2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861804 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

kiradan gelecek yada kiralık olarakta sözleşmesi biten oyuncuların listesi çıkarılıp bu konu iyi irdelenmeli.

benim aklıma direk olarak eneramo , holosko , süzen , sinan kurumuş , ümit karaal ve furkan yaman gibi isimler geldi :alala: :alala:

Geçtiğimiz sezon uefaya bildirilen liste vardı, lisans listesi onu baz alıyor uefa.

Yani kiralıkların dönmesi bile zor şu aşamada evet.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim de bildiğim bu. Bağlayıcı değil tabi, daha iyi bilen varsa, daha doğrusunu bilen biri paylaşırsa sevinirim. Yanlış da biliyor olabilirim.

Çevrimdışı Kadir G.

Ayrıca şu detayı gözden kaçırıyoruz sanırım. Uefa yasağında, sadece bonservisli transfer yapamazsınız yasağı yok.

Bonservissiz oyuncu alacaksanız, maaşı karşılığı kadar maaş boşluğu yaratmanız gerek diyor bütçede.

misal, Tosic geldi ama karşılığında uğur boral gitti, opare ile sözleşme uzamadı.

Şimdi misal, babel-glen-britos maaşları uçmadan 2 şer desen, 6 milyonluk bütçe yaratman gerekiyor bunun için. Oda oyuncu satmadan zor gözüküyor. O yüzden oyuncu satmadan oyuncu transfer edemeyiz, hiç sanmıyorum.

20 milyon açık versek yetiyordu sanırım.

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş Kulübü, transferde ve bütçede yaptığı anlaşmanın dışına çıkamayacak.
- Avrupa kupaları için verilen listedeki oyuncular satılmadan, yeni transfer bütçesi oluşturulamayacak.
- Liste dışı kalan isimlerden kaçı satılırsa satılsın, bunların karşılığında ancak bir isim alınabilecek.
- Bonservisi elinde bir oyuncunun transferi için de şu anda yaklaşık 3 milyon euroluk bir limit bulunuyor.

Finansal Fair-Play konusunda sıkıntıları bulunan Beşiktaş Kulübü’nün, UEFA ile yaptığı anlaşma bazı ağır yaptırımları da beraberinde getirdi.

Temelde 4 yıllık uygulama ve mali disiplini getiren bir uygulama olarak gösterilen Beşiktaş-UEFA anlaşması, özellikle transfer konusunda kulübün elini koyunu bağladı. Aynı Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) ülkelere yaptırımı gibi, UEFA da kulüp yönetimlerinin har vurup harman savurmasını önlemek amacıyla Beşiktaş’ın musluğunu sıktı.

Miktar aşılmayacak

Buna göre Beşiktaş, geçen sezon UEFA’ya bildirdiği kadrodan futbolcu satmadan, futbolcu alamayacak. Üstelik bu, satılan bedeli de aşamayacak. Örneğin Kartal, Demba Ba’yı 6 milyon euroya sattığında, ancak bu bedel karşılığında futbolcu alabilecek.

UEFA’ya bildirilen liste dışında kalan isimlerden (Günay Güvenç, Uğur Boral v.b.) kaç tanesi satılırsa satılsın, ancak bir transfere karşılık gelebilecek. O da biraz önce söylediğimiz gibi, gelen para miktarını aşamayacak.

Beşiktaş, serbest kalan futbolculardan dilediği kadarını kadrosuna katabilecek gibi görünse de, UEFA bunda da mali disiplin getiriyor. Buna göre Avrupa futbolunun patronu, kulüp gelirlerinin yarısının biraz daha fazlasının futbolculara maaş olarak dağıtılmasını öngörüyor. Mevcut oyunculara verilen paraya bakıldığında ise Beşiktaş’ın bu sınıra çok yakın bulunduğu, bir kaliteli isme verilecek bedel karşılığında (yaklaşık 3 milyon euro) limiti dolduracağı vurgulandı.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kadir G.

Çubuklu forma bizim kulüp kültürümüzde yok aslında. Beyaz forma siyah şortla biz çubukluyla fener parçalıyla gs anılır.

O yüzden her sene olduğu gibi ilk siyahı (deplasman) alırım. Sonra beğenirsem beyazı alırım.

Çevrimdışı Yakup

Hollandalı Rafael Van Der Vaart, İspanya La Liga takımlarından Real Betis ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

yıllardır biz alıyorduk bunu da  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Jukebox

Bu anlaşma kaç yıllık ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler. Euro 2016 geliyor. Oğuzhan-Töre-Cenk gibi oyuncularımız bu turnuvaya katılabilirsek fena parlarlar ben size söyleyim :money: :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Diaby boşa çıkmış; tam bizlik.

Son 7 yılda 250 maç kaçırmış. Herhalde bu bin küsur antrenman demek.

Arsenal'de bizim kafada.

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar formalar ile ilgili başlığımız mevcut :) http://besiktasarena.com/genel-sohbet/forma-tasarimlari/

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Abiler. Euro 2016 geliyor. Oğuzhan-Töre-Cenk gibi oyuncularımız bu turnuvaya katılabilirsek fena parlarlar ben size söyleyim :money: :money:
He katılırız

Çevrimdışı Aykutt

Şenol Güneş hayırlı olsun arkadaşlar her şey tamam.

Çevrimdışı JoseDemba

Kapattı yayını Mete Vardarla Halil Yazıcıoğlu da geldi artık bitti hayırlı olsun son detayları konuşuyolar dedi
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  16 sn.16 saniye önce
Futbol takımı sorumlusu Mete Vardar, Sambade, Tercüman Halil de toplantıya katıldı..
Bu iş tamam herhalde..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

ne toplantıymış arkadaş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Aykutt

TRT Spor  badem yayında.

Çevrimdışı Çağatay

Beşiktaş Kulübü, transferde ve bütçede yaptığı anlaşmanın dışına çıkamayacak.
- Avrupa kupaları için verilen listedeki oyuncular satılmadan, yeni transfer bütçesi oluşturulamayacak.
- Liste dışı kalan isimlerden kaçı satılırsa satılsın, bunların karşılığında ancak bir isim alınabilecek.
- Bonservisi elinde bir oyuncunun transferi için de şu anda yaklaşık 3 milyon euroluk bir limit bulunuyor.

Finansal Fair-Play konusunda sıkıntıları bulunan Beşiktaş Kulübü’nün, UEFA ile yaptığı anlaşma bazı ağır yaptırımları da beraberinde getirdi.

Temelde 4 yıllık uygulama ve mali disiplini getiren bir uygulama olarak gösterilen Beşiktaş-UEFA anlaşması, özellikle transfer konusunda kulübün elini koyunu bağladı. Aynı Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) ülkelere yaptırımı gibi, UEFA da kulüp yönetimlerinin har vurup harman savurmasını önlemek amacıyla Beşiktaş’ın musluğunu sıktı.

Miktar aşılmayacak

Buna göre Beşiktaş, geçen sezon UEFA’ya bildirdiği kadrodan futbolcu satmadan, futbolcu alamayacak. Üstelik bu, satılan bedeli de aşamayacak. Örneğin Kartal, Demba Ba’yı 6 milyon euroya sattığında, ancak bu bedel karşılığında futbolcu alabilecek.

UEFA’ya bildirilen liste dışında kalan isimlerden (Günay Güvenç, Uğur Boral v.b.) kaç tanesi satılırsa satılsın, ancak bir transfere karşılık gelebilecek. O da biraz önce söylediğimiz gibi, gelen para miktarını aşamayacak.

Beşiktaş, serbest kalan futbolculardan dilediği kadarını kadrosuna katabilecek gibi görünse de, UEFA bunda da mali disiplin getiriyor. Buna göre Avrupa futbolunun patronu, kulüp gelirlerinin yarısının biraz daha fazlasının futbolculara maaş olarak dağıtılmasını öngörüyor. Mevcut oyunculara verilen paraya bakıldığında ise Beşiktaş’ın bu sınıra çok yakın bulunduğu, bir kaliteli isme verilecek bedel karşılığında (yaklaşık 3 milyon euro) limiti dolduracağı vurgulandı.

sevr antlaşması bile daha masum kalır...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

hala ufak pürüz diyorlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol Hoca gelsin bir basın toplantısı yapsın arada harfleri falan yutsunda camia uyansın biraz hareketlilik olsun. :D

Halil Yazıcıoğlu ne alaka onu çözemedim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hala ufak pürüz diyorlar..
Stat meselesidir büyük ihtimal

Çevrimdışı TØLGA

sambade katılmış toplantıya bu iş tamam anlaşılan  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

Çubuklu forma bizim kulüp kültürümüzde yok aslında. Beyaz forma siyah şortla biz çubukluyla fener parçalıyla gs anılır.

O yüzden her sene olduğu gibi ilk siyahı (deplasman) alırım. Sonra beğenirsem beyazı alırım.

valla ben 22 yaşındayım çubuklu efsanesiyle büyütüldüm. çubuklu Beşiktaş ındır fb umrumda değil
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Hoca gelsin bir basın toplantısı yapsın arada harfleri falan yutsunda camia uyansın biraz hareketlilik olsun. :D

Halil Yazıcıoğlu ne alaka onu çözemedim.
Bizden önce trabzonda tercümandı. Şenol ayrıldı tsden, o da bize geldi.

Çevrimdışı Çağatay

ben mi yeni öğreniyorum bilmiyorum ama ayew de swansea'ye gitmiş  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst