2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859798 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu Trabzon'luları da hiç anlamıyorum.

Yav kardeşim bu adam kaç kere size geldi ve her seferinde kovdunuz şimdi bize geldi diye mi bu kin yazık valla :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Şener gelsin Şener boş verin Glen'i bize hücumcu bek lazım.  :)
aynen  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

konuşum konuşmadığını bilmiyordum  :iblush:
ben de şaşırmıştım adam demba ba yı aldı karşısına beklemiyordum lak diye. :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından yola çıkarsak Şener'de hayırlı olsun diyebiliriz.  :ok:
Rıdvan ne dedi ki :alala:

Çevrimdışı TØLGA

ersoy özdem şenerden için fener ile atmış imzayı diyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yakup

Rıdvan ne dedi ki :alala:

Yeni Sportif Direktörün Şener'i yolda görse tanıyacağını sanmıyorum. Bu tamamen masa başı transfer yazısıdır dedi.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Samet Ç

Şener fenere giderse kendine yazık eder. Orada isterse bir Dani Alves performansı göstersin yine yedek kalır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla bende bir ümit diyorum hadi be inşallah beee  :evillol: :evillol:

Ne söyledi ki şeytan

Çevrimdışı Deniz

Siyah forma bence gecen seneden bile daha guzel olmus.çok begendim.tek endisem 3. Form olmadi yani sonunun kirmizi formaya donmesi.beyaz forma izole edilip siyah ve cubuklu agirlikli kullanilmali.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ANÇ Çatır çatır ingilizce konuşuyor yanlız. Demba Ba ile konuşmasını izleyin.
Harbiden ha fena konuşuyor :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

ersoy abi şenol güneş tolga zengini baştan yaratçam dedi kesin dalgaya alıyor  :evillol: :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yeni Sportif Direktörün Şener'i yolda görse tanıyacağını sanmıyorum. Bu tamamen masa başı transfer yazısıdır dedi.
Ona bakılırsa Fernandao'yu da yeni gelen Sportif Direktör'ün tanıdığını sanmıyorum bence o işi Fb çoktan bitirdi :)

Çevrimiçi Samet Ç

SON DAKİKA: Beşiktaş, Şenol Güneş işe 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Çevrimdışı Yakup

Ona bakılırsa Fernandao'yu da yeni gelen Sportif Direktör'ün tanıdığını sanmıyorum bence o işi Fb çoktan bitirdi :)

Fernandao için cd'lerden raporlar falan hazırlanıp sunulmuş sportif direktöre.

Çevrimdışı TØLGA

SON DAKİKA: Beşiktaş, Şenol Güneş işe 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yakup

Şenol Güneş ile profesyonel futbol takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda 2+1 yıllık anlaşmaya varılmıştır.

Buına göre Şenol Güneş'e;

*         2015-2016 sezonunda 1.500.000 avro
*         2016-2017 sezonunda 1.500.000 avro ödenecektir.

Şirketimiz 01.06.2017 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunmak kaydı ile sözleşmeyi bir sezon daha uzatma hakkına sahiptir. Bu durumda Şenol Güneş'e 2017-2018 sezonu için 1.500.000 avro ücret ödenecektir.

Anlaşma gereği, Şirketimiz sözleşmeyi 1.sezon sonunda 500.000 avro tazminat ödemek suretiyle fesih hakkına sahiptir.

:sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı TØLGA

senelik 1.5 milyon euro  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

500 bin euro da olsa fesih hakkı var, uzatma imkanı var iyi anlaşma.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 12:32:58 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak. Bu formalar 139 liradan satışa çıkmış. Bunun ne kadarını Beşiktaş alıyor. Reklam olayı nasıl bedellendiriliyor. Mesela 50 bin forma satılsa yolda 50 bin tane vodafone - beko - kalde ve adidas reklamı dolaşıyor. Satılan forma başına bu şirketlerden bir bedel alıyormuyuz. Şimdiden teşekkürler  :)

@Necmi   :D Gençler soruma cevap vermiyor . Bi şikayet ediyim dedim  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaşımıza Hoş Geldin Şenol Güneş
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi   :D Gençler soruma cevap vermiyor . Bi şikayet ediyim dedim  :evillol:
fikrimiz yok  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Fernandao için cd'lerden raporlar falan hazırlanıp sunulmuş sportif direktöre.
Umarım Şener bize gelir kendisi için de daha iyi olur da düşük ihtimal bence neyse :D

Çevrimdışı denilanz

Yanlız bizim başkan Artvin'li. Olma ihtimali yüksek. Gerçek lazlar bizim Ordan çıkıyor.  :tabe:
Evet, Hopalıymış başkan. Gerçekten Laz o zaman. :tabe: Başkana laf yok bundan gayrı. :lol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Takımın tüm Yükü Şenol hocada, 1.5 milyon euro alacak.

Vasıfsız pektemek, hiç birşey yapmadan total  2 milyon euro alacak sezon sonunda.

Kardeşim bu şekilde olmaz, yanlış bu işler.

Çevrimdışı TØLGA

beşiktaş fransız hesabı paylaşmş bir an korktum bienvenue ile geliyor diye  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK