2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874125 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş Babel falan istemez
Adamın en nefret ettiği şey disiplinsiz oyuncu.Töre gitmezse o da muhtemelen kadro dışı kalacak.
Tek korkum Mustafa-Necip ve Ersan'dan umudu kesmemesi.Gelir gelmez kadro dışı bırakması lazım bu üç gereksizi
babelin hiçbir disiplinsizliği yok
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Sterling 7 gol 8 asist

Şimdi olcay sterlingle mi yarışır oyuncu  :alala:
laaa türkiye liginde diye baktık istatistiğe gitmişin ingiltere liginde oynayan adamın istatistiğine bakmışın hey allahım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

babel 9 gol 5 asist
olcay 8 gol 6 asist aradaki farkı söylermisin bana?
Yahu @Tolga şunu anlayamıyorsunuz , Olcayın tek yaptığı şey Ceza sahasına forvet gibi Sızması başka bişey yok , AtTıgı Gol dışında bir tane olumlu pası , Ortası , Hareketi yok , 90,dakika sahada yok adam , Sadece Gol atıyor diye bi adamı 90 dakika sahada tutamazsın :tabe:
Babel sana 90 dakika katkı sağlar , Forvetine ve Ofansif Ortasaha oyuncuna pozisyon hazırlar , Adam eksiltir , Alan Açar , aradaki büyük fark bu işte.....
Bize oyunu açacak adam lazım , Olcay sıkışan oyunda yok kayboluyor resmen..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Jukebox

Kulüp babeli yalanlamamis miydi? Ben dzsudzsak'i tercih ederim.ikna etsinler ugrassinlar mustafaya 1.7 veriyorlarsa bu adamada adam akilli versinler parasini.

Çevrimdışı TØLGA

Yahu @Tolga şunu anlayamıyorsunuz , Olcayın tek yaptığı şey Ceza sahasına forvet gibi Sızması başka bişey yok , AtTıgı Gol dışında bir tane olumlu pası , Ortası , Hareketi yok , 90,dakika sahada yok adam , Sadece Gol atıyor diye bi adamı 90 dakika sahada tutamazsın :tabe:
Babel sana 90 dakika katkı sağlar , Forvetine ve Ofansif Ortasaha oyuncuna pozisyon hazırlar , Adam eksiltir , Alan Açar , aradaki büyük fark bu işte.....
Bize oyunu açacak adam lazım , Olcay sıkışan oyunda yok kayboluyor resmen..
laaaa çıldırtacanızmı beni anlamıyonmu ben zaten olcay oynasın demiyorum
oraya bir adam lazım evet bu adam babelmi hayır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

laaa türkiye liginde diye baktık istatistiğe gitmişin ingiltere liginde oynayan adamın istatistiğine bakmışın hey allahım
Turkiye liginde başka hangi oyuncunun istatistiği bu civarlarda baktın mı  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Kimi alak gardaş söyle  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Kimi alak gardaş söyle  :bandit:
benim söylememle senin söylemenle olmuyo zaten o işler  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı safa burak

Ersin kurnaz baskan hollandada dedi vlaar i almaya calisiyormus baska haberlerde de yarin baskanla gunes masaya oturacak diyor gunes niye hollandaya gitsin ki benim devreler yandi.

Çevrimdışı TØLGA

tamam abi alın babeli tepe tepe kullanın :D
hayalinizdeki beşiktaşa hayranım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Tamam anlıyorum seni de Ozaman niye istayistikleri aynı diyerek Kıyaslıyorsun Olcayla Babeli :alala:
Babel Fark yaratırmı ??? Evet yaratır ...
Herkesin fikri , Görüşu farklıdır , Saygı duyarım ...
Ama Sezon uzun hepimiz buradayız konuşuruz yine eğer gelirse çok başarılı olcak bence...

Çevrimdışı Kadir G.

Dzsudzsak la uğraşsalar bari babeli alacaklar yine yama transfer olacak bana göre. Kasımpaşada oynadığı oyunu burda oynayamaz oynatmazlar. Her aklına eseni şut çekemez. Olcayın yarısı kadar defansta yapmaz ben hücumuda yeterli olacağını düşünmüyorum. Çare dzsudzsak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tamam abi alın babeli tepe tepe kullanın :D
hayalinizdeki beşiktaşa hayranım
Şşşşşş gavga etmeden oynağaan :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

benim söylememle senin söylemenle olmuyo zaten o işler  :bandit:
Bir daha söyle  :evillol: :evillol:

Ersin kurnaz baskan hollandada dedi vlaar i almaya calisiyormus baska haberlerde de yarin baskanla gunes masaya oturacak diyor gunes niye hollandaya gitsin ki benim devreler yandi.
Şenol Guneş te mi Gitmiş Hollandaya :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Tamam anlıyorum seni de Ozaman niye istayistikleri aynı diyerek Kıyaslıyorsun Olcayla Babeli :alala:
Babel Fark yaratırmı ??? Evet yaratır ...
Herkesin fikri , Görüşu farklıdır , Saygı duyarım ...
Ama Sezon uzun hepimiz buradayız konuşuruz yine eğer gelirse çok başarılı olcak bence...
olcayın yerine alacağımız için kıyaslıyo olabilirmiyim ??  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı safa burak

Millet fena transfer haberi salliyor cidden hatta birisi de boyle fake hesap acip 1 haftada 1000 takipciye ulasmisti insanimiz kandirilmaya musait ve umuda muhtac

olcayın yerine alacağımız için kıyaslıyo olabilirmiyim ??  :evillol: :evillol:

:bandit:

Millet fena transfer haberi salliyor cidden hatta birisi de boyle fake hesap acip 1 haftada 1000 takipciye ulasmisti insanimiz kandirilmaya musait ve umuda muhtac
Eee sonuç başkan Hollandaya gitmişmi , Gitmemiş mi ?
Şenol Güneş ne ara gitti Hollandaya ? Öyle yazmışsınız..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."