2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874330 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yakup

Olcay kim, EPL kim. İnanmayalım arkadaşlar böyle haberlere :) Töre tamam da Olcay'ı neden istesin ki?

olcay bundesliga görmüş biri olarak ve bilic'in prensi olarak epl'de oynayabilir. neden inanmamalıyız sence?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

babel 9 gol 5 asist
olcay 8 gol 6 asist aradaki farkı söylermisin bana?
kasımpaşa ve beşiktaş aralarındaki fark

Çevrimdışı cisse557

olcay bundesliga görmüş biri olarak ve bilic'in prensi olarak epl'de oynayabilir. neden inanmamalıyız sence?
Mehmet Akgün EPL'de oynar diyorsun yani.

Çevrimdışı ahmetx

Şenol hoca 4 şart koşmuş
1. Stoper ve sol kanat
2. Maçlar tek stadda
3. Bursadaki yardımcıları
4. Ücretlerin zamanında ödenmesi

Yönetim 4 şart koşmuş
1.1+1 yıl
2.Tamer Tuna
3.Gökhan Keskin
4.İyi teklif gelirse Demba ve Töreyi satarız.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2015, 13:50:18 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

Mehmet Akgün EPL'de oynar diyorsun yani.

olcay şahan'ın bundesliga kariyeri

Altyapı kariyeri
1993-2001   Fortuna Düsseldorf
2001-2004   Bayer Leverkusen
2004-2008   Mönchengladbach
2008-2011   Duisburg II
Profesyonel kariyeri*
Yıllar   Takım   Maç   (Gol)
2008-2011   Duisburg   73   (11)
2011-2012   Kaiserslautern   27   (1)

mehmet akgün'ün bundesliga kariyeri

Altyapı kariyeri
SUK Bielefeld
-2001   Arminia Bielefeld
Profesyonel kariyeri*
2003-2008   Borussia Dortmund II   81   (3)
2004-2008   Borussia Dortmund   2   (0)

bence bu soruya sen cevap ver?

dip not: almanya'da Mönchengladbach, St. Pauli gibi takımların alt yapısını görmüş oyuncular dünya üzerinde her ligde rahatlıkla oynayabilecek seviyede oyunculardır. araştırmanı tavsiye ederim bunu da  :ok:
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2015, 11:10:17 Yakup ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babel ayrılmak istiyormuş. Ellerinde zaten forvet yok. E Ömeri de istiyorlar. Adamların defans hattı pert. İsmail orda banko oynar. Her türlü kabul etmeleri gerekiyor.
Evet dun bende söyledim bunu , Kadımpaşanın defansı ligin en kotu defansı aynı zamanda her maç en az 3 Gol yiyorlar :tabe:
Benim Düşüncem , Pektemek + Necip + Atınç 1 Yıl kiralık olarak verelim , Babeli alalım , Bu teklife asla hayır diyemezler :tabe:
Hemde Atınç Sürekli oynayarak kendisini geliştirir ve tecrübe kazanır , Ben Atınç dan çok ümitliyim çok şeyler bekliyorum ondan...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

fazla heveslenmeyin bu kulübü biz yönetmiyoruz ne pektemek ne de necip bu takımdan gönderilmez  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

olcay şahan'ın bundesliga kariyeri

Altyapı kariyeri
1993-2001   Fortuna Düsseldorf
2001-2004   Bayer Leverkusen
2004-2008   Mönchengladbach
2008-2011   Duisburg II
Profesyonel kariyeri*
2008-2011   Duisburg   73   (11)
2011-2012   Kaiserslautern   27   (1)

mehmet akgün'ün bundesliga kariyeri

Altyapı kariyeri
SUK Bielefeld
-2001   Arminia Bielefeld
Profesyonel kariyeri*
2003-2008   Borussia Dortmund II   81   (3)
2004-2008   Borussia Dortmund   2   (0)

bence bu soruya sen cevap ver?

dip not: almanya'da Mönchengladbach, St. Pauli gibi takımların alt yapısını görmüş oyuncular dünya üzerinde her ligde rahatlıkla oynayabilecek seviyede oyunculardır. araştırmanı tavsiye ederim bunu da  :ok:
Duisburg Almanya 2. lig takımıydı o zamanlar. Bundesliga'da sadece 27 maç oynayıp 1 gol atmış. Bizim ligde 10 gol atıyor. Aradaki farkı görüyorsundur umarım. Biz Olcay bizi kanser ediyor diye yedekleyecek oyuncu arıyoruz sen neden EPL'de oynamasın diyorsun. Olcay birebirde adam geçemez, 3 pastan birisini rakibe atar, ara pas atamaz, 90 dakika sahada varlığını gol atmak dışında hissedemezsin. Bu adam mı İngiltere'de oynayacak? Gülerim buna :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gs de rota Glen Johnson a  dönmüş  , sorun değil nede  olsa istenilen  adam değil  deriz değilmi arkadaşlar .

Çevrimdışı ahmetx

3 milyon vereceklerse güle güle kullansınlar

Çevrimdışı cisse557

Evet dun bende söyledim bunu , Kadımpaşanın defansı ligin en kotu defansı aynı zamanda her maç en az 3 Gol yiyorlar :tabe:
Benim Düşüncem , Pektemek + Necip + Atınç 1 Yıl kiralık olarak verelim , Babeli alalım , Bu teklife asla hayır diyemezler :tabe:
Hemde Atınç Sürekli oynayarak kendisini geliştirir ve tecrübe kazanır , Ben Atınç dan çok ümitliyim çok şeyler bekliyorum ondan...
Atınç yerine Ersan'ı verelim bence. Zaten sol ayaklı Tosic'i aldık, Ersan benim için şu an bize maliyet. 

Atınç yerine Ersan'ı verelim bence. Zaten sol ayaklı Tosic'i aldık, Ersan benim için şu an bize maliyet.
Atınç ta sol Ayaklı stoper yalnız :D
Ben Atınçın verilmesini daha uygun görüyorum , Tecrübe kazanması açısından , Ne kadar çok oynarsa okadar gelişir :tabe:
Elimizdeki Sag ayaklı tek stoper miloseviç yanlış bilmiyorsam :bandit: Pedroda sol ayaktı galiba..
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2015, 11:26:32 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3 milyon vereceklerse güle güle kullansınlar

3 vermezler senin  verdiğin paraya  alırlar elllerinde  şampiyonlar ligi kozu var .

Çevrimdışı yigitcan1903

gs de rota Glen Johnson a  dönmüş  , sorun değil nede  olsa istenilen  adam değil  deriz değilmi arkadaşlar .
Şimdi o burun kıvırdığımız oyuncuları da alamıcaz zaman geçtikçe
Sonra arkalarından bari onları alsaydık diyeceğimiz sürpriz yumurtalar gelecek

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şimdi o burun kıvırdığımız oyuncuları da alamıcaz zaman geçtikçe
Sonra arkalarından bari onları alsaydık diyeceğimiz sürpriz yumurtalar gelecek

aynen öyle  kardeşim sanki  duvar gibi  savunma  hattımız var ,  glen johnson  , Vlaar falan vegenmiyoruz bazen gerçekten komik duruma  düşüyoruz.

hadi begenmeyebiliriz tabi  dogal hakkımız  ama ekonomik olarak yapabileceğimiz cok fazla bişeyde yok.

gönül ister tabi  taş gibi oyuncular  gelsin ama  bu şartlarda  cok zor.

Çevrimdışı Jukebox

İnternette dolaşan haberlere göre şenol hoca kaleciye gerek yok demiş.  :s20:
Stopere 1 transfer yeterli demiş.  :s20:
Sol bek tosic ve motta oynar demiş.   :ebebe:
Sağ bek serdar yeterli demiş.  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Orta saha için transfere gerek yok sol kanada takviye istemiş sağ kanada gökhan giderse onun kalitesinde biri forvetede cenk ile ba yeterli demiş. :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı cisse557

Atınç ta sol Ayaklı stoper yalnız :D
Ben Atınçın verilmesini daha uygun görüyorum , Tecrübe kazanması açısından , Ne kadar çok oynarsa okadar gelişir :tabe:
Elimizdeki Sag ayaklı tek stoper miloseviç yanlış bilmiyorsam :bandit: Pedroda sol ayaktı galiba..
Pedro da sağ. Ben biraz fayda-maliyet açısından düşünüyorum. Ersan'ın gösterdiği performansı Atınç ondan 4 kat az alarak gösteriyorsa gerek yok Ersan'a o zaman. Ayrıca oyunu açamadığın, sıkıştığın zamanlarda Servet gibi at ileri şişir Atınç'a.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İnternette dolaşan haberlere göre şenol hoca kaleciye gerek yok demiş.  :s20:
Stopere 1 transfer yeterli demiş.  :s20:
Sol bek tosic ve motta oynar demiş.   :ebebe:
Sağ bek serdar yeterli demiş.  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Orta saha için transfere gerek yok sol kanada takviye istemiş sağ kanada gökhan giderse onun kalitesinde biri forvetede cenk ile ba yeterli demiş. :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

bunları konusurken o muhabiri aramışlar  telefonu  hoparlör modunu acıp bütün bilgileri vermişler.

Çevrimdışı Yakup

Duisburg Almanya 2. lig takımıydı o zamanlar. Bundesliga'da sadece 27 maç oynayıp 1 gol atmış. Bizim ligde 10 gol atıyor. Aradaki farkı görüyorsundur umarım. Biz Olcay bizi kanser ediyor diye yedekleyecek oyuncu arıyoruz sen neden EPL'de oynamasın diyorsun. Olcay birebirde adam geçemez, 3 pastan birisini rakibe atar, ara pas atamaz, 90 dakika sahada varlığını gol atmak dışında hissedemezsin. Bu adam mı İngiltere'de oynayacak? Gülerim buna :)

bu adam ingiltere'de ilk 6 ya hatta ilk 8 için oynayan takımda oynamayacak farkında mısın? Birde olcay'ı isterlerse verelim dedim sen mehmet akgün'de epl'de oynamalı o zamana getirdin ona teklif gelirse oda gitsin sorun yok benim için  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Yahu arkadaşlar biraz sakin olun.

Hiçbir teknik direktöre transfere hayır demez elindekinden kaliteli olacaksa oradan buradan duyup boşu boşuna sinirleniyorsunuz.

Johnson konusunda da hiç problem değil alabilir Galatasaray.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hiçbir teknik direktöre transfere hayır demez elindekinden kaliteli olacaksa oradan buradan duyup boşu boşuna sinirleniyorsunuz.

biz kim alacağız ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

biz kimi alacaz o zaman?

Çevrimdışı Yakup

SON DAKİKA | Göksel Gümüşdağ: 18 kulübün 14'ü mevcut TFF başkanı Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldı.  :sevinc :sevinc :sevinc

bize gelemeyecek artık fikret orman seçim kararı alabilir  :kop: :kop: :kop:

SON DAKİKA | Göksel Gümüşdağ: 18 kulübün 14'ü mevcut TFF başkanı Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldı.  :sevinc :sevinc :sevinc

bize gelemeyecek artık fikret orman seçim kararı alabilir  :kop: :kop: :kop:
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmasına sıcak bakılan Şener Özbayraklı için Şenol Güneş'in de devreye girdiği ve tecrübeli teknik adamın siyah beyazlılara imza atması halinde oyuncuyu Beşiktaş'a getirmek için çaba sarf edeceği bildirildi.

İlerleyen günlerde bu transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER