2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889248 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

25 yasındaki hiçbir oyuncu cagrını dediğigibi bizi seçmez
o sebeble bosu bosuna buralarda kalvyemizi yormayalım

bide hocanın kamp gecirmesi beklenecek yani acıklar ve ortaya adam anca agustos bası alınır
biz simdi sadece stoper ve be sag beke odaklanalım gercekler bunlar cnk
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sosyalkartal

Yahu Türkiye de oynarım haberini sadece fanatik yaptı.

Şimdi fanatiğin vb türk medyasının uydurduğu haberleri derlettirmeyin bana. Türk medyası, ağaçla röportaj yapabilen bir yapıdır.

İddia ediyorum, konoplyanka beşiktaşın varlığından bile haberdar değildir bu transfer olayında.

Ayrıca olsa bile, bu tip oyuncularla 10 15 gün pazarlık yapıp anlaşma sağlanacağınızımı düşünüyorsunuz?

Gidersin konuşursun, ertesi gün netleştirirsin, sözleşmeyi yaparsın.

Bu herhangi bir kulube bağlı bir adam değil, free adam. Bugün yarın bugün yarın dersen, arkasına bile bakmaz çeker gider. Bugün sen teklif sunarsın, 1 hafta vakit istersin, o 1 haftada 10 15 kulup görüşme talep eder.

Dediğim gibi, maksimum 2 gün içinde bitmiyorsa bu transfer, o transfer olmaz arkadaşlar.

haklısın ama ben fanatiğe göre değil bu adamın türkiyedeki menajeri ferhat çiftçiye dayanarak söyledim bunu o da gökmen özcana demiş fanatiğe haber yapılmıştır
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 14:28:23 sosyalkartal ]
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Transfer bitimine 15-20 gün kala getirecekler 2-3 tane çöpü.Her sene aynı zamanda yapıyorlar zaten transferleri.Bu sene bonservisle transferde yapamıyoruz zaten gelenlerde bir şeye benzemeyecek.Bari sene sonu 3.olunca hesabı Şenol Güneş'e kesmeseler.

Çevrimdışı mert_

Benim gazımı bundan sonra ne Babel alır ne Konoplyanka bu sene gelecek bir sportif başarısızlığa tahammülün yok benim gibi düşünen bir çok taraftarın da olduğuna inanıyorum. Bu sene de başarılı olmazsak sil baştan her şeyin değişmesi gerekiyor yönetimin kongredeki menfaat uğruna Beşiktaş'ı kullanan insanların başarısızlığa tahammülü olan taraftarın hepsinin yok edilmesi lazım tünelin ucunda ışık görmek istiyorsak bunları yapmamız lazım belki bir on sene kaybederiz ama sonunda ışığı görürüz.
hepsi tamam da koyu renkli bölümdeki olayı nasıl gerçekleştireceksin?  senin gibi düşünmeyen Beşiktaşlıları yok etmekten bahsediyorsun :)

Çevrimdışı Tolga

Şener ya da Glen Johnson,

Britos ya da Vlaar,

Sivok geri dönebilir,

Babel

alınır ve transferler bitirilir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

hepsi tamam da koyu renkli bölümdeki olayı nasıl gerçekleştireceksin?  senin gibi düşünmeyen Beşiktaşlıları yok etmekten bahsediyorsun :)

onu okudum kendimden gectim:D yok etmek vay anasını:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

İlk önce imza atacak olan adam eğer ikna edildiyse Şener gençler.

İkinci imza Babel'den gelecek.

Stoperi bekleriz bir süre.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BU sezon yaptıgı kurtartışlar ile takımını ayakta tutmaya calısan  bundesliga izlerken Dikkatimi çeken  kaleci Burki Borissia Dortmund ile  imzalamış.

cok iyi kaleci.

ama  biz olsak freiburg takımının  yediği gol sayısı ile kaleciliğini  ölçeriz.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 14:39:44 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben tamamım. olcaydan iyisi, Serdardan iyisi.. Tosic de bana göre solda mottadan iyisi. Güneş, biliçten iyisi.

Çevrimdışı TØLGA

:bawling: :bawling: :bawling:
diyelimki bu üçü geldi şampiyon olabilirmiyiz bu kadro yapısıyla?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bakalım Pedro-Josue takası olacak mı :)

Çevrimdışı Renton

Ben tamamım. olcaydan iyisi, Serdardan iyisi.. Tosic de bana göre solda mottadan iyisi. Güneş, biliçten iyisi.
Neye gore iyisi adamların orada defolarına kimse bakmaz besiktasta oynayınca gorecegiz hepimiz bilic senol hocaya karsı 2 de 2 yaptı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

:bawling: :bawling: :bawling:
diyelimki bu üçü geldi şampiyon olabilirmiyiz bu kadro yapısıyla?

Elimizdeki kadro kötü değil bizim.

Her sene oynayalım her sene şampiyonluğa oynar bu 3 yıl ama alır mı bilinmez.

3 sene oyuncuya para ödeyemeyeceğiz. 3 sene locaları sattık. Öyle ya da böyle 3 sene bu ritimde gideceğiz.

1 şampiyonluk sokarsak bu 3 seneye belimizi doğrultur biraz.

Tek şansımız var çok iyi hücum etmek. Vurarak şampiyon oluruz olursak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bakalım Pedro-Josue takası olacak mı :)

Asıl soru Pedro da giderse Ersan Atınç Milo kalıyor. Fitili yakayım.

Pedro giderse %99 Toraman kalır bu sene kadroda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Neye gore iyisi adamların orada defolarına kimse bakmaz besiktasta oynayınca gorecegiz hepimiz bilic senol hocaya karsı 2 de 2 yaptı

İsmail kartalı alsaydık o zaman. Bize karşı 2 de 2 yaptı.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Asıl soru Pedro da giderse Ersan Atınç Milo kalıyor. Fitili yakayım.

Pedro giderse %99 Toraman kalır bu sene kadroda.
Sivok dönecek bence bunu da buraya yazayım :icool:

Toraman da kalabilir tabi o zaman da stoper alınmaz :akuma:

Valla keşke, töreyi 8-10 a satıp 2.5 3 +1 futbolcuya volkan şeni alabilsek. Volkan şener josue alınmalı bursadan bir şekilde.

Güneş hocamızın sistemine, kilit 3 adam gerekli.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Şener Özbayraklı'nın, Ş.Güneş'in BJK ile sözleşme imzalamasının ardından kafasının karıştığı ve bu konuda süre istediği öğrenildi. (LİGTV)
Beşiktaşlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Şener Özbayraklı transferi için girişimlerde bulunması bekleniyor.(LİGTV)

Çevrimdışı Jukebox

Yönetim konoplyanka transferini gerçekleştirirse benimde gözüme girer artık.  :biggrinking:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eldeki kadrolar  aynı mıydı sence.

Çevrimdışı TØLGA

transfer yapılmasada yapılmasada ilk 3'e oynarız gene ama şampiyonluk çok uzak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar toraman'ın t si bile düşünülmüyordur, bn pedroyu satacagimizi düşünüyorum. Bu durumda en az iki stoper alacagiz. Bence ligdeki kaderimizi defans hattimiz ve kaleci konusundaki kararimiz belirleyecek.

Volkan şen-Ertuğrul Sağlam arası çok kötü olan iki isim. O yüzden gazetecilerin de dediği gibi, volkan ayrılmak istiyormuş. Fenerbahçemi olur(sanmıyorum yabancı ağırlık verecekler) Gs mi olur(Sağ açık eksikleri var, muhtemeldir)

Şenol güneş hoca ağırlığını kullanırsa, total 3.5 milyon euro harcama hakkımız da varmış madem, şener+volkanı 3.5 milyon euro + 1 yada 2 futbolcu ile rahat rahat alabiliriz. Törenin de satılması gerektiğini düşünüyorum. Sezon sonunu neden oynamadığını açıklamaya muhtaçtır!

Çevrimdışı Çağrı

Volkan bizim taraftarı delirtir aklınızdan bile geçirmeyin.

Serdar Özkan vol.2 olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Volkan şen-Ertuğrul Sağlam arası çok kötü olan iki isim. O yüzden gazetecilerin de dediği gibi, volkan ayrılmak istiyormuş. Fenerbahçemi olur(sanmıyorum yabancı ağırlık verecekler) Gs mi olur(Sağ açık eksikleri var, muhtemeldir)

Şenol güneş hoca ağırlığını kullanırsa, total 3.5 milyon euro harcama hakkımız da varmış madem, şener+volkanı 3.5 milyon euro + 1 yada 2 futbolcu ile rahat rahat alabiliriz. Törenin de satılması gerektiğini düşünüyorum. Sezon sonunu neden oynamadığını açıklamaya muhtaçtır!

Volkan'ı napacaz abi boşver fos elemanın teki o adam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.