2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885709 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sanırım şunu herkes kabul eder :D

Babel - Skrtel - Kaderabek

Yani ne çok ne az para harcayarak yapabileceğimizin en iyisi bu.

Hem Skrtel hem Kono filan mümkün değil zaten.

İkisi gelsin daha da transfer istemem :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Şener Skrtel Kono koalisyonu istiyorum ben  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Simdi kadarabek girerse işin içine buna herkes hemfikir olabilir.

Ama konoplynka haberleri sanki balon değil gibi geliyor eğer ihtimal varsa bence yogunlasmaliyiz

Çevrimdışı TØLGA

benim bu saatten sonra tek kabul edeceğim şey

şampiyonluktur neyle kimle olmuşun bu saatten sonra umurumda değil  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Simdi kadarabek girerse işin içine buna herkes hemfikir olabilir.

Ama konoplynka haberleri sanki balon değil gibi geliyor eğer ihtimal varsa bence yogunlasmaliyiz

Açıkçası Konoyplanka gelirse kanat oynaması taraftarı değilim zaten.

Kono Kerim oynatırım ben öyle bir durumda o adam sol bekten çok fena yardırıyor.

Ama Skrtel ve Kono çok zayıf ihtimal.

Babel Şener Britos da çıkabilir sepetten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Uefa'nın yaptığını anlamak mümkün değil.

Galatasaray'a bile bu uygulama getirilmedi. Senin bakacağın yer yıl sonu bütçesi.

İstediğinden fazla açık varsa kes cezayı alma 1 yıl ama bonservis ile adam almama nasıl karışıyorsun anlamadım zaten ben bu işi.
Valla  Çağrı o iş biraz  karışık.Eskiler  der ya  Rufailer  karışır o işlere diye.Gizli eller  karıştı işe hatta bizi incelemeye geldiklerinde UEFA'ya devlet kanalıyla rüşvet dahi verildiği söyleniyor.Büyükelçi filan devreye girmiş.Devlet işi bağlamış anlayacağın.MAyıs başlarında işte.Çünkü mali durumları işibilenlerin deyimine göre felaket Gs'nin.YAni 170 milyon kredi çekip geçen yıl 150 milyon borç ödeyip  yılı kapattılar en son.Gerisini boşver.Gırtlağa kadar borç tamam ama karşılıyacak  mal mülkleride pek yok bildiğim.Resmen geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 1 yıl dahadevam etmeleri için hediye edildi.Hepimiz  şahidiz.Şimdi para gelecek bir nebze ama farkındaysanız kımıldıyamıyorlar pek.Neticede  biz acı ilacı içtik ama onlar içmeyi reddediyorlar.Bakalım nereye kadar idare edecekler.Nerede patlayacaklar.

Çevrimdışı sosyalkartal

Yönetim haftaya skerteli Türkiye ye getirip tesisleri gezdirecek haftaya borsa patlaması olacak diyip son bombamı da bırakıyorum  :ishock: dediklerim gerçekleşmezse üyeliğimin silinmesini talep ediyorum kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir cümleten hayırlı geceler  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Babele cidden gerek görmüyorum ben çok para gider ona hele istediklerini düşününce.

Skrtel konodan daha zor ama bonservisini alırsa belki.

Kaderabek adı geçenlerin en iyisi olur heralde çok pahalıya da gelmez.

Bi çılgınlık yapsalar pastadan  Kono Skrtel Kaderabek çıksa umut+ürün patlar ona eminim.

Çevrimdışı Anıl

İkisi gelsin daha da transfer istemem :D
Ben bir de Konoplyanka rica edeceğim :D

Bu arada en başından beri söylüyorum seneye rakibimiz Fenerbahçe. Galatasaray iyi transfer de yapsa ancak 1 tane falan yapar. Free leri de kaçırdılar zaten. Seneye GS ilk 3 dışında bile kalabilir. Eğer 3 tane iyi transfer yaparsak şampiyon olabiliriz.

Çevrimdışı TØLGA

Ben bir de Konoplyanka rica edeceğim :D

Bu arada en başından beri söylüyorum seneye rakibimiz Fenerbahçe. Galatasaray iyi transfer de yapsa ancak 1 tane falan yapar. Free leri de kaçırdılar zaten. Seneye GS ilk 3 dışında bile kalabilir. Eğer 3 tane iyi transfer yaparsak şampiyon olabiliriz.
aman anıl biz ilk 3 dışında kalmayalımda seneye daha çok çekişmeli olacak lig  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Açıkçası Konoyplanka gelirse kanat oynaması taraftarı değilim zaten.

Kono Kerim oynatırım ben öyle bir durumda o adam sol bekten çok fena yardırıyor.

Ama Skrtel ve Kono çok zayıf ihtimal.

Babel Şener Britos da çıkabilir sepetten.
Skrtel ihtimalini hiç aklima getirip sonra üzülmek istemem avrupada en.beğendiğim stoperlerden birisidir gelirse surpriz olsun bence herkes böyle yapsın

Çevrimdışı Türkay

Babel 2.8 istiyormuş imza parası için öyle denmişti forumda.

2.8 e Babel falan gelmesin o paraya ağaç falan dikilsin daha iyi

1 hadi 1.5 milyon falan olursa gene iyi Babel için imza parası 2.8 nedir  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

aman anıl biz ilk 3 dışında kalmayalımda seneye daha çok çekişmeli olacak lig  :biggrinking:
Biz kalmayız, kalırsa GS kalır :)

Çevrimdışı Tolga

Yönetim haftaya skerteli Türkiye ye getirip tesisleri gezdirecek haftaya borsa patlaması olacak diyip son bombamı da bırakıyorum  :ishock: dediklerim gerçekleşmezse üyeliğimin silinmesini talep ediyorum kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir cümleten hayırlı geceler  :ishock:
Yok artık :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Trabznspor, Cagliari'den Albin Ekdal transferini sonlandırdı!
diyolar tanımam etmem  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Babele cidden gerek görmüyorum ben çok para gider ona hele istediklerini düşününce.

Skrtel konodan daha zor ama bonservisini alırsa belki.

Kaderabek adı geçenlerin en iyisi olur heralde çok pahalıya da gelmez.

Bi çılgınlık yapsalar pastadan  Kono Skrtel Kaderabek çıksa umut+ürün patlar ona eminim.

Babel'i normalde istemem.

Ama keyfi yerinde para kazanan Babel milli takıma gitmek için oradan ayrılmak istiyorsa adam oynayacak diye düşünüyorum.

Yani yatmak istemiyor. Yatmak istemeyen Babel Töre'den bile daha etkili olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Biz kalmayız, kalırsa GS kalır :)
biz alıştık 3.lügü bırakmayukkkkkkkkkkk  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Trabznspor, Cagliari'den Albin Ekdal transferini sonlandırdı!
diyolar tanımam etmem  :bandit:
ulan bunlar parayı nereden buluyor

Çevrimdışı TØLGA

ulan bunlar parayı nereden buluyor
:evillol: :evillol:
diğer eleman daha iyiydi ya vurduğu yerde gül bitiyordu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Hayırlısı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Uefa'nın yaptığını anlamak mümkün değil.

Galatasaray'a bile bu uygulama getirilmedi. Senin bakacağın yer yıl sonu bütçesi.

İstediğinden fazla açık varsa kes cezayı alma 1 yıl ama bonservis ile adam almama nasıl karışıyorsun anlamadım zaten ben bu işi.

ayni kriterler gsye gelmedi ama o gecen sene verilen ilk cezalardaydi, kaldi ki butce icinde kalabilmeleri icin onlarin da bonservisli transfer yapmasi imkansiz gibi. bu sene verilen kararlarda hem romaya hem de intere ayni kriterler konuldu, bize ozel yapilmis birsey degil..

simdi uefa bu yaptirimlara devam edecek mi yoksa ffp'yi esnetecek mi onu bilmiyoruz, cunku platini daha esnek olmasi konusunda gorus belirtmis, ozellikle monaco, psg ve citynin istekleri ve italyan ligine yatirim yapmak isteyen gruplarin onerisi sonunda..

ancak kurallar esnetilmez ve oldugu gibi uygulanirsa, gs sanirim onumuzdeki sezon sonu kriterlere uyamadigi icin ceza alacak gibi...tabi bu konuda "devlet buyukleri" yine araya girip gsnin kicini kurtarmak icin teminatlar vermezse.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Babel'i normalde istemem.

Ama keyfi yerinde para kazanan Babel milli takıma gitmek için oradan ayrılmak istiyorsa adam oynayacak diye düşünüyorum.

Yani yatmak istemiyor. Yatmak istemeyen Babel Töre'den bile daha etkili olur.

Zaten Babel yetenekli bi oyuncu dediğin gibi hırslı mücadeleci bi oyun  oynarsa verimli olur . ama cok kişi kasımpaşadan geldiği için istenmiyor zanndersem.

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia ve Ekdal ikilisi liberoda baya iş yapar diye düşünüyorum

Bana iyi bir transfer lazım gittikçe umutlarım tükeniyor çıldıracağım  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Bir de şuanda tesis filan gezidirilmez şantiye alanı gibi her yer :D

Saha yok içerisinde de tuvaletleri bile yıktılar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli