2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861133 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar bu iş fazla dallanıp budaklandı inşallah yonetim saçma bi hareket yapma  şenol Hoca ile imzalarlar.

Çevrimdışı ahmetx

Sambadenin sadece Günaya olumlu rapor verdiği söyleniyor haydi hayırlısı inşallah doğrudur.Yolun açık olsun Sambade .

https://twitter.com/JSAMBADEC/status/604575425172500480

Çevrimdışı atalay

valla ben 22 yaşındayım çubuklu efsanesiyle büyütüldüm. çubuklu Beşiktaş ındır fb umrumda değil

Aslında çubuklu FB, parçalı GS formasıdır. Lakin haklısın. 90'lardan bu yana tam 17 sezon çubuklu forma giydik.

Birçokları öyle olmadığını söylemiş. Yanlış biliyorlar.

http://www.frmtr.com/besiktas/3454844-gecmisten-gunumuze-besiktas-forma-koleksiyonu.html

Çevrimdışı sosyalkartal

istermisiniz kapa şenol güneşle beraber casillas glen johnson felan bütün transferler bildiriliyomuş  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Jukebox

istermisiniz kapa şenol güneşle beraber casillas glen johnson felan bütün transferler bildiriliyomuş  :lol:
İsterim  :tabe: :tabe:
Glen,Casillas,Şenol Güneş,Chris Samba(Ranocchia-Zambrano-Britos),babel.
KOMBO!  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

casillası kim istemez ama bize sadece eldivenleri gelir. :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsterim  :tabe: :tabe:
Glen,Casillas,Şenol Güneş,Chris Samba(Ranocchia-Zambrano-Britos),babel.
KOMBO!  :ishock: :ishock:
Bizdeki KAP bunlara dayanamaz çöker :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Bugün açıklanmaz Şenol Güneş, bugün tüm detaylar görüşülüyor. Teknik ekip falan öyle 15 dakikalık işler değil. Fikret Orman zaten Şenol Güneşle anlaşıp ayrılmış toplantıdan şuan sadece ayrıntılar görüşülüyor. Bir aksilik olmazsa yarın öğlene kadar KAP'a bildirilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün açıklanmaz Şenol Güneş, bugün tüm detaylar görüşülüyor. Teknik ekip falan öyle 15 dakikalık işler değil. Fikret Orman zaten Şenol Güneşle anlaşıp ayrılmış toplantıdan şuan sadece ayrıntılar görüşülüyor. Bir aksilik olmazsa yarın öğlene kadar KAP'a bildirilir.
:tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ömer

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Transfer komitesi  başkanı  @anilt konustu :)

Çevrimdışı Anıl

Transfer komitesi  başkanı  @anilt konustu :)
O gün geldiğinde transfer komitesi başkanı olduğumda bir tane mutsuz Beşiktaşlı kalmayacak :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Casillas mı tolga zengin mi deseler hiç düşünmeden tolga zengin derim.

Çünkü biraz bile düşününce Casillas derim.  :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O gün geldiğinde transfer komitesi başkanı olduğumda bir tane mutsuz Beşiktaşlı kalmayacak :D

Suan  konumda olanlar öyle  düşünüyorladır bizim yaşlarımızdakayken ama  olmuyor demekki :)

Çevrimdışı Sarp

Fener devreye girdiyse zor. Biz o rakamlara çıkamayız. Ama adam beşiktaş çok kaliteli çok delikanlı ben oraya gideceğim derse başka:)

Çevrimdışı como07

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna oturacak olan Şenol Güneş ilk transferini bitirdi.

Geçtiğimiz günlerde Fikret Orman ile kahvaltıda buluşan Şenol Güneş, Trabzonspor’un 22 yaşındaki yıldızı Yusuf Erdoğan’ı kadroda görmek istediğini belirtti.

Fikret Orman’ın talimatıyla harekete geçen Beşiktaşlı yöneticiler Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Yusuf Erdoğan için 3,5 milyon euro + Uğur Boral şeklinde teklif sunan Siyah Beyazlı yönetimle el sıkışan Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma’dan da onay aldı.

Sözleşme detaylarının konuşulduğu belirtilirken resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılması bekleniyor.
macadogru.com

neremle gülücem bilemedim bu habere  :lol: :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Formalar pek gerçekçi gelmedi ama bunlarsa beğendim

Çevrimdışı TØLGA

Formalar pek gerçekçi gelmedi ama bunlarsa beğendim
hiç biri değil  :evillol: :evillol:
çubuklu forma çok güzel diyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna oturacak olan Şenol Güneş ilk transferini bitirdi.

Geçtiğimiz günlerde Fikret Orman ile kahvaltıda buluşan Şenol Güneş, Trabzonspor’un 22 yaşındaki yıldızı Yusuf Erdoğan’ı kadroda görmek istediğini belirtti.

Fikret Orman’ın talimatıyla harekete geçen Beşiktaşlı yöneticiler Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Yusuf Erdoğan için 3,5 milyon euro + Uğur Boral şeklinde teklif sunan Siyah Beyazlı yönetimle el sıkışan Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma’dan da onay aldı.

Sözleşme detaylarının konuşulduğu belirtilirken resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılması bekleniyor.
macadogru.com

neremle gülücem bilemedim bu habere  :lol: :lol:
Bunu haber diye yapanlara ne diyeyim ki ben :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Casillas bize anca tolga ve cenk satilirsa gelebilir. Cas ve Günay harika bir ikili olurlar ama ne cenki ne de tolga yi satar bizimkiler. Anca bu ikiliye ayni anda teklif gelecek de casillas a da o anda teklif filan götürecez de adam da kabul edecek de....
kisacasi ihtimal sıfırın biraz altında :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Casillas'ı Fb alıyormuş. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

hiç biri değil  :evillol: :evillol:
çubuklu forma çok güzel diyolar
Yarın ola hayrola o zaman
İnşallah sade tasarımlardır