Beşiktaşın değerine hakaret eden yok. Kaç mesajımda armayı çıkarınca gerisi olmamış yazdım bunu cımbızlıyorsanız onları da ayıklayında yazdığınız objektif olsun. Arma var diye 139 liralık formamı oluyormuş bu beyaz forma. O fiyatı koyabiliyorlarsa herkesin beğenisine uyacak makul bir tasarım yapmaları gerekir. Bu seneki siyah gibi. Millet kendine çocuklarına alıyor. Kendime sevdiğim birilerine yakınım küçüklere alsam 4-5 forma etti koydukları zam tam bir forma parası o zaman ona göre hizmet versinler. Her mesajımı okumuyorsanız ki öyle bir şey zaten olmaz her mesajımı okumuş gibi yorum yapmayın. Ben yapmıyorum. Siz Beşiktaşa hakaret ettiği veya küçük düşürmeye çalıştığı için kaç kişiyle tartıştığımı biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz. O halde kendi savunduğum değerlere yamuk yapıyormuşum gibi yargılayamazsınız. Kimse kimseyi yargılayamaz. Beşiktaşı sadece siz sevmiyorsunuz. Bu kadar tepki sahte forma alıp tek kuruşu takımına layık görmeyen sonrada her maç oyunculara küfreden adama yapılır. Merak etmeyin formayı giydikleri için kötü söz bile söylemiyorum. Yazsamda boş iki gün sonra başka bir mesaja aynısını ayıklayıp yazarsınız.
Ben senin mesajından bir şey ayıklamadım aynen mesajını alıntıladım Formayı beğenmiyebilirsin ama beğenmedim dersin
buna hakaret etmek mecburiyetinde değilsin yada hiç kimse senin hakaretlerini okumak zorunda değil herkesin zevki farklı
senin çöp dediğini bir başkası beğenir senin beğendiğinede bir başkası çöp diyebilir. mutlak herkesin beğendiğini yapmanın imkanı yok
evet fiyat pahalı beğenmediysen o fiyatı etmediğini düşünüyorsan almazsın sen seçici olursan kaliteli üretmeye mecbur kalırlar.
bu kadar basit ticaretin temel kuralı budur satılmayacak mal üretilmez. Ben iki yıldır çıkan her formayı kaliteli buluyorum
kesinlikle en iyi formalar Beşiktaşa yapılıyor bu benim değil çevremdeki renklilerin ve renkli forumlarında yazanlarında ortak görüşü
yani topluma açık alnda kendi malına hakaret edersen sadece marka değerini düşürmüş olursun. O yüzden bana Beşiktaşlılıktan bahsetme sakın Beşiktaş değerlerine hakaret edenin ben iyi bir Beşiktaşlı olduğunu düşünmüyorum bunu kahvede arkadaşına söylemiyorsun internette söylüyorsun
burda yazdığın her şey indexleniyor yarın biri Beşiktaş forması yazdığında karşısına senin çöp kelimen çıkacak 10 yıl sonra bile yazsalar karşılarına çıkar
burda yaptığınız bir hakareti bir daha silme şansı yok google belki bilmiyorsun ama Beşiktaş forması çöp dediğinde
yarın Beşiktaş yazsalar çöp kelimesini getirir işte buyur marka değerine yaptığın katkı kelimenin içinde hakaret varsa
emin ol bunu cımbızla çekmem gerekiyorsa çekerim bu forum Beşiktaşa zarar vermek için durmuyor burda
kimsenin egosunu tatmin etmek içinde durmuyor o yüzdende Beşiktaş değerleri herkesden daha önemlidir
elbette lisanssız ürün kullananlara tepki göstermeliyiz Beşiktaşın üzerinden başkalarını zengin etmenin bir anlamı yok
bir şeyi unutmamak gerekiyor kartal yuvalarından yapılan alışveriş ihtiyaçtan yapılmıyor kulübe destek için yapılıyor
o yüzden fiyat tartışılmaz gerekirse orda çöpü koyar satarlar gider kulübe destek olsun diye alırım gücüm yetmiyorsada almam
gücü yeten alacaktır ama eleştirmem yok pahalıymış yok bilmem neymiş diye kulüp yardım kuruluşu değil millete bedava forma dağıtacak değil
bir sürü oyuncu istiyorsunuz o oyuncular o formalardan gelen parayla alınıyor. alamıyorsan malı karalayıp alana mani olma
senin almadığını bir başkası alır. bu gün senin kulüp tarihinin en iyi forması olur dediğin forma çıktığında burda o formaya demediklerini bırakmadılar
geçen sene ve ben o formayı hiç beğenmiyorum ve kendime almadım gördüğün gibi senin çok beğendiğin forma benim için kötü bir forma
ne yani beğenmiyorum diye kulüp tarihinin belkide en çok satan formasına çöpmü diyeyim senin bakış açına göre beğenmediğime göre
demem lazım.
hadi formayı geçtim bir kaç mesaj sonrada oyunculara çöp dedin oyuncular çöp forma çöp o zaman Beşiktaşta çöplük oluyor
senin bakış açından
benim her eleştirime cevap yetiştireceğine kelimelerini doğru seç zaten iyi niyetinden şüphem olsa bu kadar hiç konuşmam direk mesajlarını silerim
zaten yazdığın mesajların çoğu siliniyor ama sen ısrarla yazmaya devam ediyorsun bu ne kadar devam eder sanıyorsun
bizim işimiz senin mesajlarını silmekmi onun yerine kelimelerini daha doğru seçsen bizleride uğraştırmasan itiraz edeceğine kendini toplasan
daha iyi olmazmı
@Kadir Güney