Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydınlar.Aklıma takıldı bu konularda uzman olanlar cevap verebilirler özellikle @tayfun muhakkak karalar bir şeyler.Kap'a herhangi bir açıklama yapmadan Şenol hoca ile dün görüştük. Peki bu görüşmelerin yapılması ama borsaya bildirilmemesi maniple etmek olmuyor mu? yada buna benzer bir şey.Kısaca bugün beklentilerim.1.) formalar2.) şenol hoca imza töreni3.) imza töreninde önder özen vari açıklamalar ile takımın geleceği (özellikle transferde ve eldekiler ile izlenecek yolculuk)4.) sürpriz son dakika sponsorluk açıklaması ( bu ilerleyen zamanlarda da gerçekleşebilir özellikle basketbol için )
BEYAZ FORMA ancak bu kadar kötü yapılabilrdi
Siyah forma gerçekten sadece ve güzel bu arada ama beyaz forma tek kelime ile rezalet beyler.
Bu sene çubuklu alacaktım ama hiç hoşuma gitmedi.
Ben beyazı sevdim ençok bendemi tuhaflık var acaba
eline almadan anlaşılmaz yaaa çubuklu fena değil beyaz felaket gene en iyisi siyah
Beyaz forma siyah şort beyaz konçla beraber anlam kazanır Fanila kumaşı olduğunu da zannetmiyorum Pazartesi canlı görelimYaka detayı da iyi
Bu vodafone stada formaya falan sponsor oldu zor zamanda ilaç gibi geldi ama fazla mi taviz veriyoruz sanki? Çubuklu formaya o kırmızı simge ne kadar fiyasko duruyor ben mi yanlış düşünüyorum