2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862120 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

formalardan çubuklu olan için bu diyorlar.

Ben bunu daha çok beğendim güzel yapmış arkadaş.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fırat Günayer, Hakan Gündoğar gibi takip edebileceğimiz muhabir veya transfer haberi veren kimler var?

:alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Anlaşıldı TD işi haftaya kalacak bu gidişle.Daha Hunter'la görüşecekler ordan huzurevinde Denizliye uğrayacaklar falan filan...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şu çubukları ince yapmayı öğrenemediler
Bu formayı çok beğeniyorum , Çıkar çıkmaz aldım halada giyiyorum son 10 yıldaki en güzel çubuklu formamız tartışamasız Feda sezonundaki çubuklu formadır :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Aram

Juventusun formayı al kopy / paste yap cok zor olamasa gerek ne formaları oluyor adamların  hersene
İtalya ligini dünyada kaç ülke izliyor bizim ligi kaç ülke izliyor. Reklamın yüksek olduğu yerde adam gibi işçilik olur.  :tabe:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı idil

Sezer Sağlam ınkini ben de çok beğendim üstteki kartal detayı güzel
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yakup

muhtemel beklenen diğer formalarımız.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı FARUK

formalardan çubuklu olan için bu diyorlar.

bu gerçek değil bence tasarım sadece hiç profesyonel durmuyor

Ben bunu daha çok beğendim güzel yapmış arkadaş.
Yalnız bu forma tasarım çok belli , Çünkü yeni kurala göre sadece Şampiyon olan takım formasına Türk bayrağı koyabilecek :ok:
Zaten bizim Formamıza Türk bayrağı koymamıza gerek yok , Cidden gerek yok , çünkü amblemimizde var zaten turk bayrağı ekstra olarak ayriyetten koymamıza ne gerek var , Renkliler koysun Onlarda Yıldız var sadece , Biraz Türk takımı oldukları belli olsun :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Feda sezonundaki Çubuklu formadan ne farkı var ?? Çizgilerinin kalınlıgı dışında ???
Biraz tasarım olur yaa biraz farklılık katar insan ! Kim abi bizim forma tasarımcımız :s20: :s20:
@Çağrı abi tasarlıyor bizim formaları :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Babel Glen Britos

Başka da transfer olmaz.

muhtemel beklenen diğer formalarımız.
çok mu sade bana mı öyle geliyor ??
Çok sıradan ve antrenman formaları gibi duruyor bence :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2015, 16:22:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gokhan_1903

arkadaşlar biri yeni formaları direk foruma yükleyebilir mi açılmıyor iş yerinden

Çevrimdışı Jukebox

Yalnız bu forma tasarım çok belli , Çünkü yeni kurala göre sadece Şampiyon olan takım formasına Türk bayrağı koyabilecek :ok:
Zaten bizim Formamıza Türk bayrağı koymamıza gerek yok , Cidden gerek yok , çünkü amblemimizde var zaten turk bayrağı ekstra olarak ayriyetten koymamıza ne gerek var , Renkliler koysun Onlarda Yıldız var sadece , Biraz Türk takımı oldukları belli olsun :bandit:
Tasarım zaten ama ben çok beğendim.Aynı arkadaş şunları da yapmış.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ayrıca şu detayı gözden kaçırıyoruz sanırım. Uefa yasağında, sadece bonservisli transfer yapamazsınız yasağı yok.

Bonservissiz oyuncu alacaksanız, maaşı karşılığı kadar maaş boşluğu yaratmanız gerek diyor bütçede.

misal, Tosic geldi ama karşılığında uğur boral gitti, opare ile sözleşme uzamadı.

Şimdi misal, babel-glen-britos maaşları uçmadan 2 şer desen, 6 milyonluk bütçe yaratman gerekiyor bunun için. Oda oyuncu satmadan zor gözüküyor. O yüzden oyuncu satmadan oyuncu transfer edemeyiz, hiç sanmıyorum.

Çok güzel duşunmuş yapan arkadaş gerçkten hepsi birbirinden guzel :claps: :claps:

Çevrimdışı TØLGA

juventusunki gibi çubuklu yapmak çokmu zor arkadaş  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı canU

Bekleyelim bi çıksın formalar bi giyelim bakalım da sonra beğenmezsek kötü diyelim. Ben beğendim ayrıca beğenmeyenler için de daha önce de tasarım resimlerindeki hali beğenilmeyip canlısını görünce beğenen çok insan oldu.

Çevrimdışı Yakup

arkadaşlar biri yeni formaları direk foruma yükleyebilir mi açılmıyor iş yerinden

yeni sezon formaları yarın çıkacak bunlar muhtemel beklenilenler. bu arada geçen sene bütün formalar sızmıştı bu sene iyi sakaldı bunu yönetim tebrik etmek gerekiyor.  :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Siyah Olan Efsane duruyor :tabe:

Çevrimdışı Yakup

Ayrıca şu detayı gözden kaçırıyoruz sanırım. Uefa yasağında, sadece bonservisli transfer yapamazsınız yasağı yok.

Bonservissiz oyuncu alacaksanız, maaşı karşılığı kadar maaş boşluğu yaratmanız gerek diyor bütçede.

misal, Tosic geldi ama karşılığında uğur boral gitti, opare ile sözleşme uzamadı.

Şimdi misal, babel-glen-britos maaşları uçmadan 2 şer desen, 6 milyonluk bütçe yaratman gerekiyor bunun için. Oda oyuncu satmadan zor gözüküyor. O yüzden oyuncu satmadan oyuncu transfer edemeyiz, hiç sanmıyorum.

kiradan gelecek yada kiralık olarakta sözleşmesi biten oyuncuların listesi çıkarılıp bu konu iyi irdelenmeli.

benim aklıma direk olarak eneramo , holosko , süzen , sinan kurumuş , ümit karaal ve furkan yaman gibi isimler geldi :alala: :alala:

Çevrimdışı Alper Bay

Ben oyle bi madde gormedim anlaşmada, eminmisin oyle bisey olduguna, benim bildiğim bi butce acigiyla ilgili madde var bi de bonservis işte