2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875661 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

bu tip yorumlarada hastayım vallahi

ba ya pok atıyorum diye bana juventusun forvetlerini dizdiler
arkadas bobo denen adam geldi burda ilah oldu sıfırdan adam yahu
gelin bana bulun bunları her türlü anlıcamda
hazır oyuncuları gelip burda tavana cıkarıyorsunuz gorduk sosanızı ba nızı
sıfır kupayla bitirdik hiçbir sekilde agresif oyun izlemedik takımı sırtlama gormedik sezon sonunda
basında ve ortasında yapmıs olması ilgilendirmiyor beni...
sen kaliteyi arttırıyorsun tamam iyi hoş ama daha az riskli adam alacaksın boyle arızaları değil
fakat etrafta free oyuncu kalmadı o sebeble birseyde diyemiyorum
tamam işte abi sen söyle kimi alalım skrtela sallıyorsun stoperlerin ersan atınç toraman biraz mantıklı olalım. sen gerçi herkese sallıyorsun orası da ayrı bir konu

Çevrimdışı ozan062

Ya ne babeli konoplyanka bu kadar yakınsa adam sol kanat zaten. Sağda da töre var. Yedekleri seviyeyi çok düşürsede golü olan olcay var gelişirse iyi olabilecek kerim var. O paraya babeli almam öküz alırım kendisini liverpooldaki genç hali sanıyor sanırım.

müthişsin aynen öyle yani enden böyle bir riske gireyimki
uzaktan sut atıyor diye begeniyor bizimkiler bu yorumada hastayım vay anasını adam sut cekiyor sayın seyirciler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

tamam işte abi sen söyle kimi alalım skrtela sallıyorsun stoperlerin ersan atınç toraman biraz mantıklı olalım. sen gerçi herkese sallıyorsun orası da ayrı bir konu

ne söylicem alacak olan onlar
alsınlar ben sonucu soyluyorum burda sövecek olan kişiler bizleriz yine
cnk ferrari etkisi yaratacak burda gitcek fener macında  atıyorum weboya kaycak kırmızıyı yicek 5 hafta yok
aynı sekilde de jong gelse oda gs macından once yada o maçta sneijdara dalacak oda 8 hafta olmayacak
böyle arızalar iyidir bende isterim ama biraz ölçülüsü lazım malum federasyon ve hakemler varken

ha su var sezon basında bende istiyordum bu adamları fakat simdi fikrimi değiştirdim maalesef
cnk senol iki dakakda kadro dısı bırakır
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 18:45:15 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

bu tip yorumlarada hastayım vallahi

ba ya pok atıyorum diye bana juventusun forvetlerini dizdiler
arkadas bobo denen adam geldi burda ilah oldu sıfırdan adam yahu
gelin bana bulun bunları her türlü anlıcamda
hazır oyuncuları gelip burda tavana cıkarıyorsunuz gorduk sosanızı ba nızı
sıfır kupayla bitirdik hiçbir sekilde agresif oyun izlemedik takımı sırtlama gormedik sezon sonunda

basında ve ortasında yapmıs olması ilgilendirmiyor beni...
sen kaliteyi arttırıyorsun tamam iyi hoş ama daha az riskli adam alacaksın boyle arızaları değil
fakat etrafta free oyuncu kalmadı o sebeble birseyde diyemiyorum
2 kişiyle şampiyon olabilen dünyada kaç tane takım var ki zaten. :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MumbLe

Gs oldu işte, Muslera ve Sneijder ile  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Babel alınırsa çok saçma bir transfer olur. Babel'den alacağın maksimum katkı Olcay istatistikleri belki o kadar bile katkı sağlayamayacak he birde bir iki tane fazla çalım atar.

Çevrimdışı Tolga

Tamam da diğerleri de onlara yardım etti.

Burak yine 17-18 civarında gol attı Melo-Selçuk iyi sezon geçirdiler mesela :)

Çevrimdışı ozan062

aynen paşam arttırıcaz dogru ama ben sana söyleyim gokhan demba ve sosa üçlüsünden en az biri gidecek
nedense öyle bir dusunce var zaten gokhanın kesinlikle gitmesini istiyorum
bir bonus daha olursa yine sıfırlıcaz herseyi sil bastan olcak...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

%100 doğru tespit !!!
Muslera tuttu , Sanijder attı Gs şampiyon oldu !! Özellikle Son 6-7 hafta hep bu şekilde kazandı Gs :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten 10 dk.10 dakika önce

Babel mi? Bekleyin biraz;))

Birşeyler olacak, hissediyorum :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Bu arada büyük ihtimalle Babel'i alırız Evgen'i getirebileceğimizi düşünmüyorum :)

Çevrimdışı ozan062

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten 10 dk.10 dakika önce

Babel mi? Bekleyin biraz;))

Birşeyler olacak, hissediyorum :bandit:

ona hala inanan var mı:D

kimseye inanmayın bak medyada kono haberleri var
ama gercekelr babel:) enden cnk onu alacak kapasite var

Çevrimdışı Anıl

Tamam yönetim vizyonsuz :D

Çevrimiçi Samet Ç

medyada olması bir şey ifade etmiyor da dediğim gibi ispanyollar twitterda Konoplyanka Beşiktaş diye çok yazmış beklemek lazım ama Babel gelirse şampiyonluk falan hayal

Çevrimdışı TØLGA

knyplanka skrtel gelsede vizyonsuz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

medyada olması bir şey ifade etmiyor da dediğim gibi ispanyollar twitterda Konoplyanka Beşiktaş diye çok yazmış beklemek lazım ama Babel gelirse şampiyonluk falan hayal
Yok be abi abartı biraz bu. Sonuçta Konoplyanka'yı getiremezsek ya Babel gelecek ya da Olcay oynayacak. Hangisini tercih edersin ?

Çevrimdışı ozan062

yok canım tek yonetimden kaynaklı değil adam 1 ay once tesekkür ederim deyip red ediyor simdi tekrar cıkıyor tamam diyor
hem o zamanki hem simdiki yalan cnk onu alacak mali durum yok malum bizimkiler 100bin için günlerce pazarlık yapıyor
ve agır sartlar içerir o arkadas
simdi bide bakıcaksın babele hem onu alıcaksın hem oyuncu vereceksin vay anasını yani nasıl akıl var bizimkilerde cozemiyorum para etmez yahu o

Çevrimdışı Anıl

knyplanka skrtel gelsede vizyonsuz  :biggrinking:
Konoplyanka, Skrtel veya onlar ayarında biri gelirse sevindiğini görmiyim ama :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yahu adam arıza ben bunun hiç macını izlememişim gibi soyluyorsunuzda
yani sizde nasıl ilah yaparsınız topcuları anlamam iyidir müthistir fakat aradada maç verir bunu unutmayın
hatta bizde cok daha fazla verir:) cnk biz adamın her tarafını kaldıracaz oda hakkını verecek:D
yanında ersan olursa zaten iki topcu tarihi penaltı kazandırmada rekora kosar:)
ama genele vurursak işe yarar formasınıda alıcam orası net ama soru isareti bol bende

Abi ersan bile penaltı yaptırmadı bu sene hatırladığım kadarıyla :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Ya her şeyden önce böyle oyunculara 30 yaşındayken bile para verilir örnek ba. Üstelik bu adam 25 yaşında. 2 sene katkı alsan cl de forma versen 15-20 ye satarsın karlı iş budur.

Çevrimiçi Samet Ç

Yok be abi abartı biraz bu. Sonuçta Konoplyanka'yı getiremezsek ya Babel gelecek ya da Olcay oynayacak. Hangisini tercih edersin ?
İkisini de tercih etmem şahsen ikisi de benim gözümde eşit zaman zaman performansları pik yapan oyuncular ama sezonun çoğunu da vasat bir performansla oynayan adamlar.  Babel'in Olcay'dan farkı daha fazla çalım atabiliyor.  :)

Çevrimdışı TØLGA

Konoplyanka, Skrtel veya onlar ayarında biri gelirse sevindiğini görmiyim ama :bandit:
benim sevineceğim tek şey bu saatten sonra şampiyonluk anıl
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MumbLe

Tamam da diğerleri de onlara yardım etti.

Burak yine 17-18 civarında gol attı Melo-Selçuk iyi sezon geçirdiler mesela :)
Aslında şu Gs önümüzdeki en büyük örnek. Saçma sapan adamları getirip tutmasını beklemek yerine 2-3 tane sağlam adam getirilse bu lig de çok rahat şampiyon olunur. Bi yapamadılar şunu, bonservis ödeyemiyorsun bari Skrtel, Konoplyanka, Glen Johnson gibi (her ne kadar fazla beğenmesem de bizim lig de iş yapar) free adamlara 1m imza parası 2-2.5m garanti para ver getir işte ama biz yine Skrtel, Konoplyanka derken Civelli ve Babel'e kalcaz  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

ömer şişmanoğlu(1.200)+genç bir oyuncu ve 2.8 gibi bir imza parası gördüm ben kesinlikle olcay
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Abi ersan bile penaltı yaptırmadı bu sene hatırladığım kadarıyla :alala:

onun yerine pedrocuk yaptı cnk cocuk hep geride yakalandı malume rsanın savruklugundan
bu arkadasta ilerde oalcagından ersan geriye çekilcek bu sefer güm:)) ve defansta karsılcagımızda rakibi yandık iki tane elde bomba adam fenaa:D
gerci bu ikisi zorunluluk olamdıgı sürece yan yana oynatılmaz sanmıyorumda hani oldu diye soyluyorum