2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845571 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Valla 2.8 civarını bulacak

Bunu ben yazdım. 2,7 istemiş. F.Orman, 2,7 vermez. Prensipte 3 yıl galiba 2 milyona anlaşılmış. Lakin bonuslar, maç başı ücretleri yüksek tutabilirler.

Çevrimdışı Anıl

Herkesin keyfi yerinde maşallah diyelim, arkamıza yaslanıp transferleri bekleyelim Şenol Hocamı izleyelim :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Ya valla çok duyduk bunları be ben heyecanlanmıyorum artık  :icool:
Yok ben de zaten çok ciddiye almadım olursa da hepimize sürpriz olur zaten :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayır.Doumbia-Gervinho türveleri çok işe yarar.Fizik-Hız-Bitiricilik bir arada.
Tamam Sow işte :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bazı şeyler bu ülkede 30 yıl geriden geliyor. Hatta geneli diyelim.

Adam çöpleri öğütüp yakıt üretiyor artık. Başkasının çöpüne para verip satın alıyor bunun için. Biz daha çöp atmamayı kamu spotu ile öğretmeye çalışıyoruz.

O yüzden yapacağız şeyler hep anlık oluyor. O da 5 para etmez lige popülasyonun haddiden fazla olması sebebiyle büyük yayın hakkı ödendiği için.

Bu düzen Katar'ın petrol bittiğinde yapacak bir şeyi olmaması gibi bir düzen.

İlk farkeden kulüp önümüzdeki 20 yıla damga vurur ama böyle iyileştirmeler yetmez. Kökten kazımak zorunda yapacak olan takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sow'da fizik,hız yok.
Abi nasıl yok :D Tamam Emenike kadar hız yoktur ama belli bir hızı var Sow'un :)

Hatta yakın zamanda Demba Ba'yla yan yana hayal etmişliğim vardır :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Abartıyorsun biraz yalnız öyle ya da böyle İsveç milli takım stoperi bu adam :)

Dinamik oyunda da gayet iyi tek sorun durmamamız lazım  :evillol:

Hiç abartmıyorum. Senin istediğin seviye ne? Ersan'dan 1 tık üstün olsun ise. - Olur!

ŞL seviyesinde bir stoper istiyorsan - elit seviyeden bahsetmiyorum - olamaz. Zira çok temel problemleri var.

Arsenal scoutları olumsuz rapor vermiş zaten.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Milosevic'in 10 tane maçını izledim. İsteyen Youtube'dan izleyebilir ya da Wyscout varsa daha ayrıntılı inceler.

Kanaat : Beşiktaş seviyesini geç; stoper olamaz.

Pozisyonunu kaybediyor, hızlanma problemi var. Timing sorunu var. Markaj becerisi yüksek değil. Pozisyon bilgisi, çevre kontrol becerisi düşük.

Bu çocuğun nasıl transfer edildiğini kimin istediğini de biliyorum. Gönüllü scoutlardan biri. (3 kişi var)

Raporu Fikret Demirer'e sunuyor o da onaylıyor.

Velhasıl kelam Milosevic olmaz.  :ok:

bu kadar kötüyse İsveç gibi her zaman  kalitesi olan bi milli takımın  11 inde ne işi var Allah aşkına begenmeyebilirsin ama yerin dibine sokmana gerek yok..

geçen gün izledik burda norveç maçında baya başarılı maç cıkardı Hataları olacaktır elbet ama senin söylediklerine göre  AIK stockholmden dısarı gidememesi lazımdı ki. biz alırken Anderlech te devredeydi.

Çevrimdışı Çağrı

Bunu ben yazdım. 2,7 istemiş. F.Orman, 2,7 vermez. Prensipte 3 yıl galiba 2 milyona anlaşılmış. Lakin bonuslar, maç başı ücretleri yüksek tutabilirler.

Benim öğrendiğim yıllık 2.3 net 500 bin bonusu var
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı antiyotalip

Hiç abartmıyorum. Senin istediğin seviye ne? Ersan'dan 1 tık üstün olsun ise. - Olur!

ŞL seviyesinde bir stoper istiyorsan - elit seviyeden bahsetmiyorum - olamaz. Zira çok temel problemleri var.

Maliyeti göz önüne alındığında zaten çok üst seviye bir oyuncu beklentisine girmek abes olur.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yahu bu Pedro dusmanligi nedir ben de onu anlamiyorum.. Gitsin de degeri sonradan anlasilir bence, ayagina hakim, pozisyonu onceden sezebilen defans oyuncusu bulmak o kadar kolay degil. Zaten bunun yaninda hava topunda cok etkili olsa ve biraz daha hizli olsa (ki o kadar yavas bir oyuncu degil, duyan da bir Atinc veya B.Alves sanir) zaten Besiktas'ta degil su anda Ispanya'nin ilk ucunde oynuyor olurdu.

çok ağır, ilk müdehalelerde yavaş, kafa toplarında çok zayıf daha sayayım mı ? gördüğü 4 kırmızı kart da cabası

Çevrimdışı Çağrı

Ersan'dan 3 tık yukarı çıkar.

Tipik istiyorsan ulaşacağı nokta Winston Reid. Son bu. Ama Ersan hakaret olur.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Glen yarın gelir mi ?  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ya her scoutun raporu kanun mu ..

manchester Unıted da alt yapısında ki Paul Pogbayı begenmedi şimdi Satıl almaya kalksalar alamazlar.

kimsenin ne olacagını kestiremezsin

antepten gelirken ismailin bu kadar dengesiz ve beynini kaybedeceğini kimse söyleyemezdi Antep de oynarken  otobana  ceviriyordu sol kanadı ..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Milo'nun fiziği ve sahadaki görüntüsü çok beklentiye sokabiliyo insanı ama izlediğiniz zaman biraz sanki güvensizlik var gibi.

Hani mesela Kerim Frei kapalı savunmanın arasına girdiği zaman diyoruz ya "aha yine top kaybedecek"

Öyle bir his oluşuyo neden bilmiyorum :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Maliyeti göz önüne alındığında zaten çok üst seviye bir oyuncu beklentisine girmek abes olur.

Normalde maliyet ile ilgisi yok Thiago Silva Porto'ya 2.5 milyon euroya geldi zamanında :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

bu kadar kötüyse İsveç gibi her zaman  kalitesi olan bi milli takımın  11 inde ne işi var Allah aşkına begenmeyebilirsin ama yerin dibine sokmana gerek yok..

geçen gün izledik burda norveç maçında baya başarılı maç cıkardı Hataları olacaktır elbet ama senin söylediklerine göre  AIK stockholmden dısarı gidememesi lazımdı ki. biz alırken Anderlech te devredeydi.

İsveç milli takımı? İbrahimovic'te oynuyor; Erkan Zengin'de. Sanki İsveç milli takımının stoper rotasyonunda Silva, Ramos, Terry var da Milosevic oynuyor. İsmail'de Türk milli takımın sol beki. Keza Pektemek her tekniik adamın milli takıma düşündüğü ilk santrafordu. Bu adamlar gitse forum halay çeker ama.  :D

Çevrimdışı atalay

Benim öğrendiğim yıllık 2.3 net 500 bin bonusu var

Benzer şeyler duydum. Zaten seçim günü söyledim. Prensipte anlaşmışlar; hoca veto etmez, oyuncu vazgeçmez ise hayırlı olsun.

Çevrimdışı f_madida

Oyle dusunuyorsaniz Erkan Zengin de Isvec'te oynuyor. Her Isvec'li milli oyuncu Ibrahimovic olacak degil. Milosevic'i bir sene bekletip iyi fiyata satabiliriz yalniz. 2016 Avrupa kupasi gecsin bakariz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

Benzer şeyler duydum. Zaten seçim günü söyledim. Prensipte anlaşmışlar; hoca veto etmez, oyuncu vazgeçmez ise hayırlı olsun.

Bence edecektir , etmelidir de.

Şener ile şunun yarı fiyatına anlaşırlar hayatta onay vermez Şenol Güneş bu fiyata bu adama.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı antiyotalip

Normalde maliyet ile ilgisi yok Thiago Silva Porto'ya 2.5 milyon euroya geldi zamanında :)
Elbette gelişimi ya da performansı için maliyeti pek bir şey ifade etmez fakat en azından henüz yaşı çok genç ve bizde yaşadığı o ağır sakatlığa rağmen milli takımda şuan yer bulmuş olması bana hala umut veriyor açıkçası. Belki çok çok önemli bir stoper olamayacak fakat kendisinden zarar etmeyeceğiz diye düşünüyorum. Çok uzaklara bakmaya gerek yok aslında gs de bruma çok yüksek bir paraya geldi lakin bu vakte kadar pek bir gelişim gösteremedi. Hatta iki yıl daha bu ülkede kalırsa bir cacık olmayacak ondan :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değilde Norveç-İsveç maçında Milo'nun yanında oynayan 24 numaralı uzun saçlı eleman baya sağlamdı :ok: :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Bence edecektir , etmelidir de.

Şener ile şunun yarı fiyatına anlaşırlar hayatta onay vermez Şenol Güneş bu fiyata bu adama.
Şener'in parasını ödedi fener daha da birşey beklemeyin fenerin çalım yediğini ne zaman gördünüz

Çevrimdışı atalay

ya her scoutun raporu kanun mu ..

manchester Unıted da alt yapısında ki Paul Pogbayı begenmedi şimdi Satıl almaya kalksalar alamazlar.

kimsenin ne olacagını kestiremezsin

antepten gelirken ismailin bu kadar dengesiz ve beynini kaybedeceğini kimse söyleyemezdi Antep de oynarken  otobana  ceviriyordu sol kanadı ..

Göreceli kavram. Ben zaten kendi düşüncemi yazıyorum. Oyuncu kumaşında anladığımı iddia ediyorum. İşimde bu zira.

Ben Milosevic fark yaratacak bir stoper değil diyorum; umarım yanılırım.

Bizim ligde gelişme göstermesi mümkün değil; burada olup olacağı Ersan'ın 1 tık üstü hadi yoğun istek üzerine 2 tık üstü.

Karar mercii ben değil, ne olacak hep beraber göreceğiz.

Çevrimdışı Tolga

Şener'in parasını ödedi fener daha da birşey beklemeyin fenerin çalım yediğini ne zaman gördünüz
:tabe:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...