2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867685 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İki yılda 29 lira zam iyiymiş. Tabi üç formadan biri çöp oluyor ona br çareleri yok sanırım.
çöpse alma sen beyenmeyincemi çöp oluyor ne kadar meraklısınız Beşiktaşı çöplüğe çevirmeye
herkes sizin beğendiklerinizi beğenmeye mecburmu bu sene hangisi çöptü kırmızımı en beğendiğim formaydı
çıktığı ilk gün aldım her üç formayıda bir sürü insan üzerinde gördüm demekki beğenmişler almışlar
belkide senin zevkin çöp gibidir o yüzden beğenmiyorsundur.
ne kadar saygısızsın
Beşiktaş formasına çöp demek hakarettir Bunu söyleyecek kadar terbiyesizleşmeyin çocukmusunuz siz.
Beşiktaş değerlerine hakarette bu forumda kayıt silme nedenidir ve bir daha bu konuda kimseyi uyarmam
Burada Beşiktaş değerlerine hakaret edecek kadar özgür değil hiç kimse.  @Kadir Güney

Çevrimdışı Aykutt

Kiralık gelen oyuncu da en fazla Opare seviyesinde olur :icool:
Tolga kardeşim sana Chelsea ile yapılan anlaşmayı hatırlatırım kenara çekilirim :
"Chelsea ile yapılan işbirliği anlaşmasında Beşiktaş taraftarını en çok mutlu edecek konu bu... Jose Mourinho, kiralık gönderilecek oyuncular konusunda Beşiktaş’a ‘öncelik sözü’ verdi. Flaş transferlerin yanısıra önemli genç yetenekleri de kadrosuna dahil eden Chelsea, son dönemde bu oyuncuların bir çoğunu özellikle Hollanda Ligi’ne gönderiyordu. Beşiktaş’ın ‘oyuncuların kabul etmesi’ halinde bu havuzdan yapacağı transferler, takıma ciddi katkı verebilir."
Bu kira olayı devam ediyorsa http://www.transfermarkt.com.tr/victor-moses/profil/spieler/59866 Chelseaden kiralanabilir.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 01:52:46 Aykutt ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Pereira kadroyu çok değiştirir.Fener bu sene başarılı olamayabilir,biz de
muhtemelen aynı şekilde.
Seneye Gs çok avantajlı girecek..

Çevrimdışı Tolga

Tolga kardeşim sana Chelsea ile yapılan anlaşmayı hatırlatırım kenara çekilirim :
"Chelsea ile yapılan işbirliği anlaşmasında Beşiktaş taraftarını en çok mutlu edecek konu bu... Jose Mourinho, kiralık gönderilecek oyuncular konusunda Beşiktaş’a ‘öncelik sözü’ verdi. Flaş transferlerin yanısıra önemli genç yetenekleri de kadrosuna dahil eden Chelsea, son dönemde bu oyuncuların bir çoğunu özellikle Hollanda Ligi’ne gönderiyordu. Beşiktaş’ın ‘oyuncuların kabul etmesi’ halinde bu havuzdan yapacağı transferler, takıma ciddi katkı verebilir."

Tamam güzel de Chelsea'den kiralık alabileceğimiz iyi bir sağ bek var mı :)

Bu anlaşma yapıldı aslında bence çok mantıklı bir anlaşma yapıldı ama Chelsea'den bugüne kadar kiralık gelen bir oyuncu henüz gelmedi aslında bundan faydalanmak lazım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Aykutt

Tamam güzel de Chelsea'den kiralık alabileceğimiz iyi bir sağ bek var mı :)

Bu anlaşma yapıldı aslında bence çok mantıklı bir anlaşma yapıldı ama Chelsea'den bugüne kadar kiralık gelen bir oyuncu henüz gelmedi aslında bundan faydalanmak lazım :icool:
Kiralık oyuncu gelmedi ama Ba' yı aldık.Neden olmasın ?
Chelsea genç transferlere yolunda devam eder.1 tane sağ bekleri var 2-3 tane planlarında vardır belki. :icool:

Çevrimdışı Tolga

Kiralık oyuncu gelmedi ama Ba' yı aldık.Neden olmasın ?
Chelsea genç transferlere yolunda devam eder.1 tane sağ bekleri var 2-3 tane planlarında vardır belki. :icool:
Zaten Ba'yı iyi ilişkiler sayesinde aldık bunu ben de söylüyorum dediğim gibi sağ bek olmasa bile başka mevkilere kiralık oyuncu alabiliriz aslında 1-2 tane :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Aykutt

Zaten Ba'yı iyi ilişkiler sayesinde aldık bunu ben de söylüyorum dediğim gibi sağ bek olmasa bile başka mevkilere kiralık oyuncu alabiliriz aslında 1-2 tane :icool:
Cech düşünüldü henüz ortada bir şey yok.Bakalım benim ümidim var en azından 1 tane oyuncu kiralayalım şu takımdan.O kadar anlaştık.Biz de oyuncu satabiliriz aslında beğendikleri oyuncular kesin vardır.Bakalım 5 temmuza kadar transfer işlerini yaymayıp kampa sonradan katılan oyuncu haberi görmeyiz inşallah.

Çevrimdışı Anıl

Pereira kadroyu çok değiştirir.Fener bu sene başarılı olamayabilir,biz de
muhtemelen aynı şekilde.
Seneye Gs çok avantajlı girecek..
Gs ilk yarı bitmeden patlar, şampiyonlar ligini kaldıramaz hamzaoğlu zaten kötü hoca. Seneye ya Fener olur ya da biz.

Çevrimdışı Kadir G.

çöpse alma sen beyenmeyincemi çöp oluyor ne kadar meraklısınız Beşiktaşı çöplüğe çevirmeye
herkes sizin beğendiklerinizi beğenmeye mecburmu bu sene hangisi çöptü kırmızımı en beğendiğim formaydı
çıktığı ilk gün aldım her üç formayıda bir sürü insan üzerinde gördüm demekki beğenmişler almışlar
belkide senin zevkin çöp gibidir o yüzden beğenmiyorsundur.
ne kadar saygısızsın
Beşiktaş formasına çöp demek hakarettir Bunu söyleyecek kadar terbiyesizleşmeyin çocukmusunuz siz.
Beşiktaş değerlerine hakarette bu forumda kayıt silme nedenidir ve bir daha bu konuda kimseyi uyarmam
Burada Beşiktaş değerlerine hakaret edecek kadar özgür değil hiç kimse.  @Kadir Güney

Beşiktaşın değerine hakaret eden yok. Kaç mesajımda armayı çıkarınca gerisi olmamış yazdım bunu cımbızlıyorsanız onları da ayıklayında yazdığınız objektif olsun. Arma var diye 139 liralık formamı oluyormuş bu beyaz forma. O fiyatı koyabiliyorlarsa herkesin beğenisine uyacak makul bir tasarım yapmaları gerekir. Bu seneki siyah gibi. Millet kendine çocuklarına alıyor. Kendime sevdiğim birilerine yakınım küçüklere alsam 4-5 forma etti koydukları zam tam bir forma parası o zaman ona göre hizmet versinler. Her mesajımı okumuyorsanız ki öyle bir şey zaten olmaz her mesajımı okumuş gibi yorum yapmayın.   Ben yapmıyorum. Siz Beşiktaşa hakaret ettiği veya küçük düşürmeye çalıştığı için kaç kişiyle tartıştığımı biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz. O halde kendi savunduğum değerlere yamuk yapıyormuşum gibi yargılayamazsınız. Kimse kimseyi yargılayamaz. Beşiktaşı sadece siz sevmiyorsunuz. Bu kadar tepki sahte forma alıp tek kuruşu takımına layık görmeyen sonrada her maç oyunculara küfreden adama yapılır. Merak etmeyin formayı giydikleri için kötü söz bile söylemiyorum. Yazsamda boş iki gün sonra başka bir mesaja aynısını ayıklayıp yazarsınız.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşın değerine hakaret eden yok. Kaç mesajımda armayı çıkarınca gerisi olmamış yazdım bunu cımbızlıyorsanız onları da ayıklayında yazdığınız objektif olsun. Arma var diye 139 liralık formamı oluyormuş bu beyaz forma. O fiyatı koyabiliyorlarsa herkesin beğenisine uyacak makul bir tasarım yapmaları gerekir. Bu seneki siyah gibi. Millet kendine çocuklarına alıyor. Kendime sevdiğim birilerine yakınım küçüklere alsam 4-5 forma etti koydukları zam tam bir forma parası o zaman ona göre hizmet versinler. Her mesajımı okumuyorsanız ki öyle bir şey zaten olmaz her mesajımı okumuş gibi yorum yapmayın.   Ben yapmıyorum. Siz Beşiktaşa hakaret ettiği veya küçük düşürmeye çalıştığı için kaç kişiyle tartıştığımı biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz. O halde kendi savunduğum değerlere yamuk yapıyormuşum gibi yargılayamazsınız. Kimse kimseyi yargılayamaz. Beşiktaşı sadece siz sevmiyorsunuz. Bu kadar tepki sahte forma alıp tek kuruşu takımına layık görmeyen sonrada her maç oyunculara küfreden adama yapılır. Merak etmeyin formayı giydikleri için kötü söz bile söylemiyorum. Yazsamda boş iki gün sonra başka bir mesaja aynısını ayıklayıp yazarsınız.
Ben senin mesajından bir şey ayıklamadım aynen mesajını alıntıladım Formayı beğenmiyebilirsin ama beğenmedim dersin
buna hakaret etmek mecburiyetinde değilsin yada hiç kimse senin hakaretlerini okumak zorunda değil herkesin zevki farklı
senin çöp dediğini bir başkası beğenir senin beğendiğinede bir başkası çöp diyebilir. mutlak herkesin beğendiğini yapmanın imkanı yok
evet fiyat pahalı beğenmediysen o fiyatı etmediğini düşünüyorsan almazsın sen seçici olursan kaliteli üretmeye mecbur kalırlar.
bu kadar basit ticaretin temel kuralı budur satılmayacak mal üretilmez. Ben iki yıldır çıkan her formayı kaliteli buluyorum
kesinlikle en iyi formalar Beşiktaşa yapılıyor bu benim değil çevremdeki renklilerin ve renkli forumlarında yazanlarında ortak görüşü
yani topluma açık alnda kendi malına hakaret edersen sadece marka değerini düşürmüş olursun. O yüzden bana Beşiktaşlılıktan bahsetme sakın Beşiktaş değerlerine hakaret edenin ben iyi bir Beşiktaşlı olduğunu düşünmüyorum bunu kahvede arkadaşına söylemiyorsun internette söylüyorsun
burda yazdığın her şey indexleniyor yarın biri Beşiktaş forması yazdığında karşısına senin çöp kelimen çıkacak 10 yıl sonra bile yazsalar karşılarına çıkar
burda yaptığınız bir hakareti bir daha silme şansı yok google belki bilmiyorsun ama Beşiktaş forması çöp dediğinde
yarın Beşiktaş yazsalar çöp kelimesini getirir işte buyur marka değerine yaptığın katkı kelimenin içinde hakaret varsa
emin ol bunu cımbızla çekmem gerekiyorsa çekerim bu forum Beşiktaşa zarar vermek için durmuyor burda
kimsenin egosunu tatmin etmek içinde durmuyor o yüzdende Beşiktaş değerleri herkesden daha önemlidir
elbette lisanssız ürün kullananlara tepki göstermeliyiz Beşiktaşın üzerinden başkalarını zengin etmenin bir anlamı yok
bir şeyi unutmamak gerekiyor kartal yuvalarından yapılan alışveriş ihtiyaçtan yapılmıyor kulübe destek için yapılıyor
o yüzden fiyat tartışılmaz gerekirse orda çöpü koyar satarlar gider kulübe destek olsun diye alırım gücüm yetmiyorsada almam
gücü yeten alacaktır ama eleştirmem yok pahalıymış yok bilmem neymiş diye kulüp yardım kuruluşu değil millete bedava forma dağıtacak değil
bir sürü oyuncu istiyorsunuz o oyuncular o formalardan gelen parayla alınıyor. alamıyorsan malı karalayıp alana mani olma
senin almadığını bir başkası alır. bu gün senin kulüp tarihinin en iyi forması olur dediğin forma çıktığında burda o formaya demediklerini bırakmadılar
geçen sene ve ben o formayı hiç beğenmiyorum ve kendime almadım gördüğün gibi senin çok beğendiğin forma benim için kötü bir forma
ne yani beğenmiyorum diye kulüp tarihinin belkide en çok satan formasına çöpmü diyeyim senin bakış açına göre beğenmediğime göre
demem lazım.
hadi formayı geçtim bir kaç mesaj sonrada oyunculara çöp dedin oyuncular çöp forma çöp o zaman Beşiktaşta çöplük oluyor
senin bakış açından
benim her eleştirime cevap yetiştireceğine kelimelerini doğru seç zaten iyi niyetinden şüphem olsa bu kadar hiç konuşmam direk mesajlarını silerim
zaten yazdığın mesajların çoğu siliniyor ama sen ısrarla yazmaya devam ediyorsun bu ne kadar devam eder sanıyorsun
bizim işimiz senin mesajlarını silmekmi onun yerine kelimelerini daha doğru seçsen bizleride uğraştırmasan itiraz edeceğine kendini toplasan
daha iyi olmazmı @Kadir Güney

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı zabahlar forum :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Günay'ı bilmem de Cenk'in refleksleri çok iyi.

Çizgi kaleciliği ve yan toplarını geliştirirse hala olur Cenk'ten.
kaç yaşına geldi hala olmsını bekliyoruz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar.

Aklıma takıldı bu konularda uzman olanlar cevap verebilirler özellikle @tayfun muhakkak karalar bir şeyler.

Kap'a herhangi bir açıklama yapmadan Şenol hoca ile dün görüştük. Peki bu görüşmelerin yapılması ama borsaya bildirilmemesi maniple etmek olmuyor mu?  :alala: yada buna benzer bir şey.

Kısaca bugün beklentilerim.

1.) formalar

2.) şenol hoca imza töreni

3.) imza töreninde önder özen vari açıklamalar ile takımın geleceği (özellikle transferde ve eldekiler ile izlenecek yolculuk)

4.) sürpriz son dakika sponsorluk açıklaması ( bu ilerleyen zamanlarda da gerçekleşebilir özellikle basketbol için )
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı TØLGA

SON DAKİKA - Beşiktaş teknik direktörlük için Şenol Güneş ile görüşmeye başlandığını KAP'a bildirdi.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=445002
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı tayfun

Günaydınlar.

Aklıma takıldı bu konularda uzman olanlar cevap verebilirler özellikle @tayfun muhakkak karalar bir şeyler.

Kap'a herhangi bir açıklama yapmadan Şenol hoca ile dün görüştük. Peki bu görüşmelerin yapılması ama borsaya bildirilmemesi maniple etmek olmuyor mu?  :alala: yada buna benzer bir şey.

Kısaca bugün beklentilerim.

1.) formalar

2.) şenol hoca imza töreni

3.) imza töreninde önder özen vari açıklamalar ile takımın geleceği (özellikle transferde ve eldekiler ile izlenecek yolculuk)

4.) sürpriz son dakika sponsorluk açıklaması ( bu ilerleyen zamanlarda da gerçekleşebilir özellikle basketbol için )

mevzuattaki boşluktan yararlanıyorlar,aslında kanunen bildirilmesi lazım.bütün şirketler yapıyor bu gevşekliği.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

Bugün açıklanmaz Şenol Güneş, bugün tüm detaylar görüşülüyor. Teknik ekip falan öyle 15 dakikalık işler değil. Fikret Orman zaten Şenol Güneşle anlaşıp ayrılmış toplantıdan şuan sadece ayrıntılar görüşülüyor. Bir aksilik olmazsa yarın öğlene kadar KAP'a bildirilir.
Ne dediysek o :icool:

Şenol Güneş hayırlı uğurlu olsun :)

Çevrimdışı Serdkar

KAP

@BesiktasJK 2 Min.Vor 2 Minuten

Şenol Güneş ile profesyonel futbol takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda görüşmelere başlanmıştır. #ŞenolGüneş

:super: :super:

Çevrimdışı onder23

Ve Şenol Güneş için kap gelir hayırlı uğurlu olsun

Çevrimdışı TØLGA

bak bak hareketlere bak hele  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Hayırlısı olsun

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ILK haberi ben verdim   :money: :money:

geç oldu ama  temiz oldu Beşiktaşımıza hayırlı ugur olması  dilegiyle..

güzel kalpli , güzel insan  Şenol  güneş  İnşallah bizimle şampiyonluklar yaşamak nasip  olur ..

Çevrimdışı Alper1903

Allah utandırmasın...

Çevrimdışı Yakup

mevzuattaki boşluktan yararlanıyorlar,aslında kanunen bildirilmesi lazım.bütün şirketler yapıyor bu gevşekliği.

yani aslında kanunsuzluk ama ülkemizde kanun olmadığı için kanun boşluğu
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....