2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894170 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası Pedro'nun satılmasına karşıydım ama artık satılmasını istiyorum. :)

Özellikle de Porto'nun almasını çok istiyorum.

Porto, Pedro'nun gelişmesine çok ciddi katkı sağlar ve o beğenilmeyen Pedro önümüzdeki yıllarda adından baya söz ettirir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

Hocam, Pektemek değil Şenol Hocanın elinden, tornadan çıksa olmaz. Hatta Cnc'den çıksa olmaz  :s20:
burak yılmazdan gol kralı çıkardı ama aynısını bizden giderken söylüyorduk bundan bir cacık olmaz diye ha ben burağı hala beğenmiyorum orası ayrı ama adam her sene 15 in üstü gol atıyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı talha

Açıkçası Pedro'nun satılmasına karşıydım ama artık satılmasını istiyorum. :)

Özellikle de Porto'nun almasını çok istiyorum.

Porto, Pedro'nun gelişmesine çok ciddi katkı sağlar ve o beğenilmeyen Pedro önümüzdeki yıllarda adından baya söz ettirir.

Bazı yorumları görünce ben de gitsin istiyorum burada ki stoper anlayışı çok farklı.

Buraya Mascherano gelse kovalayacaz o derece. İnsanlar modern futbolda artık Pedro gibilerin iş yaptığını göremiyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar hiz sonradan geliştirelbilecek bir sey degil. Pedro bildiginiz agir bir oyuncu. Agır oyuncular bana göre belli bir seviyenin üstüne cikamazlar. Ben pedro'yu porto alsa bile ilerde daha iyi bir yere gelecegini zannetmiyorum.

Çevrimdışı JoseDemba

@RNEKEmin  9 sn.9 saniye önce
ŞENER BEŞIKTAŞA HAYIRLI OLSUN.
Bursaspora 5milyon tl.yatmasını bekleyen şener Beşiktaşa evet dedi..
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla arkadaşlar geçen sene başıda bin tane laf söylediniz..

Ama ne yazıkkı unutuyorsunuz sözlerinizi..

Ben buradayım daima.

Operadan topçu olmaz dedik , yok porto  alırmıydı olduk
Milosevic nedir yahu dedik, genç gelecek vaat eder dediniz

O kadar çok olumlu hava pompalıyorsunuz ki buda gerçeklerin görünmesinin önüne geçiyor..

Beşiktaşın büyüklüğünün farkına önce taraftar varacakki başarı gelsin..

Pedro ne vermiş 2 senedir merak ediyorum. Oynamayan adamdan yıldız yaratmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor..

Ersanıda hiç beğenmem ama onun bile bir şki ektra özellikleri var Pedroya göre. Madem çok beğenilen bir oyuncu Önder Hoca kiralasın yıldız yapsın bence..

Beşiktaşın artık kendisini ispatlamış , belli bir uluslararası tecrübesi olan , bonservisi elinde oyunculara yönelmesi şart.

Günayla, Pedroyla, Kerimle,Operayle, Serdarla, Mottayla, Atibayla, Veliyle seneye başlayamazsın..

Bu tarz adamlardan 5-6 tanesi ilk 11 oynarsan seneyede rakibin 3.lük için Bursa olur, Trabzon olur..

Scout Ekibi yaratıldı madem , bu bedava oyuncular ile ilgili çalışmalar bugün değil, bundan  1-2 ay öncesinden bitirilmesi gerekirdi.

Kalite yükselmezse, seneye bu seneyi yine ararız..

Çözüm basit..

Defans ve kaleci 4 oyuncu
Orta saha 2 oyuncu (sol kanat ve ön libero)

alacaksıon lige başlayacaksın..

Bonservis olmadan transfer yok diyorlar ama ben yanlışmı okudum bilmiyorum 2015-2016 sezonu için 20 milyon euroluk bir pay var.

Rakiplerinden daha çok senin transfere ihtiyacın var. O ateşten gömlek giyilip bu takımın kadro kalitesinde artık şart.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı talha

---

Diğerleri için haklı olabilirsin ama bu adam Kolombiya'nın ilk 11'ine kafadan giren adam. Kolombiya öyle Gana falan da değil. Futbol'un gedikli takımlarından.

Bu arada kalite lazım evet ama her kaliteli gözükenin de kaliteli olacak diye bir hal yok. Krasic örneği bence en büyük örnek. O yüzden sırf kaliteli diye alınmasın takıma sisteme uygun adam alınsın. Bu sene Avrupa Ligi'nin en düşük bütçeli tkaımlarından Napoli Wolfsburg Fiorentina Zenit gibi devler varken final oynadı. Böyle bakmalı olaya.  :tabe:

Çevrimdışı talha

Bu arada Franco'ya oynamaan adam diyorsunuz da bu çocuk tam 58 maça çıktı bizimle.   :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Onur Can

Sener ve Konoplyanka isimleri çok yakin deniyor... Sampiyonluk geliyor demektir bu arkadaslar. Sadece bu ikili gelsin, bi stoper zaten alinir, kutlamalara baslayalim biz simdiden GUNESLI gunler için  :halay: :halay: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı talha

Pedro'yu 3 gün sonra Brezilye-Kolombiya maçında anya mıymış konya mıymış çok daha iyi anlarız.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu arada Franco'ya oynamaan adam diyorsunuz da bu çocuk tam 58 maça çıktı bizimle.   :tabe:

Oynamayan derken çıktığı maç için demedim
Oynadığu futbolun  niteliği

İyi oyuncu kavramı için geçen senede yazdım buraya

Rakiplere soracaksın. Beşiktaştan Pedroyu istermisin diye sorun isterseniz Gs ve Fb li 100 adama , 5 tane çıkarsa ben laflarımı geri alırım..

Ama aynısı Gökhan Töre için diyemem
Demba ba için diyemem
Sosa için diyemem
Hatta Olcay içinde diyemem..

Beşiktaşımızın malesef en önemli sorunu kalecisi ve savunmasıdır. Bunlar çok üst düzey oyuncularla doldurulmalı. Şu ana dek gündeme gelen isimler çok çok iyi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Pedro'yu Jouse artı paraya alabiliriz.

Oğuzhan'ı çift yçnlü kullanırsak Jouse'yi Sosa'ya rotatör yaparız.

Ama yedek kalınca sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum.

Sosa sol açık Josue ofansif ortasaha da olabilir rotasyonda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Pedro'yu 3 gün sonra Brezilye-Kolombiya maçında anya mıymış konya mıymış çok daha iyi anlarız.
Zaman kavramım kalmadı tam olarak hangi gün oluyor :D kaçırmayayım maçı

Çevrimdışı talha

Rakiplere soracaksın. Beşiktaştan Pedroyu istermisin diye sorun isterseniz Gs ve Fb li 100 adama , 5 tane çıkarsa ben laflarımı geri alırım..

Demba ba için diyemem
Sosa için diyemem

Beşiktaşımızın malesef en önemli sorunu kalecisi ve savunmasıdır. Bunlar çok üst düzey oyuncularla doldurulmalı. Şu ana dek gündeme gelen isimler çok çok iyi.

Valla istemezseler kendileri bilir hacım. Zira bunların tutamadığı adamı Pedro Maymun etti. Biz ne zaman bu çocuk formsuzlaştı o zaman puan kaybına başladık. Türk futbolu için kesinlikle uygun ir tip değil Pedro ama bence kaliteli bir stoperdir.

Çevrimdışı Çağrı

Bonservis olmadan transfer yok diyorlar ama ben yanlışmı okudum bilmiyorum 2015-2016 sezonu için 20 milyon euroluk bir pay var.

20 milyon euro genel bütçeden açık verme hakkın var yani zarar açıklama.

Bonservis'ten sadece 3.5 milyon euro zarar verme hakkımız var bu sene için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Zaman kavramım kalmadı tam olarak hangi gün oluyor :D kaçırmayayım maçı

Çarşamba. Yarın da var ama oradan anlaşılmaz en büyük sınavı Brezilya maçı.  :)

Çevrimdışı Onur Can

Demba ba için diyemem
Sosa için diyemem

Iyi oyuncu anlayisin çok kotuymus. Barcelona'li 100 kisiye sorsan James'i ister misiniz diye, 80'i hayir der. Ama adam Ispanya liginin en iyi 10 oyuncusundan biridir. Futbolu anlamayanlara sormamak lazim. Pedro modern futbolun stoperi. Mascheranonun kötüsü. Prto, City felan salak, bir biz anliyoz degil mi futbolcudan? Son maçlarda Pedro oynamadi, geriden oyun kurma 0 (sifir) oldu. Bekler de zaten ofansif anlamda kötü olunca dogru duzgun gol pozisyonuna giremedik. Bizim takim pas yaparak oyun kurmaya dayali bi takim. Bilic'in en buyuk hatalarindan biri de Pedro'yu dogru kullanamamasiydi zaten.

Çevrimdışı talha

Di Maria ne hale gelmiş ya. Üzülüyrum adama nerden geçen sene ki Di Maria nerde bu sene ki Di Maria.

Çevrimdışı worns

Herkese selam, sevgi öncelikle

Defans hattında ciddi bir yeniden yapılanma gerekiyor. Bilic döneminin ağırlığında takım savunması iyiydi, arkada geniş alan bırakmadan oynuyorduk. Bu durum kimi oyuncuların açıklarını da tolere ediyordu. Çöktüğümüz dönemlerde de temel sorun pozisyon bilgisi ve fiziksel özellikler anlamında üst düzey diye tarif edilebilecek oyuncuların yokluğuydu.

Kadromuzda aslında çok sayıda ortalama stoper var. Bazıları en iyi seviyeye gelebilecek potansiyele sahip ancak ligde en üstü hedefliyorsan bunlardan deneyim, nitelik kazanacak bir tanesini rotasyonda tutmak gerekiyor. Bizde üç tane var. (Franco, Milosevic, Atınç)

Bence bu üçlüden para kazandırıyorsa iki tanesini göndermeliyiz. Keza bizi üst seviyeye önümüzdeki sezon için taşıyamayacaklar. Franco için niye takasla uğraştığımızı anlamadım. Sözü edilen oyuncular gereksiz. 3-4 milyon euro koparılabiliyorsa gayet iyi olur. Atınç'a teklifler olduğu söyleniyor. Para kazanabiliyorsak onu da satalım. Taraftar genelince Milosevic pek önemsenmiyor. Ancak aslında bu üçlüden en potansiyelli olanı bence o. Transfer edildiğinde hem şaşırmış hem de çok sevinmiştim. Kariyerinin başında iki ciddi sakatlık yaşamasa Premier Ligde filan olabilirdi. Bizim şans vermemiz gerekir.

Ersan rotasyonu tamamlar. Bize iki stoper gerekir. Bana kalırsa iki stoper, sağ bek ve kaleci alarak transferi kapatabilirler bile. Sol kenar forvet vb ikinci planda kalır.

En uğraşılası adam ise Totenham'lı Vlad Chiricheș. 4. stopere kadar düştü. Bizim lig için fazlasıyla atletik. Yanına da Güney Amerikalılar filan yumuşak kaldığından güç/mental/top tekniği üçlüsünde ortalamayı tutturan herhangi bir orta sıra Bundesliga takımı oyuncusu gider. Örneğin Daniel Schwaab. Sürekli küme düşme tehditi altındaki bir takımda. Top tekniği de Franco kadar var bence.

Ortalama üstü bir Avrupalı stoper TSL'de sınıf atlatıyor. Çok para harcamalarına gerek yok, doğru bir araştırmayla iyi seçenekler bulabilirler.

Skrtel filan efsane olur ama PL'de o kadar maça çıkmış adamın buralara yolu düşmez hemen sanıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Defans hattında ciddi bir yeniden yapılanma gerekiyor. Bilic döneminin ağırlığında takım savunması iyiydi, arkada geniş alan bırakmadan oynuyorduk. Bu durum kimi oyuncuların açıklarını da tolere ediyordu. Çöktüğümüz dönemlerde de temel sorun pozisyon bilgisi ve fiziksel özellikler anlamında üst düzey diye tarif edilebilecek oyuncuların yokluğuydu.

Kadromuzda aslında çok sayıda ortalama stoper var. Bazıları en iyi seviyeye gelebilecek potansiyele sahip ancak ligde en üstü hedefliyorsan bunlardan deneyim, nitelik kazanacak bir tanesini rotasyonda tutmak gerekiyor. Bizde üç tane var. (Franco, Milosevic, Atınç)

Bence bu üçlüden para kazandırıyorsa iki tanesini göndermeliyiz. Keza bizi üst seviyeye önümüzdeki sezon için taşıyamayacaklar. Franco için niye takasla uğraştığımızı anlamadım. Sözü edilen oyuncular gereksiz. 3-4 milyon euro koparılabiliyorsa gayet iyi olur. Atınç'a teklifler olduğu söyleniyor. Para kazanabiliyorsak onu da satalım. Taraftar genelince Milosevic pek önemsenmiyor. Ancak aslında bu üçlüden en potansiyelli olanı bence o. Transfer edildiğinde hem şaşırmış hem de çok sevinmiştim. Kariyerinin başında iki ciddi sakatlık yaşamasa Premier Ligde filan olabilirdi. Bizim şans vermemiz gerekir.

Ersan rotasyonu tamamlar. Bize iki stoper gerekir. Bana kalırsa iki stoper, sağ bek ve kaleci alarak transferi kapatabilirler bile. Sol kenar forvet vb ikinci planda kalır.

En uğraşılası adam ise Totenham'lı Vlad Chiricheș. 4. stopere kadar düştü. Bizim lig için fazlasıyla atletik. Yanına da Güney Amerikalılar filan yumuşak kaldığından güç/mental/top tekniği üçlüsünde ortalamayı tutturan herhangi bir orta sıra Bundesliga takımı oyuncusu gider. Örneğin Daniel Schwaab. Sürekli küme düşme tehditi altındaki bir takımda. Top tekniği de Franco kadar var bence.

Ortalama üstü bir Avrupalı stoper TSL'de sınıf atlatıyor. Çok para harcamalarına gerek yok, doğru bir araştırmayla iyi seçenekler bulabilirler.

Skrtel filan efsane olur ama PL'de o kadar maça çıkmış adamın buralara yolu düşmez hemen sanıyorum.

:hosgeldin
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı COB

Transfermark 'ta Ilsinho nun sozlesmesinin bittigi gozukuyor. Glen Johnson'a 2.7 milyon euro verecegimize, 1.5 Ilsinho ya verelim derim ben.

Çevrimdışı atalay

Vlad Chiriches iyi aynı zaman da joker bir oyuncu da asgari 6-7 milyon. Nasıl olacak o iş?

Çevrimdışı canU

Pedroyu kaça isterlerse versinler.

Bu kadar abartılan bir oyuncu uzun senelerdir görmedim..

Hava topu yok
Markaj yok
Gol atma özelliği yok
O çok iyi oyun kurma olayını ben 2 senedir 5 mt pastan ötesini 1 yada 2 kez gördüm.
Hız desen zaten yok

Önder Özen'in getirdiği futbolcuların genelinde olduğu gibi, kalitesizlik bunda da mevcut.

Beşiktaşta boşuna maaş alan oyuncu kervanında kalır. Porto felan alacağını hiç sanmıyorm, ha menejeri felan kazıklar satarsa da senede 1 maç zor oynar geri gönderirler..

Beşiktaşın normalde 2 stopere ihtiyacı vardır. Ben alacaklarınıda inanıyorum.

Pedronun mu oyun kurma yeteneği yok? Hava topuna eyvallah sıkıntısı var boyla da alakalı, hıza yapabiliceği birşey yok ama adamda pozisyon bilgisi hamle ve diagonal paslar çok iyi. Yanına hava topunda etkili savaşçı birini bi koysak pedro uçar. Çok net hatırlıyorum uzun paslarla töreyi olcayı buluşturdupu biok pozisyon. Bu kadar kolay harcamayalım adamı.adam fifa sıralamasında 4. Olan takımın stoperi.

Çevrimdışı worns

Vlad Chiriches iyi aynı zaman da joker bir oyuncu da asgari 6-7 milyon. Nasıl olacak o iş?

hoşbulduk  :)

Baya gözden düştü aslında 10 maça çıktı PL'de geçen sene. Bir ara Sunderland'e kiralanacağı konuşuluyordu. Şimdi Basel'in istediği söyleniyor. Basel'in limitleri de tahmin edilebilir. Çok daha ucuza bitirebilir bence.

Fiyatı o dolaylardaysa zor tabi bizim için.