2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870970 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamı yer lan bu! :lol: :lol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Beşiktaş, takımın başına Şenol Güneş'i getirmek istiyor. Başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'yle görüşmeleri olumlu geçen tecrübeli çalıştırıcı, siyah beyazlı takımın yeni sezon planlamasına da şimdiden başladı.

Yaşanan bu trafiğin ardından Beşiktaş'la sözleşme imzalaması tahmin edilen Güneş ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Ntvspor
artik sona geldik bakalim imza an meselesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Beşiktaş, takımın başına Şenol Güneş'i getirmek istiyor. Başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'yle görüşmeleri olumlu geçen tecrübeli çalıştırıcı, siyah beyazlı takımın yeni sezon planlamasına da şimdiden başladı.

Yaşanan bu trafiğin ardından Beşiktaş'la sözleşme imzalaması tahmin edilen Güneş ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Ntvspor
Ooo şimdiden başlamış

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Takıma olduğu gibi Barcelona'yı transfer etseniz , takımın başına Maurinho'yu getirseniz bile Beşiktaş düşmanı (Hakaret Yasak)₅ oldukça ne yapsak nafile. Hele bir de bunun TFF başkanı olduğunu düşünün. Al birini vur ötekine diyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Fener Ronaldinho Quaresma ve Robinho'yu alsın söz bir tane de forma ben alacağım  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneş proje adamı.İnşallah kemal derviş gibi olmaz sonu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bence sağ bek-kaleci transferleri yapılmayacak.

Bir tane stoper alırlar,belki bir tane de sağ bek kiralarlar.
Şenol Hoca'yı da ikna ederler bir şekilde.

Çevrimdışı Aykutt

bence bugün şenol hoca açıklanmayacak.

yarın formalar ile beraber açıklanacak ki 2 güzel haber birden algısı yaratmak için  :sevinc :halay:
bence bugün teknik adam yarın zaten forma yarından sonra transfer formayı giyerek gelebilir güzel olmaz mı böyle ?

Çevrimdışı Sarp

Beşiktaş-Şenol Güneş zirvesi başladı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, şu sıralarda Şenol Güneş ile bir görüşme yapıyor.

Çevrimdışı Sarp

'Beşiktaş'a hayırlı olsun'

Öte yandan Ahmet Nur Çebi'nin Altunizade'deki ofisinde gerçekleşen görüşme öncesinde, teknik direktör Şenol Güneş ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Tuncay Sabri Çebi isimli bir şahıs, kişisel Facebook hesabından, ''Şenol hoca tamam gibi. Beşiktaş'a hayırlı olur inşallah'' yazarak transferin bittiğine dair ipucu verdi.

Çevrimdışı Yakup

bence bugün teknik adam yarın zaten forma yarından sonra transfer formayı giyerek gelebilir güzel olmaz mı böyle ?

oda güzel olur her gün yeni bir haber algısı  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ALI RIZA

İnşallah gider ben onun gittiği ve oynadığı kulübün şampiyon olduğunu görmedim daha rezil rüsva olur orada da tekmeler birkaç kişiyi ve futbolu bırakır :)

Böyle oyuncuların Dünya piyasasında yeri yok. Küçük liglerin küçük takımlarının büyük oyuncusu olurlar.

Bursa'ya gitsin tam ona göre kulüp.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Quaresma

Çevrimdışı Sarp

Şenol Hocam yine aynı ceketi giymiş. Uğurlu olsa gerek :)

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 sn.6 saniye önce
Çebi'nin Altunizade'deki ofisinde gerçekleştirilen toplantı sona erdi..Başkan Fikret Orman az önce çıkış yaptı.
Açıklama bekliyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

kesinlikle sattı. buna şüpheyle bile bakmıyorum net emin konuşuyorum
bir oyuncu hayati önem taşıyan beş maçın ilk ikisine çıkıp eli belinde dolaşıyor ondan sonraki üçüne çıkmıyorsa
bu oyuncu takımı sabote etmiş demektir. Alacağı varmış çıkmak istememiş kardeşim
bir senenin emeğini çöpe atıyorsun Beşiktaşta kimin alacağı kalmış bunun için bir sene bütün takımın verdiği emeğe
ihanet edebiliyorsan yazıklar olsun bir dakika bile bu takımın formasını giyme hakkın yok demektir
derhal ve kesinlikle teklif geldiği anda 3 e 5 e bakmadan satılmalı yoksa seneye sorunu içimizde tutmuş oluruz.
utanmaz adam bak gs nin oyuncuları aylardır paralarını alamıyor ama çıkıp takımlarını şampiyon yapıyorlar.

@Necmi abi bu konuda büyük yanlıştasın.. özellikle senin gibi bilinçli bir Beşiktaşlının böyle dedikodulara kulak vererek futbolcu harcaması çok yanlış.. ne zamandır görüyorum Töre konusunda yazdıklarını artık dayanamadım

Töre tam tersi sakat olduğu halde takımı yalnız bırakamam diyerek oynadı ve sakatlığı iyice ilerledi.. bu nedenle düz koşulara bile 2 gün önce başlayabildi..

eli belinde dediğin maçlardaki görüntüsünün sebebi bu ki o maçlarda bile savunmaya deparlı koşuşları gözümün önünde.. futbolcuları bu kadar kolay harcamayın
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yunusemredokmeci bu Şımart bizi Başkan  Cıkart bizi Baştan  pankartını açan senmiydin.

Çevrimdışı Aykutt

oda güzel olur her gün yeni bir haber algısı  :ok:
bu ince ayrıntıyı umarım yönetim kaçırmaz transfer varsa çok güzel bir planlama olur.Ancak transfer söylentileri de artar artsın prestij olarak önemli bunlar.Benim işim yok gören olursa okulu bırakıp gelirim.Beni de araya kaynatsınlar Beşiktaş için kafa yoracak insanların daha da artması lazım yönetimde.

Çevrimdışı Yakup

bu ince ayrıntıyı umarım yönetim kaçırmaz transfer varsa çok güzel bir planlama olur.Ancak transfer söylentileri de artar artsın prestij olarak önemli bunlar.Benim işim yok gören olursa okulu bırakıp gelirim.Beni de araya kaynatsınlar Beşiktaş için kafa yoracak insanların daha da artması lazım yönetimde.

1. gün Şenol Güneş
2. gün Formalar
3. gün Şener Özbayraklı

mesela  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol hoca tamam gibi. Hayırlı olsun gelmesine sevindim şahsen.

Ben Tamer Tuna'nın yardımcı antrenör olma sebebi ne onu merak ediyorum. Klubü çok iyi bildiği söylenemez, sadece iki sene oynamış bizde. Ve yalnızca dört senedir bu işin içinde. Yardımcı antrenör olarak da sadece geçen sene Antep'te görev almış. Yani beşiktaşta senelerce futbol oynamış, klubün dinamiklerini bilen, ayrıca futbolculuk kariyeriyle de futbolculara örnek olabilecek bir isim değil de neden Tamer Tuna. Benim bilmediğim özel bir durumu mu var?

Çevrimdışı Türkay

Yarın yeni formalar ile birlikte Şenol Güneşi de hocamız görsek ne kaaa güzel olur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarın yeni formalar ile birlikte Şenol Güneşi de hocamız görsek ne kaaa güzel olur
görürüz zaten bugün bile sözleşme imzalanır.

Çevrimdışı Efe

bugun aciklanir yarin yeni formalarla beraber basina karsi imza atilir hayirli olsun diyelim paletlide su kolonlari taktimi onumuz acik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Quaresma

Bu Yüzden üstüne basa basa "oynadığı" yazdım. Kadroda bulunduğu yazmadım. Takımda devamlı 11 oynayıp şampiyon olan takım yok. Kim onu kadro dışı bıraktıysa şampiyon oldu Avrupa'da Oynadığı Takımlarda.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Yüzden üstüne basa basa "oynadığı" yazdım. Kadroda bulunduğu yazmadım. Takımda devamlı 11 oynayıp şampiyon olan takım yok. Kim onu kadro dışı bıraktıysa şampiyon oldu Avrupa'da Oynadığı Takımlarda.

Biz olamadık :icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık