2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859555 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı denilanz

fikret orman laz
ahmet nur çebi laz
mete vardar laz
şenol güneş ile kadro tamamlandı :D kavgaya gidilir bu ekiple  :biggrinking:
Bu isimlerin hiçbiri Laz değil. :tabe: Karadenizli başka Laz başka. Bu ekiple kavgaya gidip dayak yeyip dönmeyin diye uyarayım dedim. :lol:

Çevrimdışı Necmi

şu 3 çubuklumuz güzeldi ama arkadan çubukların devam etmesi lazım.

yasak artık bir ölçü var o büyüklükte düz yapmak zorundasın TFF izin vermiyor öbür türlü

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gençler bırakın formayı şenol hocayı falan. İkiside belli oldu işte, transfer duyumu verin bana, titremeye başladım.  :lol:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ahmet nur çebiye ingilizce öğretmek daha kolay olmaz mı?  :kop: :kop:

yok hocam olmaz cüneyt çakır gibi ay em ahmet ay layk tu listın müzik falan der mazallah yabancılar gelmez mehmet akyüzlere kalırız :kop:

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle Şenol Güneş camiamıza hayırlı olsun.

Bilgi birikimi ve tecrübesiyle başarılı olacağını düşünüyorum :)

Formalara gelirsek öncelikle siyahı ben de beğendim zaten dün gördüğümde de söylemiştim.

Beyaz formayı çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama çok da kötü değil arada kaldım aslında.

En çok çubuklu formayı merak ediyordum beklentim düşüktü ve beklentim doğrultusunda forma yapılmış açıkçası hiç beğenmedim.

Keşke çubuklu yapılmasaydı bu sezon da.

Genel olarak bu sezonki formalar geçen sezonun altında kaldı maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Bu isimlerin hiçbiri Laz değil. :tabe: Karadenizli başka Laz başka. Bu ekiple kavgaya gidip dayak yeyip dönmeyin diye uyarayım dedim. :lol:
başkanın yalancısıyım ben bir konuşmasında laz damarım var diyor  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

yasak artık bir ölçü var o büyüklükte düz yapmak zorundasın TFF izin vermiyor öbür türlü
bir ona el atmamışlardı odamı olmuş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Gençler bırakın formayı şenol hocayı falan. İkiside belli oldu işte, transfer duyumu verin bana, titremeye başladım.  :lol:

kapitalist düzenin tüketici insanına canlı örnek işte, bu kadar yeni haberin arasında adam doymuyor dur 3-5 saat konuşalım bari  :kop:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Türk hocalar arasında adamlığından zerre şüphe duymadığım tek hocadır kendisi.
Hayırlı olsun umarım kalıcı olur.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

trabzon forumunda efsane şenol güneş diye bölüm var şuan biraz giydiriyolar bize geliyor diye  :evillol: :evillol:
Link var mı :)

Çevrimdışı Çağatay

Sanirim onumuzdeki sezonda "şen ola kartal şen ola" tezahuratini bol bol görecegiz :)
 tabii bunun icin de saglam transfer gerekecek ayri konu :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bu trabzonluları anlamıyorum valla adamlar bildiğin şenol güneşe hakaret etmeye başladılar.Hoca ne yapsın kenara geçip otursun mu trabzona gelse eleştirecen başka takıma gitse gene eleştiriyon.
Bu arada ts forumu acayip eğlenceli:)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak. Bu formalar 139 liradan satışa çıkmış. Bunun ne kadarını Beşiktaş alıyor. Reklam olayı nasıl bedellendiriliyor. Mesela 50 bin forma satılsa yolda 50 bin tane vodafone - beko - kalde ve adidas reklamı dolaşıyor. Satılan forma başına bu şirketlerden bir bedel alıyormuyuz. Şimdiden teşekkürler  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Sanirim onumuzdeki sezonda "şen ola kartal şen ola" tezahuratini bol bol görecegiz :)
 tabii bunun icin de saglam transfer gerekecek ayri konu :)

çocuklar inanın tezahüratı yapılır en çok

Çevrimdışı talha

ahmet nur çebiye ingilizce öğretmek daha kolay olmaz mı?  :kop: :kop:

ANÇ Çatır çatır ingilizce konuşuyor yanlız. Demba Ba ile konuşmasını izleyin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı denilanz

başkanın yalancısıyım ben bir konuşmasında laz damarım var diyor  :evillol: :evillol:
Trabzon'da yaşıyorum ve inan buradakiler bile kendine Laz diyor. Lazcayı da Karadeniz şivesiyle konuşmak sanıyorlar. Bilinenin aksine tüm Karadenizliler Laz değildir, kendi dilleri vardır. Ben gerçekten Laz olduğum için elimden geldiğince de herkese anlatırım doğrusunu. Lafı geçince söyleyeyim dedim. Ne kadar kişiye öğretsem kârdır. Neyse, konuyu dağıtmayayım. :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Hocalık vasıfları alt seviyelerde(!) olan birisi rakiplerimizden birisine gitmiş, teşekkür etmeniz gerekiyor.

şu yorum bordo maviden.

görende bunları Mourinho çalıştırıyor sanacak  :)

Çevrimdışı Yakup

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından yola çıkarsak Şener'de hayırlı olsun diyebiliriz.  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı TØLGA

ANÇ Çatır çatır ingilizce konuşuyor yanlız. Demba Ba ile konuşmasını izleyin.
konuşum konuşmadığını bilmiyordum  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yedic

Karadeniz Spor hayirli olsun. Sampiyon olursak seneye vodafone arenada horon teperiz  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

duyumcum ne zamandır cevap vermiyordu bugün madde madde bazı bilgiler aldım
-atiba ile anlaşılınca aquliani ile yapılan ön anlaşma iptal edildi
-şuan 4 oyuncumuza totalde 30 mil euroya yakın teklif var şenol hoca bekleniyor
-casillas imkansıza yakın yıllık 6.5 mil euro para istiyor sponsor aranıyor vodafone la görüşme yapılacak
-glen johnsonla anlaşıldı rakamda belli yıllık 2.2 mil euro ve 1.5 mil euro imza parası yönetim 1.mil euroya düşürmeye çalışıyor

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından yola çıkarsak Şener'de hayırlı olsun diyebiliriz.  :ok:
valla bende bir ümit diyorum hadi be inşallah beee  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Trabzon'da yaşıyorum ve inan buradakiler bile kendine Laz diyor. Lazcayı da Karadeniz şivesiyle konuşmak sanıyorlar. Bilinenin aksine tüm Karadenizliler Laz değildir, kendi dilleri vardır. Ben gerçekten Laz olduğum için elimden geldiğince de herkese anlatırım doğrusunu. Lafı geçince söyleyeyim dedim. Ne kadar kişiye öğretsem kârdır. Neyse, konuyu dağıtmayayım. :ok:

Yanlız bizim başkan Artvin'li. Olma ihtimali yüksek. Gerçek lazlar bizim Ordan çıkıyor.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

@Muratozen1903
Belluschi  "25 maç oynarsa sözleşmesi, otomatik olarak 1 yıl uzar" maddesi hakkında haberi olmadığını Bursa'ya belirtmiş. Ertuğrul hoca ++
kendisi ile tesislerde görüşecek ikna etmiş. DHA
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Şener gelsin Şener boş verin Glen'i bize hücumcu bek lazım.  :)