2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861997 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ne abarttınız yine ya bir şeyi göklere çıkarıyorsunuz ya yerin dibine sokuyorsunuz. Hayır beyaz forma+amblem+adidas+vodafone logosu dışında bu formaya ekleyebileceğin 2-3 çizgi var yaka seçenekleri de az çok belli sanki ne bekliyorlar...Çubuklu da genel olarak aynı arkadaş her sene 100de 90-95 aynı sanki ne değişti de berbat oldu :)

beyaz ağırlıklı çubuklu yapamayı bir türlü öğrenemediler. kombine yapılacak en güzel renklere sahibiz fakat ortaya çıkan formalara bakın. adidasın seri üretim formalarına mahkumuz. özel tasarım yapmadılar gitti yıllardır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çubuklu formada ne gibi farklılık bekliyorsunuz o forma standarttır özlemle beklediğim çubuklu formayı görünce çok heycanlandım. siyahta beyazda çubukluda beşiktaşlı futbolcularımızın üzerinde emin olun harika duracak
Çubukların arkada da olması lazım
Beklentim bu
Numaranın olduğu kısım hariç

Çevrimdışı ahmetx

Çubukların arkada da olması lazım
Beklentim bu
Numaranın olduğu kısım hariç
:claps: :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Alper1903

çubuklunun arkadan görünümü

Arkadan güzelmiş yalnız

Çevrimiçi Samet Ç

beyaz formayı bozan kırmızı vodafone yazısı

Çevrimdışı ahmetx

çubuklunun arkadan görünümü
üstü siyah altı çubuklu olmuş gibi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

İbretlik paint
Nası :D

Çevrimiçi Samet Ç

üstü siyah altı çubuklu olmuş gibi
üste tarafa da çubuk yapsalar iyiydi juventus gibi sadece numara yeri siyah olsaydı galiba beko yazısı yüzünden yapılmadı bir düz yaka yerine düğmeli olabilirdi.

Çoğu kişinin aksine beyazı gayet güzel buluyorum. Beyaz-siyah güzel, çubuklu standart olmuş çok küçük değişiklikler var... Daha güzel yapılabilinir ama sonuç olarak gayet güzel... Böyle yorumlar yapıp insanların satın alacağı formalara çamur atmayın sonra beyaz forma satılmıyor...

Çevrimiçi Samet Ç

İbretlik paint
Nası :D

siyah şort yıllardır beğenmem forma beyazsa şortuda beyaz olmalı

Beyaz formadan BJK amblemini çıkarın. Ne kaldı geriye? Bir tane tişört üstüne logo basınca forma mı oluyor? Feda dönemindeki formalara bakın bir de buna.

Çevrimiçi Samet Ç

beyaz forma realin beyazıyla hemen hemen aynı dediğim gibi sadece kırmızı vodafone yazısı bozmuş

Çevrimdışı Deniz

Beyaz forma kesinlikle almayacagim bi forma.

Siyah guzel olmus cubuklu alinabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

siyah şort yıllardır beğenmem forma beyazsa şortuda beyaz olmalı
Beyaz forma siyah şortla giyilir
Hiç sevmem alt üst beyaz
Bu sene yaptıklarında uyuz oluyodum

Çevrimdışı Ferhat Türk

valla o dar günlerde adamlar çat diye geldi türkiyenin gördüğü en büyük sponsorluk anlaşmasına imza attı istesinler futbolcularıda kırmızıya boyarım ben olsam. Futbol duygusallık değil artık kocaman bir endüstri.

Valla hocam ben de bu endüstrileşen futbola ayar oluyorum. Çocukluk aşkımız futbol para uğruna feda edilir oldu. Bir de üç beş lira için değerlerden de vazgeçmek yanlış geliyor bana. Tabiki o kırmızı logo değerlerimizi değiştirecek değil ama ne bileyim işte besiktasli olmanın getirdiği duygusallıktan mıdır nedir yakıştıramadım onu :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Beyaz formadan BJK amblemini çıkarın. Ne kaldı geriye? Bir tane tişört üstüne logo basınca forma mı oluyor? Feda dönemindeki formalara bakın bir de buna.

Ben beğendim antrenman forması olarak da beğeniyordum sade ve güzel :) Beşiktaş güzeldir makyaja gerek yok

Çevrimiçi Samet Ç

Beyaz forma siyah şortla giyilir
Hiç sevmem alt üst beyaz
Bu sene yaptıklarında uyuz oluyodum
bence beyaz forma siyah şort çok saçma oluyor bu benim görüşüm real gibi olacak üst beyaz alt beyaz

Çevrimdışı yigitcan1903

Çubuklu beklentim

3 stripes dan dolayı yapmıyorlar sanırım
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 10:36:58 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ahmetx

kombinasyon bu işte

beyaz forma realin beyazıyla hemen hemen aynı dediğim gibi sadece kırmızı vodafone yazısı bozmuş

Yua beyaz tişörte real madrid amblemi yapıştırmışlar ya beyle forma mı olur  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Çubuklu beklentim

çubuklunun arkası böyle değil sadece alt tarafta çubuk var üst taraf siyah .

Çevrimdışı Yakup

Bursaspor, Erdem Özgenç ile 2+1 yıl, Tomas Sivok ile 1+1 yıl ve bu sezon kiralık olarak forma giyen Josue ile yine kiralık olarak anlaşmaya vardı.

ertuğrul eski öğrencisini almış. zapo gibi bize atmasında. bellushiden sonra josue de kalmış anlaşılan.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

çubuklunun arkası böyle değil sadece alt tarafta çubuk var üst taraf siyah .
Beklentim diyorum zaten
Böyle olmasını isterdim yani

Çevrimiçi Samet Ç

Formaların tamamının arkadan görünümü