2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874030 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pedro da sağ. Ben biraz fayda-maliyet açısından düşünüyorum. Ersan'ın gösterdiği performansı Atınç ondan 4 kat az alarak gösteriyorsa gerek yok Ersan'a o zaman. Ayrıca oyunu açamadığın, sıkıştığın zamanlarda Servet gibi at ileri şişir Atınç'a.
Kesinlikle haklısın :ok:
Ben bu söylediğini Ligin son haftalrında sürekli soyledim , Biliçin teknik Zekası buna yetmedi , Oyun sıkışmış Sen pektemeki sokuyorsun :akuma: Koy Atınçı forvete Sağdan soldan şişir topu bukadar mı beceriksiz ve düşüncesizsin !! Buralarda kendimi parçaladım Al atınçı koy forvete diye ama biz kendimizi parçaladıgımızla kalıyoruz maalesef :by2:
Daha önce Gs Serveti , Bursada Omeri son dakikalarda forvete koyarak çok Gol attı mesela...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

bu adam ingiltere'de ilk 6 ya hatta ilk 8 için oynayan takımda oynamayacak farkında mısın? Birde olcay'ı isterlerse verelim dedim sen mehmet akgün'de epl'de oynamalı o zamana getirdin ona teklif gelirse oda gitsin sorun yok benim için  :ok:
İsterlerse tabiki de verelim ama orada oynayacak tekniği olmadığı için istemezler dedim habere inanıp inanmamak sizin tercihiniz tabi :)

Çevrimdışı Yakup

İsterlerse tabiki de verelim ama orada oynayacak tekniği olmadığı için istemezler dedim habere inanıp inanmamak sizin tercihiniz tabi :)

karambole "muhteşem sağ ve sol ayağını" denk getirdik mi bakmışsın ki çoktan satmışız  :sevinc :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmasına sıcak bakılan Şener Özbayraklı için Şenol Güneş'in de devreye girdiği ve tecrübeli teknik adamın siyah beyazlılara imza atması halinde oyuncuyu Beşiktaş'a getirmek için çaba sarf edeceği bildirildi.

İlerleyen günlerde bu transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

güzel bir sağ bek yerliler arasında fakat 5 milyon'da iyi bonservis  :alala: :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

güzel bir sağ bek yerliler arasında fakat 5 milyon'da iyi bonservis  :alala: :alala:
1.7 milyon euro yapıyor abi şenol aklını çelerse cebinden öder bizde maaşına yansıtırız :)

Abi ne gerek var Şenere falan , Jonshon iyidir iyi :tabe:
Jonshon olmayacaksa , Şenere okadar para verene kadar Gider karabukten Erdemi alırım daha iyi :bandit:

1.7 milyon euro yapıyor abi şenol aklını çelerse cebinden öder bizde maaşına yansıtırız :)
1,7 milyon € ise iş değişir :D
Ben 5 milyon € sandım Bonservisini :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Jonshon olmayacaksa , Şenere okadar para verene kadar Gider karabukten Erdemi alırım daha iyi :bandit:
Hacı abi hücum yapmayan Johnson yerine yaldır yaldır giden Şener'i tercih ederim.

Ama zor ihtimal gelmesi bence :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

karambole "muhteşem sağ ve sol ayağını" denk getirdik mi bakmışsın ki çoktan satmışız  :sevinc :kop:
İnşallah :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Serdkar

Ilk Kademe mecburi olarak Oyuncu satmamiz lazim...
Transfer gelir olmadan hicbir oyuncuyu alamayiz...
Ikinci Kademe Dev Free Adamlar türkiye gelmeyi o kadar kolay ikna olmuyor...Anca büyük paralar (maas + imza parasi ) verip de gelirler..
Su an piyasada Free olanlarin en az üc dört tane klüp pesinde oluyor..

En komik olan Oyuncu önerileri zaten FM,Transfermarkdan veya Youtube dan sirf bakarak buraya önerilen isimler..
Hersey FM de gibi kolay degil... Hakikakda durumlar baska....
Türkiye kolay kolay öyle iyi yabanci gelmiyor...

Hacı abi hücum yapmayan Johnson yerine yaldır yaldır giden Şener'i tercih ederim.

Ama zor ihtimal gelmesi bence :)
Şener , Jonshon dan daha mı iyi diyorsun :D :D
Bize Defans da yapacak Bek lazım , Şenol Hocayla beraber Hücum futbolu oynayacagız , Sadece Hücum yapan bek alırsak çok Gol yeriz :tabe:
Bize Hem Hücum hem defasn yapan bek lazım oyuzden Jonshon iyidir :bandit:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmasına sıcak bakılan Şener Özbayraklı için Şenol Güneş'in de devreye girdiği ve tecrübeli teknik adamın siyah beyazlılara imza atması halinde oyuncuyu Beşiktaş'a getirmek için çaba sarf edeceği bildirildi.

İlerleyen günlerde bu transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Umarım gelmez.Sıradan bir bek bizim ligte göze çarpıyor çünkü adam gibi bek yok.Bu gelirse ikinci Gökhan Süzen vakası olur.

Çevrimdışı Yakup

Bursaspor, Karabükspor'dan ayrılan sağ bek Erdem Özgenç ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına anlaştı. 7 haziran 2015 pazar

yunus emre çok geriden takip ediyorsun :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şener , Jonshon dan daha mı iyi diyorsun :D :D
Bize Defans da yapacak Bek lazım , Şenol Hocayla beraber Hücum futbolu oynayacagız , Sadece Hücum yapan bek alırsak çok Gol yeriz :tabe:
Bize Hem Hücum hem defasn yapan bek lazım oyuzden Jonshon iyidir :bandit:
Valla Serdar'dan ne farkı olacak Johnson'ın onu da bilemiyorum :D

Abi bak burda söylenmişti. Bizim hücum edeceğimiz maçlar, savunma yapacağımız veya kontrollü oynayacağımız maçtan çok çok daha fazla.

Kontrollü oynıcan zaman da koyarsın Serdar'ı oraya, bal gibi savunur o kanadı :ok:

Ama dediğim gibi ihtimal düşük. Şener bonservisli, fenerle anlaşmış vs..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serdkar

Erdem Bursada imzaladi ...
FFP kuralli belli...
Transferde Zarar yapman yasak diyor..
Oyuncu satmadan nasil oyuncu almaya kalkiyorsun onu merak ediyorum..

Çevrimdışı Akil Emre

10 numaralı formayı olcaydan alacak transfer yapılacakmı? Herkez forma satışında en çok 10 numaralı forma satar, bizde Olcay olunca 10 numara yazan forma almaz oldum :lol:

Çevrimdışı Tolga

Şener'i falan alamayız boşuna konuşmamıza gerek yok Johnson'u alalım da sağ bek konusunu kapatalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yakup

şener 1.750.000 euro serbest kalıyor. ve şuan bursadan net olarak 850 bin tl kazanıyor. ( yada 275 bin euro ) fenerbahçe 1.6 milyon euro teklif etmiş yıllık bizden o parayı alamaz,almamalı. serdar bu sene 950 bin euro + maç başı 10 bin euro alacak. asıl sorun şenol güneş'e parayı tercih eder mi? bunu sorgulamak daha mantıklı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şener'i falan alamayız boşuna konuşmamıza gerek yok Johnson'u alalım da sağ bek konusunu kapatalım.

Al alabilirsenn :upto:

Bursaspor, Karabükspor'dan ayrılan sağ bek Erdem Özgenç ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına anlaştı. 7 haziran 2015 pazar

yunus emre çok geriden takip ediyorsun :)
Hadi ya , Haberim yoktu vallaha :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

haber1903 ün haberinden sonra bitti zaten o iş. fb işini şansa bırakmaz bugün imzalar.

Şenerin bizde işi ne, glenin bizde işi ne, babel kim ya, vlaar neymiş kardeşim..

Bunları yazan adamları seviyorum ben ya. Onlar bence en büyük beşiktaşlılar. düşünsene hala beşiktaşı zengin, istediği oyuncuyu alabilir bir kulup olarak görüyorlar. Bence harikalar.  :lol:

Çevrimdışı Renton

Ntvspordaki messi belgeselinin baska futbolcular icin olanları var mı bilen biri?
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli