Valla arkadaşlar geçen sene başıda bin tane laf söylediniz..
Ama ne yazıkkı unutuyorsunuz sözlerinizi..
Ben buradayım daima.
Operadan topçu olmaz dedik , yok porto alırmıydı olduk
Milosevic nedir yahu dedik, genç gelecek vaat eder dediniz
O kadar çok olumlu hava pompalıyorsunuz ki buda gerçeklerin görünmesinin önüne geçiyor..
Beşiktaşın büyüklüğünün farkına önce taraftar varacakki başarı gelsin..
Pedro ne vermiş 2 senedir merak ediyorum. Oynamayan adamdan yıldız yaratmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor..
Ersanıda hiç beğenmem ama onun bile bir şki ektra özellikleri var Pedroya göre. Madem çok beğenilen bir oyuncu Önder Hoca kiralasın yıldız yapsın bence..
Beşiktaşın artık kendisini ispatlamış , belli bir uluslararası tecrübesi olan , bonservisi elinde oyunculara yönelmesi şart.
Günayla, Pedroyla, Kerimle,Operayle, Serdarla, Mottayla, Atibayla, Veliyle seneye başlayamazsın..
Bu tarz adamlardan 5-6 tanesi ilk 11 oynarsan seneyede rakibin 3.lük için Bursa olur, Trabzon olur..
Scout Ekibi yaratıldı madem , bu bedava oyuncular ile ilgili çalışmalar bugün değil, bundan 1-2 ay öncesinden bitirilmesi gerekirdi.
Kalite yükselmezse, seneye bu seneyi yine ararız..
Çözüm basit..
Defans ve kaleci 4 oyuncu
Orta saha 2 oyuncu (sol kanat ve ön libero)
alacaksıon lige başlayacaksın..
Bonservis olmadan transfer yok diyorlar ama ben yanlışmı okudum bilmiyorum 2015-2016 sezonu için 20 milyon euroluk bir pay var.
Rakiplerinden daha çok senin transfere ihtiyacın var. O ateşten gömlek giyilip bu takımın kadro kalitesinde artık şart.