2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873449 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmasına sıcak bakılan Şener Özbayraklı için Şenol Güneş'in de devreye girdiği ve tecrübeli teknik adamın siyah beyazlılara imza atması halinde oyuncuyu Beşiktaş'a getirmek için çaba sarf edeceği bildirildi.

İlerleyen günlerde bu transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Bunu alacağız  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bunu alacağız  :evillol:

ŞENER i alamayız diyor millet sanki dani alves :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı safa burak

Eee sonuç başkan Hollandaya gitmişmi , Gitmemiş mi ?
Şenol Güneş ne ara gitti Hollandaya ? Öyle yazmışsınız..
Biri diyor ki baskan hollandada baskasi diyor ki yarin gunesle masaya oturacaklar hollandada masaya oturmayacaklarina gore birinden biri salliyor

Çevrimdışı Renton

Baskan az once kulupler birligi toplantısından sonra canlı yayındaydı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Biri diyor ki baskan hollandada baskasi diyor ki yarin gunesle masaya oturacaklar hollandada masaya oturmayacaklarina gore birinden biri salliyor

Fikret Orman Hollanda'ya gitti ve döndü.

Gidiş sebebi Stevens değil Vlaar deniyor anlaşamadı ve geri döndü.

Güneş ile zaten anlaştılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Olcay ile Töre'yi ingilizler yazmış bu arada.

Bi 15 milyon euro çıksa pakatten bize biz de 3-4 milyona Dzsuzdsak ve Babel'i bitirip kanatlara koysak da kalan ile süper bir sağ bek ve stoper alsak ne güzel olur değil mi  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben dafalarca Liverpool maçının 118. dakikasında Töre'nin hiç gerek olmadığı halde, her iki takım penaltılara razı olduğu anda 50 metre depar atıp rakip defansa baskı yaptığını ( Boşa baskı ) yazdım. Töre nin 4-5 menajer tarafından izlendiği söyleniyordu ve adam görün beni dakika 118 ben nasıl koşuyorum mesajı veriyordu. Tabii bu maçtan sonra görünmedi desek yeridir. Gerek Bilic ve gerekse Töre resmen kendilerine çalıştılar. Bu saatten sonra herşeyden kuşku duymak benim olduğu gibi her Beşiktaş'lının hakkıdır. Dile getirmesem bile artık Westham'ın Töre teklifini bekler oldum. Hatta saçma diyebilirsin ama Liverpool maçında doping bile yaptığımızı düşünür oldum. Gerekçem ise son derece basit; Liverpool maçının aslanları Balıkesirspor maçında nasıl kuzu oldular anlamak mümkün değil. Yürüyecek halleri yoktu resmen. Daha yazacak çok şeyim var ama bir dahaki mesaja artık ve tabii ilgi görürse  :evillol:

Teklif gelmiş  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

ŞENER i alamayız diyor millet sanki dani alves :)
Hangi bonservis ile alabileceğiz ki adam boşta değil :)

Çevrimdışı Çağrı

Bakın 15 milyon euroya yapılabilecekler listesi :)

Sağ Beke Mayke 7 milyon euro

Sol Kanat Dzsudzsak 3 milyon euro

Sağ Kanat Babel Bedelsiz

Stoper Samba ve Britos imza paraları 5 milyon euro

Olcay ve Töre'ye karşılık oyuncular ikna edilebilirse bunlar yapılabiliyor :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bi 15 milyon euro çıksa pakatten bize biz de 3-4 milyona Dzsuzdsak ve Babel'i bitirip kanatlara koysak da kalan ile süper bir sağ bek ve stoper alsak ne güzel olur değil mi  :)
Aynen Abi , Satalım Olcayla - Gokhanı , 15-20 M ye , Nu paralar İngiliz takımları için buyuk paralar değil , 1 Taşla 2 kuş vurmuş oluruz hem Olcay gibi Yeteneksizden kurtuluruz hemde Gökhan gibi Sorunlu adamdan kurtuluruz :bandit:
Saga Dutzsak , Solada Babeli alırız üzerine de En az 10 Milyon Cebimizde kalır keşke olsa :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Adamın bonservisi 5 milyon tl. Adama ödetiriz her yıl 1 milyon tl alacağı maaşın üzerine ekleriz çare tükenmez almak istedikten sonra :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

20-25 milyon euro yaparız biz onu eski dost ayağına inşallah  :biggrinking:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

Adamın bonservisi 5 milyon tl. Adama ödetiriz her yıl 1 milyon tl alacağı maaşın üzerine ekleriz çare tükenmez almak istedikten sonra :)
Ben oyuncu olacağım da başka takıma gitmek için para vereceğim bence olmaz o iş :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

satarız kardeşim  2 3 tane adam  bunların  tursusunu kuracak halimiz  yok  ismaili  anadolu kulupleri alır yani  , pedro satılabilir bence . bunlar bize para getirisi saglayabilir. eger gokhana  iyi para veriyorlarsa satılıp Dzsudzsak  alınabilir.

bunları hep biz  düşünüyoruz  tabi  yönetimin ne yapacagı merak konusu  saat 13 : 18 şenol hoca ile  ilgilie herhangi bi açıklama  yok ne yapmaya calışıyorlar çözemedim

Çevrimdışı Kadir G.

Teklif olduğunu sanmıyorum. Gittiği için hemen şunu istiyor bunu istiyor diye haber yapmışlardır. Bedavadan masabaşı haber.

Çevrimdışı Çağrı

Ben oyuncu olacağım da başka takıma gitmek için para vereceğim bence olmaz o iş :D

Paranı geri alacaksın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'un milli yıldızı Bilal Kısa ile anlaştıklarını açıkladı.

Şu trasnferin İbrahim Akın, Emenike transferlerinden farkı nedir? Onlar şike bu değil mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

satarız kardeşim  2 3 tane adam  bunların  tursusunu kuracak halimiz  yok  ismaili  anadolu kulupleri alır yani  , pedro satılabilir bence . bunlar bize para getirisi saglayabilir. eger gokhana  iyi para veriyorlarsa satılıp Dzsudzsak  alınabilir.

bunları hep biz  düşünüyoruz  tabi  yönetimin ne yapacagı merak konusu  saat 13 : 18 şenol hoca ile  ilgilie herhangi bi açıklama  yok ne yapmaya calışıyorlar çözemedim
İsmail-Pektemek falan bu oyuncular bizden aldıkları paraları hiçbir Anadolu kulübünde alamazlar o yüzden de gitmezler kolay kolay.

Bu oyuncuları satsak bile buradan gelen parayla Şener'i alamayız :icool:

G.Töre'ye teklif varsa alternatifleri hazır olduğu an satılabilir ama iyi bir alternatif yaratılamıyorsa satılmasına karşıyım ben. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'un milli yıldızı Bilal Kısa ile anlaştıklarını açıkladı.

Şu trasnferin İbrahim Akın, Emenike transferlerinden farkı nedir? Onlar şike bu değil mi?

aynısı gs macında  ruhsuz futbolu ama  bizim maçta  gerard gibi idi s.rf.s.z

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle hiçbir farkı yok.

Çevrimdışı Yakup

yok bu şike değil bu bildiğin o..sp. ç..u.l.ğ.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İsmail-Pektemek falan bu oyuncular bizden aldıkları paraları hiçbir Anadolu kulübünde alamazlar o yüzden de gitmezler kolay kolay.

Bu oyuncuları satsak bile buradan gelen parayla Şener'i alamayız :icool:

G.Töre'ye teklif varsa alternatifleri hazır olduğu an satılabilir ama iyi bir alternatif yaratılamıyorsa satılmasına karşıyım ben. :)

mustafa yı demedim  ben o yuksek alıyor ama ismaiin o kadar kazandıgını düşünmüyorum ayrıca bursaspor kasımpaşa tarzı takımlarda ismail oynar  ve o paraları o takımlar zaten veriyorlar o oyunculara  taiwo vb.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hiçbir farkı yok :akuma: :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık