kullanmayalım,imkansız çünkü hiç olmadı olmaz da.Futbolu yönetenlere bak klüpleri yönetenlere bak..
Fikret Orman ilk geldiğinde ben futboldan anlamam ama işi anlayana bırakırım demişti.Şimdi de futbolcu izliyorum diyor.Buyur sana yapılanma :)

Çevrimdışı TØLGA

Şampiyon olmak yapılanma gerektiren bir şey değil.Yapılması gereken 3 tane çok net takıma ivme kazandıracak isim+Kısa vadede sonuç alabileceğin bir hoca.

İkincisini aldık.Ama ilk dediğimin olması çok zor.Yönetim bu konuda çok aciz maalesef.Yapacağımız transferler aylar öncesinden bellidir diyenlerden şimdi ses seda çıkmıyor.Ayrıca yapılanma kelimesini Türk futbolunda kullanmayalım,imkansız çünkü hiç olmadı olmaz da.Futbolu yönetenlere bak klüpleri yönetenlere bak..
Fikret Orman ilk geldiğinde ben futboldan anlamam ama işi anlayana bırakırım demişti.Şimdi de futbolcu izliyorum diyor.Buyur sana yapılanma :)
sonra mevcut yönetimi neden eleştiriyon buzdağının görünen kısmı sadece  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Gaziantepspor, birçok takımın peşinde olduğu golcü oyuncusu Muhammet Demir için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

:evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Babel disiplinsiz, Babel disiplinsiz, babel şöyle babel böyle..

Gösterirmisiniz bana 1 tane disiplinsiz hareketini, haberini?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Babel disiplinsiz, Babel disiplinsiz, babel şöyle babel böyle..

Gösterirmisiniz bana 1 tane disiplinsiz hareketini, haberini?

:dontknow: :dontknow: :dontknow:

Çevrimiçi Necmi

içini bosaltmıssın :))

daha varsa soyle soyle devam et birikmesin :ok: :ok:
yalnız su gercek var ben ne diyorsam simdi arttırarak devam ettiricem bunu bana sagladıgın için mutesekkirim
he yap bende seni burda ıslak odunla döveyim
eleştiri hakaret etmek değildir daha bunu öğrenemedinmi
ve birine yanlış yaptığından dolayı eleştirmek yerine hakaret edersen buda tam tersi tepki verir insanlar sahiplenir ve korur
@ozan062  eleştirininde bir dozu vardır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gleen Jonshon teklifimizi reddetmiş , Westhamla anlaşması bekleniyormuş :bandit:
Kaynak : Skorer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Konoplyanka resmen Sevilla da.

Çevrimiçi Necmi

adamlar uefaya bile gitse hatta gitmeseydi bile
bu simonu getirirlerdi bu takıma cnk alves mei ornegi var...
bizim en buyuk sorunumuz bu proje yok ve yabancı oyuncu getirecek hoca yok yani senol gunes dendiğinde diye devamını getirmeyim anladınız siz:)
luceyi getiremiyorsan şenol güneş ikinci en iyi tercihdir Şenol Güneşi bende istemiyorum
ama şuanda takımı Türkiyeyi tanıyan bir hoca şart yoksa kimi getirirsen getir başarılı olamaz
Fikret Ormanın Beşiktaşa başkan olacak kadar çapı varmış birde sen aday olda senin çapını görelim
olaylara vakıf olmadan uzaktan atıp tutmak bence daha büyük yetersizlik₁ oluyor :D
kasada oyuncu alacak paran yoksa çapta işe yaramaz bu şartlara ramen stad devam ediyorsa zirvede olan bir takımın varsa
bence bu yönetimin çapından dolayı unutma bizim şartlarımızda çaplı dediğin adamlar orta sıralardan kurtulamadı
hele senin gibi ülke gerçeklerini bilen birinin böyle eleştiri yapmasını çok garipsedim @ozan062
bak fenerin karışık döneminde koç ailesi Ali koçu geri çekti demek birileriyle baş edemediklerine göre onlarda yetersiz₁.
geri çekildiler.

Çevrimdışı TØLGA

luceyi getiremiyorsan şenol güneş ikinci en iyi tercihdir Şenol Güneşi bende istemiyorum
ama şuanda takımı Türkiyeyi tanıyan bir hoca şart yoksa kimi getirirsen getir başarılı olamaz
Fikret Ormanın Beşiktaşa başkan olacak kadar çapı varmış birde sen aday olda senin çapını görelim
olaylara vakıf olmadan uzaktan atıp tutmak bence daha büyük yetersizlik₁ oluyor :D
kasada oyuncu alacak paran yoksa çapta işe yaramaz bu şartlara ramen stad devam ediyorsa zirvede olan bir takımın varsa
bence bu yönetimin çapından dolayı unutma bizim şartlarımızda çaplı dediğin adamlar orta sıralardan kurtulamadı
hele senin gibi ülke gerçeklerini bilen birinin böyle eleştiri yapmasını çok garipsedim @ozan062
bak fenerin karışık döneminde koç ailesi Ali koçu geri çekti demek birileriyle baş edemediklerine göre onlarda yetersiz₁.
geri çekildiler.
Ali koç başkan oluyor abi bu yaz ne geri çekilmesi bu  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

gelmiş  :bandit:

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı Simon Kjaer İstanbul’da
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Abi anlamıyorum adam seni bildiğin kullanıyor ve sen buna kanıyorsun ama Danny için rest çekiyorsun.  :lol:

Aynı olay geçen sene de oldu. Saçma isimlerle niye uğraşıyoruz anlamıyorum.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Eğer biraz para vermen şansın varsa direk Şener'i getir. Sana ne Glenn'den. Maxi olamadıktan sonra ne farkeder. Niye zaman kaybediyorsun.

Danny ile yarı anlaşmayı sağlamışsın. Sonra saçma bir şekilde kopuyorsun. Sonra gidip imkansızın peşine düşüyorsun. Danny'den daha iyisini nasıl alacaksın.

Aquilani ile imzalamışsın ama vazgeçiyorsun. Garip. Ne gerek var.

Tosic-Şener-Danny-Aquilani. Belki de gelirse bir de Britos. Kimse neden bunları getirdin diye birşey demez. Ama gidip Skertle,Konop,Glenn ve Casillas ile uğraşıyorsun. Neden? Adları var diye mi? Gelmeyecekleri belli değil mi? Sonra gidip oyuncu kalmayınca garip birine imza attırıyoruz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı JoseDemba

Artık bekleyemeyiz bonservissiz oyuncular tek tek kaçıyor elimizden bu hafta en az 2 oyuncu açıklamamız lazım
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağatay

F.Orman hem kendi hem de yonetimi vizyonsuzdur. Aysal da klubu aldiginda gs batikti sadece yeni stad yapiyorlardi ve dogru yerlere bir kac takviye ile o takimi sampiyon yaptilar ve dewamini da getirdiler son 4 yilda 3 sampiyonluk geldi. Bu sene hadi stadimiz yoktu cok gezdik cok yorulduk dedik ama bakalim onumuzdeki sene de basarisiz olursak o zaman bunu neye baglayacaklar. Ben ilk geldiginde hakkaten bu yonetimden umutluydum ama simdi zerre kadar güvenmiyorum. Yapacaklari her hamleye bir bahaneleri hazir bunlarin ve zaten bu bahaneler de asli da yaptiklari hamlelerin yanlis oldugunu gösteriyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst