2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873158 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Deniz şöyle bi yorum var :alala:

Graham willis ‏@GeeWillis1967  2 sa.2 saat önce
On Average, Ron Vlaar is our worst Defender !!! Go join the Turks and a step up

Sezonluk üstten bilet sahibinin verdiği sitenin haberi  :D

Report: Aston Villa defender Ron Vlaar in talks with Besiktas

After suggesting that he can “go a step higher” than Aston Villa, soon-to-be free agent Ron Vlaar is now reported to be in talks with Turkish giants Besiktas over a summer move.

Yani özetle Türk Devi Beşiktaş ile görüşüyor demiş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı acan07

abi bende babel yerine hazard gelsin isityorum ama adamın gece hayatı varmış  sıkıntı olur :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

+hızlı
abi vlaar ile uğraşacağına Ranocchia ile uğraş Britos ile uğraş. Britos Pedro ikilisi çok iyi ikili olabilirler :)

Çevrimiçi Necmi

Eğer Bilic takımı sattı diyorsanız Töre de satmıştır emin olun
kesinlikle sattı. buna şüpheyle bile bakmıyorum net emin konuşuyorum
bir oyuncu hayati önem taşıyan beş maçın ilk ikisine çıkıp eli belinde dolaşıyor ondan sonraki üçüne çıkmıyorsa
bu oyuncu takımı sabote etmiş demektir. Alacağı varmış çıkmak istememiş kardeşim
bir senenin emeğini çöpe atıyorsun Beşiktaşta kimin alacağı kalmış bunun için bir sene bütün takımın verdiği emeğe
ihanet edebiliyorsan yazıklar olsun bir dakika bile bu takımın formasını giyme hakkın yok demektir
derhal ve kesinlikle teklif geldiği anda 3 e 5 e bakmadan satılmalı yoksa seneye sorunu içimizde tutmuş oluruz.
utanmaz adam bak gs nin oyuncuları aylardır paralarını alamıyor ama çıkıp takımlarını şampiyon yapıyorlar.

Çevrimdışı TØLGA

abi vlaar ile uğraşacağına Ranocchia ile uğraş Britos ile uğraş. Britos Pedro ikilisi çok iyi ikili olabilirler :)
boşver yaaa biz orda tosiç ile oynar ileride babeli koyarız misssss  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı JoseDemba

Babeli istemiyorlar adamlardaki lükse bak Babeli de kaçırıcaz sonra Burhanı alıcaz daha mı iyi bırakın Babel iyidir Ayew Dzsudzsak hayal şu durumda adamların peşinde 50 kulüp var  Danny mümkündü ama imzaladı ne yazıkki sonuç olarak Babel   :ok:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı atalay

Pedro'yu satıp; Skrtel alınabilir.

Pedro + Tolga + İsmail ıskartaya alınırsa bunların maaşı Skrtel'e verilebilir.

Bunu gerçekleştirmek imkansız filan değil.  :ok:

Vlaar, Samba, Skrtel  şunlardan biri savunmaya ciddi sertlik katar.

Bunlar derin savunmada ve yüksek topta; pozisyon bilgisi ile iş yapar.

Buna ek topla çıkabilen, atletik , manevralı, alan oyunu becerisi yüksek ikinci bir stoper lazım.

O da Moisander. Ajax'ta Free. Maaşı en fazla 800 - 900 bin.

Bunlar olmayacak işler değil. 

Çevrimiçi Samet Ç

Vlaar'ın ismine kanmayın derim çok sakatlık geçirir aklını kullanmaz çok sakat hareketler yapar hızlı değildir aston villanın vasat oyuncularından biridir :)

Çevrimdışı TØLGA

Babeli istemiyorlar adamlardaki lükse bak Babeli de kaçırıcaz sonra Burhanı alıcaz daha mı iyi bırakın Babel iyidir Ayew Dzsudzsak hayal şu durumda adamların peşinde 50 kulüp var  Danny mümkündü ama imzaladı ne yazıkki sonuç olarak Babel   :ok:
evet çok lükslüyümdür  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hayret yemin ediyorum casillası nasıl begendiniz siz ya.

Çevrimdışı Alper1903

Vlaar'ın ismine kanmayın derim çok sakatlık geçirir aklını kullanmaz çok sakat hareketler yapar hızlı değildir aston villanın vasat oyuncularından biridir :)

Aynen geriden gelip top kapması hızlı bir oyuncu izlenimi bırakıyor ama dünya kupası videolarını izleyince yavaş stoper olduğu anlaşılıyor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bir sabah uyandığımda
Pektemek+İsmail+Necip=Babel takasını görsem...
Çok mu şey istiyorum :(

Çevrimdışı Kadir G.

Babel ömer+necip/ismail tarzı bir takas olursa kabulüm ama daha iyisi lazım bize. Seneye çok zor olacak her kulvar.

Çevrimdışı acan07

bize sakat oyuncu lazım zaten abi biliyosunuzki 2 kere bağları koparmamış oyuncu ile imzalamıyoruz . ör : pettemet ve ersan  :halay:

Çevrimdışı TØLGA

Bir sabah uyandığımda
Pektemek+İsmail+Necip=Babel takasını görsem...
Çok mu şey istiyorum :(
1milyon Necip 1.7 pektemek 2.000.000 TL ismail :D hesaba bak kim alır bu maaşlar ile bunları
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kesinlikle sattı. buna şüpheyle bile bakmıyorum net emin konuşuyorum
bir oyuncu hayati önem taşıyan beş maçın ilk ikisine çıkıp eli belinde dolaşıyor ondan sonraki üçüne çıkmıyorsa
bu oyuncu takımı sabote etmiş demektir. Alacağı varmış çıkmak istememiş kardeşim
bir senenin emeğini çöpe atıyorsun Beşiktaşta kimin alacağı kalmış bunun için bir sene bütün takımın verdiği emeğe
ihanet edebiliyorsan yazıklar olsun bir dakika bile bu takımın formasını giyme hakkın yok demektir
derhal ve kesinlikle teklif geldiği anda 3 e 5 e bakmadan satılmalı yoksa seneye sorunu içimizde tutmuş oluruz.
utanmaz adam bak gs nin oyuncuları aylardır paralarını alamıyor ama çıkıp takımlarını şampiyon yapıyorlar.

Ben dafalarca Liverpool maçının 118. dakikasında Töre'nin hiç gerek olmadığı halde, her iki takım penaltılara razı olduğu anda 50 metre depar atıp rakip defansa baskı yaptığını ( Boşa baskı ) yazdım. Töre nin 4-5 menajer tarafından izlendiği söyleniyordu ve adam görün beni dakika 118 ben nasıl koşuyorum mesajı veriyordu. Tabii bu maçtan sonra görünmedi desek yeridir. Gerek Bilic ve gerekse Töre resmen kendilerine çalıştılar. Bu saatten sonra herşeyden kuşku duymak benim olduğu gibi her Beşiktaş'lının hakkıdır. Dile getirmesem bile artık Westham'ın Töre teklifini bekler oldum. Hatta saçma diyebilirsin ama Liverpool maçında doping bile yaptığımızı düşünür oldum. Gerekçem ise son derece basit; Liverpool maçının aslanları Balıkesirspor maçında nasıl kuzu oldular anlamak mümkün değil. Yürüyecek halleri yoktu resmen. Daha yazacak çok şeyim var ama bir dahaki mesaja artık ve tabii ilgi görürse  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi Hayal kuralım ozaman :bandit:
Skrtel - Vlaar ikilisi nasıl olur ama :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Ersin kurnaz baskan hollandada dedi vlaar i almaya calisiyormus baska haberlerde de yarin baskanla gunes masaya oturacak diyor gunes niye hollandaya gitsin ki benim devreler yandi.
Belki Başkan gelir :alala:

Çevrimdışı idil

Şimdi Hayal kuralım ozaman :bandit:
Skrtel - Vlaar ikilisi nasıl olur ama :icool:

:naughty: :naughty: :naughty:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Anıl

İsmail takımdan gönderilmeye çalışılıyormuş, Pedro Copa America'dan sonra satılabilirmiş. Şenol Güneş'in başkana sunduğu şartlardan birisi de scout ekibinin değişmesiymiş :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sezonluk üstten bilet sahibinin verdiği sitenin haberi  :D

Report: Aston Villa defender Ron Vlaar in talks with Besiktas

After suggesting that he can “go a step higher” than Aston Villa, soon-to-be free agent Ron Vlaar is now reported to be in talks with Turkish giants Besiktas over a summer move.

Yani özetle Türk Devi Beşiktaş ile görüşüyor demiş
Bide kızmışlar baya :D

"Bir üst basamağa çıkabileceğimi düşünüyorum" tarzında bişeyler söylemiş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

İsmail takımdan gönderilmeye çalışılıyormuş, Pedro Copa America'dan sonra satılabilirmiş. Şenol Güneş'in başkana sunduğu şartlardan birisi de scout ekibinin değişmesiymiş :)
behrad periscope dinleyip gelmiş  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Hayaller : Skrtel - Vlaar :ishock:
Gerçekler : Milo - Tosiç :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu arada son olaylardan sonra töre 10-15 Aradı bir rakama sayılabiliyorsa satılıp , Dutzsak alınsın
Kanatları Dutzsak - Babel yapalım :tabe: