2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844664 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Sıkıntı şu tatmin etmedi bu sezon.

O da yatışa geçti ve gelişmedi.

23 yaşında normalde bu sene çabukluğu hızı 1 kademe daha artabilir, kafa vuruşları en az 2 kademe artabilirdi.

Sadece fiziklendi ve sertleşti olması gerekenin yüzde 30'u kadar bile gelişmedi ona ben de kızgınım.

Bakalim, ben Copa America'da nasil oynayacak onu gormek istiyorum. Bizdeki oyunu belli, yani performansinin bir kismi bizim takim oyunundan da kaynaklaniyor olabilir, ozellikle duzensiz hucum yapmaya calistigimiz anlarda bire bir pozisyonda kalip mecbur kirmizi kart gormesi mesela Pedro'nun sucu degil. Hava topu konusunda eksigi var ama bence daha gelisebilir. Diger oyuncularimizda olmayan iki onemli ozelligi var, birincisi sakin ve teknik bir sekilde defanstan pas yaparak top cikartabilmesi, ikincisi de pozisyon aldigi yeri cok iyi secmesi, rakibin nereye gidebilecegini biliyor, yollarini kapatarak duruyor.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı eski inönü

Milosevic geriden çok guzel top çıkarıyor. Hava toplarında da etkili. Yanına sert ve tecrubeli bir stoper alırlarsa defansta çok rahat ederiz.

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı Glen Johnson gelirse eğer 2.5 m euro'ya mı oynayacak şimdi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Gelişimi iyi olsa bile Pedro ve Milo üst düzey stoper olmayacak arkadaşlar.

Orta sınıf olabilir ama bu bizi kurtarır.

İkisi de 23 yaş ve üzeri. Bu yaştan sonra fiziki gelişim kaydedilmez futbolcuda çok nadirdir anca özelliği olup da kaybeden geri kazanır.

Yani hızı, hızlanması bu artık bu adamların. Gelişecek olan yanları güç, denge, çok az olsa da dönüşler ve çeviklik.

Daha çok teknik anlamda gelişme beklememiz gerek. Hava topları, markaj, topla çıkma, pozisyon alma gibi. 26 yaşlarına kadar satmazsak iyi iki stoperimiz olur ama asla ikisi de oynayamaz.

Yanlarına her zaman bir top class oyuncu şartoğlu şart olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı Glen Johnson gelirse eğer 2.5 m euro'ya mı oynayacak şimdi :icool:

Daha da fazla  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Pedro kalsın Milos ta kalsın Milos'un hemşehrisini alalım Milos yanlız kalmaz.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hakan Gündoğar, başkanın 1 tane çok sürpriz bir transfer yapacağını söylüyor tıpkı Ba gibi dedi :)

Çevrimdışı Çağrı

İhtiyacımız olan stoper tipi bu. Zamanında çok istemiştim bizde oynamasını.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  10 dk.10 dakika önce
9)Sağ bek, stoper, kanat ve ve hücumcu alınma durumu neredeyse kesin gibi..En az 4 ya da 5 takviye olacağı konuşuluyor..

Bademi  atlamayın.

Çevrimdışı Çağrı

Hakan Gündoğar, başkanın 1 tane çok sürpriz bir transfer yapacağını söylüyor tıpkı Ba gibi dedi :)

Dzsudzsak o da zor işte :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İhtiyacımız olan stoper tipi bu. Zamanında çok istemiştim bizde oynamasını.

Taş gibi stoper derler ya aynen öyle zamanında çok beğeniyordum :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla 2.8 civarını bulacak
Ohaaa abi naptınız Serdar'ın biraz daha güçlüsü için bu para verilir mi :o_o: :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ba'nın yanına gervinho gibi forvet lazım.rakip defansları çiğ çiğ yerler.
Sow gibi yani :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Daha da fazla  :iblush:

Oha o kadar para verme imkanları varsa ne diye Glen ile uğraşıyorlar. Sen bu parayı Maxi'ye versen atlaya atlaya gelir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Milosevic'in 10 tane maçını izledim. İsteyen Youtube'dan izleyebilir ya da Wyscout varsa daha ayrıntılı inceler.

Kanaat : Beşiktaş seviyesini geç; stoper olamaz.

Pozisyonunu kaybediyor, hızlanma problemi var. Timing sorunu var. Markaj becerisi yüksek değil. Pozisyon bilgisi, çevre kontrol becerisi düşük.

Bu çocuğun nasıl transfer edildiğini kimin istediğini de biliyorum. Gönüllü scoutlardan biri. (3 kişi var)

Raporu Fikret Demirer'e sunuyor o da onaylıyor.

Velhasıl kelam Milosevic olmaz.  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Ba'nın yanına gervinho gibi forvet lazım.rakip defansları çiğ çiğ yerler.

Dzsudzsak işte o  :evillol:

40 defa söyleyeyim olur belki  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Oha o kadar para verme imkanları varsa ne diye Glen ile uğraşıyorlar. Sen bu parayı Maxi'ye versen atlaya atlaya gelir.

Gelmedi ya adam idealist çıktı şampiyonlar ligi diye tutturdu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dzsudzsak o da zor işte :)
Söylediğine göre başkan yakın zamanda bir sponsorluk anlaşması yapacakmış buradan gelen parayla da kimsenin dile getirmediği bir sürpriz transfer yapacak dedi de ne kadar doğrudur bilemiyorum :)

Çevrimdışı Çağrı

Milosevic'in 10 tane maçını izledim. İsteyen Youtube'dan izleyebilir ya da Wyscout varsa daha ayrıntılı inceler.

Kanaat : Beşiktaş seviyesini geç; stoper olamaz.

Pozisyonunu kaybediyor, hızlanma problemi var. Timing sorunu var. Markaj becerisi yüksek değil. Pozisyon bilgisi, çevre kontrol becerisi düşük.

Bu çocuğun nasıl transfer edildiğini kimin istediğini de biliyorum. Gönüllü scoutlardan biri. (3 kişi var)

Raporu Fikret Demirer'e sunuyor o da onaylıyor.

Velhasıl kelam Milosevic olmaz.  :ok:

Abartıyorsun biraz yalnız öyle ya da böyle İsveç milli takım stoperi bu adam :)

Dinamik oyunda da gayet iyi tek sorun durmamamız lazım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bademin periscope yayını olur birazdan, kaçırmayın.

Çevrimdışı Çağrı

Söylediğine göre başkan yakın zamanda bir sponsorluk anlaşması yapacakmış buradan gelen parayla da kimsenin dile getirmediği bir sürpriz transfer yapacak dedi de ne kadar doğrudur bilemiyorum :)

Ya valla çok duyduk bunları be ben heyecanlanmıyorum artık  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli