2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868587 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Jonhsonun kötü bek olduğu kısmına kadar Katılıyorum sonrasına kesinlikle katılmıyorum.

Tarık ile Şener kıyaslanamaz bile en başta fizik daha sonra teknik olarak. Haklı bulduğum Kısım savunmadaki pozisyon alma zaafiyeti sadece.

Bir bekin iyi olması için birinci öncelik koyu puntoladığım kısım değilmi
savunma yapamayan beki ben ne yapayım sezon boyunca on asist yapsa ne olur
daha fazlasını yedirdikten sonra.
Bekte aranan öncelik bence defans sağlamlığı olmalı aslında ben  genel konuşmalara katılmıyorum
beklerin ve stoperlerin çok iyi olduktan sonra zaten orta sahın ve kanat oyuncuların topu ileri tutmakta yeterli olur
iyi stoperin varsa defans ağırlıklı libero bulundurmak zorunda olmazsın.
beklerin geçilmez olursa önde kanat oyuncuların zaten yeterli seviyeye çıkabilir
işin özeti defansın sağlam olursa orta saha ve ileri uç oyuncuların geriyi düşünmeyeceği için çok daha verimli
olacaktır dikkat ediyorum hep bireysel oyuncu değerlendirmeleri yapılıyor ama futbol takım oyunudur ve
takım oyununda birinci kural herkesin asli görevini eksiksiz yerine getirmesidir. Ondan sonrasında
koyabileceği artı destek bir takımın yukardaki yerini belirler. Ama işin en önemli kısmı olan asli görevini yapamayan oyuncu
takımın diğer bölgelerinide bozar mesela kötü bir sağ bekin varsa bu hem sağ stoperinin hemde sağ açık oyuncunun kapasitesini
yarı yarıya düşürür. iki bekinde kötüyse senin stoperlerin ve kanatların yarı gücünde demektir stoperlerin bölünmeside direk ön liberolarını
etkiler aslında geriden oyun kurma asli görevi olan liberolar daha defans ağırlıklı oynamak zorunda kalırlar işin en can alıcı noktası
iyi defans yapamayan beklerin bütün takım düzenini bozar. mesela Töre en az serdar kadar defans yapıyor ve iki katı efor sarfediyor
mottonun savruk ve yetersiz oyunu olcayın çok geriye gelmesine neden oluyor buda onu ilerde daha etkisiz yapıyor. mesela ersanın
zayıf olduğu noktanın kenar ortalarda kafaya çıktığında topu ceza sahasına kesmesi demişti ama aslında problem bu değilki beksen o ortayı yaptırmayacaksın
bizde kenarlardan ceza sahasına özellikle soldan çok orta geliyor beğenilmeye serdar sağda o ortalara izin vermiyor
bence serdarın bek özellikleri oldukça iyitek eksik olan mevkinde tek olması ve taraftar baskısı nedeniyle daha fazla hücum yapmaya çalışması
bununda Töreyi daha çok yoruyor olması mottonun hiç bir artısı yok bizim zayıf olan yerimiz sol bek bütün baskıyı ordan yiyoruz
o nedenlede sağ stoperlerimiz iyi görünürken sol stoperlerimiz kötü görünüyor
o nedenle bizim olmazsa olmaz ihtiyacımız kesinlikle beklerdir. ben iki bek ve kaleci transferiyle tatmin olurum ötesi ballı kaymak olur
zaten sivok yerine bir stoperde alınmalı bizim hücum hattımızda sorun yok defans hattı düzelince durdurulmaz bir takım oluruz
göbektede sıkıntımız yok veli atiba tolgay oğuzhan sosa zaten ligin iyileri bizde Olcay solda yeterli arkasında iyi bir bekle kapasitesi iki katına çıkacaktır.

Çevrimiçi Samet Ç

Valla bu Konoplyanka Sevilla ve Stoke ile anlaşmıştı ikisi de resmi açıklamaya hazırdı ama onları seçmedi büyük bir ihtimal açıkta kalacak gözü paradan başka bir şey görmüyor  o yüzden Tr'ye gelebilir ama bize gelir mi bilemem.

Çevrimdışı talha

Artur Petrosyan ‏@arturpetrosyan  15 dk.15 dakika önce
With Sevilla close to signing Gael Kakuta, Konoplyanka will now most likely move to Besiktas who are ready to put him on around £50K/week.

Kaç para veriyoz la hesaplayamadım. Bu adam maaşını alamadığı gün oynamaz.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Kaç para veriyoz la hesaplayamadım. Bu adam maaşını alamadığı gün oynamaz.  :kop:

Yılık 2.4 milyon euro'ya tekabül ediyor  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

hacı o 50 bin pound herhalde haftalık   :)

Çevrimdışı talha

Yanlız pounda benziyor o.  :icool:

Çevrimdışı Türkay

Yanlız pounda benziyor o.  :icool:

Biz euro üzerinden maaş veririz gelirse  :yerlerde:

Çevrimdışı enesbjk

Haftalık 50k sterlin 2.4 milyon sterline denk geliyor. Bu da 3.3 milyon euro oluyor

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Konoplyanka menajeri yüzünden açıkta kalacak içimde böyle bir his var. :)

Çevrimdışı Türkay

Haftalık 50k sterlin 2.4 milyon sterline denk geliyor. Bu da 3.3 milyon euro oluyor

Ben 50 bin euro dan hesapladım direk  :icool:

Çevrimdışı enesbjk

Ben 50 bin euro dan hesapladım direk  :icool:
Euro olsa doğru

Çevrimdışı Çağatay

Ytl dir o ytl iyi bakın :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Renton

Başkan 50.000 TL ye ayarlamıştır onu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı talha

3.3M konuşuluyorsa

2.3 M Maaş + 1 M'i İmza parasıdır.

Konoplyanka gibi bir adamı bonservisi ile almaya kalksan en az 8-9M belki daha fazla bonservis parası + 2M küsür de Maaş vereceksin.

Yani 3 yıllık olarak düşünürsek. 13.2M bu şekilde. 15M'de diğer şekilde bu para senden çıkacaktır.

Çevrimdışı ozan062

Hayalimiz Dzsudzsak ve Skrtel.

Olursa başka oyuncu alınmasa bile sınıf atlarız ciddi anlamda.

Ama tutup da Eperuanu Babel de yapabilirler.

skrtel gelirse forması hazır hemen alacam:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkandan Transfer açıklaması :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sosyalkartal

konoplanka hayırlı olsun demişmiydim  :lol:
yıllık 3.1 mil euro net istiyor beşiktaş maç başılarla 3.mil euro veriyor rakamlar bunlar borsayı bekleyin
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

yıllık 3.1 mil euro net istiyor beşiktaş maç başılarla 3.mil euro veriyor rakamlar bunlar borsayı bekleyin
3 m euro güzel para :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Konoplyanka zannetmiyorum ama olursa ekstra heyecan getirir forma sattırır parasının bir kısmını çıkarır. Ayrıca böyle birini bonservisle almaya kalksak 10 milyondan aşağı alamayız. İmza parasını bonservis farz edersek 3 milyona almış oluyorsun büyük iş olur. 2 sezon yararlanıp 15-20 milyona satma şansın da var böyle düşününce kat kat kara geçiyorsun.

Sağ beke şeneri alma ihtimalimiz varsa 1.7 yi bonservisine (3.5 m€ harcama hakkımız varsa) 1.3-4 te maaşına vermek glen johnsona 2.8 maaş vermekten daha mantıklı geliyor.

Çevrimdışı Efe

Transfer yok pazartesi olurmu acaba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

3 milyon iyi para ben olsam kabul ederim :D

Çevrimdışı Kadir G.

Yapma bunu :) böyleyse 100 binlik farka takılmaz umarım.

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka'yı Şenol hoca kabul etmez o Olcay'ı baştan yaratacakmış.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Valla twitterda ispanyollar ispanyolca cümlelerin içinde konoplyanka ve Beşiktaş kelimelerini çok kullanıyor  :)
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 18:26:11 Tolga_ ]

Çevrimdışı sosyalkartal

konoplanka ile çok uzun zamandır görüşülüyordu hatta lucesku çok şaşırmıştı bu transferin bitme aşamasında olmasına diğer takımlar devreye girmese lucesku haberlerinin yoğun olduğu zaman imza atıyordu
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..