Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya beyler bu Konopylanka'nın bize gelme ihtimali varmı cidden. boşuna izletip durmaşın şu adamın videolarını bak üzülüyoruz sonra.
Josueyi bitirmeye çok yakınız bu arada
bugün porto francoyu istedi resmi olarak josueyi de şenol güneş çok istiyor takasla bitirilecek gibi duruyor
önümüzdeki hafta borsaya peşpeşe bildirim olacak bu şekilde fikret orman güven tazelemeyi düşünüyor şu an gündemde olan oyuncular skertel konoplanka veya kadarebek david braz josue
Josue olmaz; olmamalı. Pedro yerine Aboubakar'ı versinler madem.Çakallara bak oyuncu isteyip; kayıp gözü ile baktıkları adamı iteleyecekler. Pedro, 5 milyon getiren alsın.
Aboubakar'ı vermezler Jackson Milan'a gitti şimdi onu pişirirler.
Elbbet vermezler lakin takasa gerek yok Pedro, asgari 5 milyon kim veriyorsa; buyursun alsın.O paraya Kaderabek'i alırız.
Muhalefet yönetim keyfinden Portoculuk oynamıyo.Fb 6*5 milyon euro bastırmış Kjaer'e.Sen neyin muhabbetini yapıyorsun???
David Braz ı alsınlar. Bonservisi elinde olması lazım . Boyu da 1.88
Hocam farkındaysan portoculuk oynuyor demedim oynamaya çalışıyor dedim. oynasa başım gözüm üstüne. madem hedefin var porto gibi olacaksın genç oyuncuyu kiralık almanın mantığı nedir?Bonservisine verecek paramız olmadığı için geldiği gibi gidecek çocuk. Biz de arkasından bakakalacağız. Ersan'la 3 yıllık imzalayıp, Sivok'u yollayanlardan daha fazlasını beklemek zordu zaten. Sivok'u sakatlıkla eleştiren arkadaşlar 3 yıllık sözleşme imzalayan Ersan'ın 2 kere iç yan çapraz bağlarını koparıp sezon kapattığını çabuk unutmuş
Şu tranferler netlik kazansa süper olacak...! gene o gelsin bu gittsin daldık...!