2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893496 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

ya beyler bu Konopylanka'nın bize gelme ihtimali varmı cidden. boşuna izletip durmaşın şu adamın videolarını bak üzülüyoruz sonra.
Gelmeyecekmiş gibi görmek lazım gelirse de seviniriz tabi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

bugün porto francoyu istedi resmi olarak josueyi de şenol güneş çok istiyor takasla bitirilecek gibi duruyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Josueyi bitirmeye çok yakınız bu arada  :ishock:

pedro için   joseu + bi miktar para mı ?

Çevrimdışı talha

bugün porto francoyu istedi resmi olarak josueyi de şenol güneş çok istiyor takasla bitirilecek gibi duruyor

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sosyalkartal

önümüzdeki hafta borsaya peşpeşe bildirim olacak bu şekilde fikret orman güven tazelemeyi düşünüyor şu an gündemde olan oyuncular skertel konoplanka veya kadarebek david braz josue
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

önümüzdeki hafta borsaya peşpeşe bildirim olacak bu şekilde fikret orman güven tazelemeyi düşünüyor şu an gündemde olan oyuncular skertel konoplanka veya kadarebek david braz josue
Bu transferlerden 2 tanesi önümüzdeki hafta açıklansın yönetimi uzunca süre transfer konusunda eleştirmem ve tebrik ederim :D

Çevrimiçi Samet Ç

pazartesi gününe bekliyorum :D 

Çevrimdışı atalay

Josue olmaz; olmamalı.

Pedro yerine Aboubakar'ı versinler madem.

Çakallara bak oyuncu isteyip; kayıp gözü ile baktıkları adamı iteleyecekler.  :evillol:

Pedro, 5 milyon getiren alsın.  :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

walter Zenga sen misin  :):icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Josue olmaz; olmamalı.

Çakallara bak oyuncu isteyip; kayıp gözü ile baktıkları adamı iteleyecekler.  :evillol:

Aboubakar'ı vermezler Jackson Milan'a gitti şimdi onu pişirirler.  :)

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle onu hayatta vermezler :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Josue olmaz; olmamalı.

5 milyon versinler üstüne  Josue olur  kadro derinliği açısından  elimizde bulunsun :)

Çevrimdışı atalay

Elbbet vermezler lakin takasa gerek yok Pedro, asgari 5 milyon kim veriyorsa; buyursun alsın.

O paraya Kaderabek'i alırız.  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Elbbet vermezler lakin takasa gerek yok Pedro, asgari 5 milyon kim veriyorsa; buyursun alsın.

O paraya Kaderabek'i alırız.  :ok:
Aynen öyle. Gerçi 3.5 milyon bonservis ödeme şansımız var diye bir şeyler konuşuldu bugün eğer doğru ise Kaderabek yoklamak lazım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

David Braz ı alsınlar. Bonservisi elinde olması lazım . Boyu da 1.88
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sosyalkartal

bilgilerim nettir hatta trt spora ntv spora onların güvenilir (ne kadar güvenilir oldukları tartışılır )muhabirlerine bilgi veren kişidir yarın ki haberlerinde bu söylediklerimi görebilirsiniz  :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Skrtel uğraşmak yerine Toloi kiralık olarak alınsın free Samba kovalansın derim ben ama ne desem boş.  :)

Çevrimdışı muhalefet

Muhalefet yönetim keyfinden Portoculuk oynamıyo.Fb  6*5 milyon euro bastırmış Kjaer'e.Sen neyin muhabbetini  yapıyorsun???

Hocam farkındaysan portoculuk oynuyor demedim oynamaya çalışıyor dedim. oynasa başım gözüm üstüne. madem hedefin var porto gibi olacaksın genç oyuncuyu kiralık almanın mantığı nedir?Bonservisine verecek paramız olmadığı için geldiği gibi gidecek çocuk. Biz de arkasından bakakalacağız. Ersan'la 3 yıllık imzalayıp, Sivok'u yollayanlardan daha fazlasını beklemek zordu zaten. Sivok'u sakatlıkla eleştiren arkadaşlar 3 yıllık sözleşme imzalayan Ersan'ın 2 kere iç yan çapraz bağlarını koparıp sezon kapattığını çabuk unutmuş :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

David Braz ı alsınlar. Bonservisi elinde olması lazım . Boyu da 1.88

1.88 bak o iyiymiş :)

Çevrimdışı Tolga

Hocam farkındaysan portoculuk oynuyor demedim oynamaya çalışıyor dedim. oynasa başım gözüm üstüne. madem hedefin var porto gibi olacaksın genç oyuncuyu kiralık almanın mantığı nedir?Bonservisine verecek paramız olmadığı için geldiği gibi gidecek çocuk. Biz de arkasından bakakalacağız. Ersan'la 3 yıllık imzalayıp, Sivok'u yollayanlardan daha fazlasını beklemek zordu zaten. Sivok'u sakatlıkla eleştiren arkadaşlar 3 yıllık sözleşme imzalayan Ersan'ın 2 kere iç yan çapraz bağlarını koparıp sezon kapattığını çabuk unutmuş :)
İşte ben de bunu söylemeni bekliyordum yani aralarında fark olmadığını buradan bile görebiliriz ki savunmadaki bireysel hatalarını karşılaştırırsak bile fark olmadığını anlayabiliriz :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  9 sn.10 saniye önce
Porto, Franco'nun fiyatını sordu..
Beşiktaş Josue ile takas yapalım dedi..

@sosyalkartal senin yazdıklarını yazıyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu tranferler netlik kazansa süper olacak...! gene o gelsin bu gittsin daldık...!

Çevrimdışı sosyalkartal

En sıcak ilişkilerin kurulduğu oyuncu skertel çok istekli gelmek için fakat kulubüyle 1 yıllık sözleşmesi var liverpool diretiyor

Çevrimdışı Efe

Şu tranferler netlik kazansa süper olacak...! gene o gelsin bu gittsin daldık...!

en az 1 ay bu şekilde geçecek  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

ŞArtları görmeden,nasıl hangi şartlarla imzalandığını görmeden değil yorum yapmak konuşmak bile  abesle iştigal  eskilerin deyimiyle.Kiralık almak kötü diyorsun.Töre de kiralık geldi ilk başta.Kötümü oldu.Dur bakalım imzalar atılsın yeni topçular kimmiş görelim.Şartlara bakalım.Ondan sonra yorumlarız.Sivok yollandı mı acaba??Mesela.Daha olan biten birşey de yok.erken konuşuyoruz  erkeeennn.