2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873109 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Babel'i Vodafone Arena'da sağ açıktan yardırırken düşünün.
Bir de Olcay'ı topa basıp yere düştüğünü düşünün.
Şimdi hangisi?

Çevrimdışı Tolga

haksızmıyım de heleeeee  :biggrinking:
Babel konusunda katılıyorum sana daha önceden de söylemiştim zaten :D

Ben Danny'i çok istiyordum o da olmadıktan sonra Dudszak ya da Konoplyanka'yı falan alamayacağımıza göre Babel'e de eyvallah diyeceğiz artık napalım :bandit:

Babel gelirse ya Şenol Hoca ile baya etkili olacak ya da tam tersi hiçbirşey vermeyecek. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu yönetim varken bende geleceğini düşünüyorum  :boxin:

Liverpool dan gelse basarı kasımpaşadan gelice kötü mantıgın bittiği yer bence gayet iyi bi futbolcu babel 11 oynayacak diye bişey yok ki bence oynar kadro derinliği önemlidir.

Çevrimdışı TØLGA

Liverpool dan gelse basarı kasımpaşadan gelice kötü mantıgın bittiği yer bence gayet iyi bi futbolcu babel 11 oynayacak diye bişey yok ki bence oynar kadro derinliği önemlidir.
biz ilk 11'e oyuncu bakmıyormuyuz zatten yedek için olcay  ideal
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Vlaarı alsınlar yeter adam efso  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

Beşiktaş ın parasını çarçur etmek için mi istiyoruz Babel'i anlamadım? gerçekten yokluktan babel istiyosunuz lütfen bikez daha düşünün farkına varın bunun  :s20:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Kadir G.

Babel konusunda katılıyorum sana daha önceden de söylemiştim zaten :D

Ben Danny'i çok istiyordum o da olmadıktan sonra Dudszak ya da Konoplyanka'yı falan alamayacağımıza göre Babel'e de eyvallah diyeceğiz artık napalım :bandit:

Babel gelirse ya Şenol Hoca ile baya etkili olacak ya da tam tersi hiçbirşey vermeyecek. :)

Bu dzsudzsak size ne etti. :) babel mustafayla aynı paraya oynar az daha üstüne de bu adam oynar.

Almalarını da geçtim teklif yapsalar bari. İnsan bekliyor işte.

Çevrimdışı Alper1903

Vlaar'ın yanına oturaklı durağan bir stoper lazım gibi duruyor ilk detaylı izlenimlerime göre

Çevrimdışı FARUK

Tam bizlik bence
Yaptığı mudaheleleri ersan yapmaya kalsa capraz bagini tekrar koparır :)

Çevrimdışı Tolga

Bu dzsudzsak size ne etti. :) babel mustafayla aynı paraya oynar az daha üstüne de bu adam oynar.

Almalarını da geçtim teklif yapsalar bari. İnsan bekliyor işte.
Yazdığımı yanlış anladın galiba Dudszsak gibi bir adamı istemez olur muyum ama alınmayacağını da biliyorum boşuna ümitlenmeye gerek yok :D

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca Vlaar gelir mi bilmiyorum ama gelirse çok iyi transfer olur :ok:

Çevrimdışı TØLGA

babel müstehak size bu yönetimin yapçağı işte o zaten o yüzden mutlu olursunuz hadi gene iyisiniz  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla gelsin en büyük fanboyu ben olurum öküz gibi adam iyi anlamda :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazdığımı yanlış anladın galiba Dudszsak gibi bir adamı istemez olur muyum ama alınmayacağını da biliyorum boşuna ümitlenmeye gerek yok :D
Yav kurban oluyum şu adamın ismine Cucak deyin :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Yok takılıyorum. :) uçuk değil bu adam 29 yaşında birde. bence babelden çok fazla katkı sağlar ardaki farka da değer ama yönetim kıyamaz almaz kimseyi sevindirmez o ayrı.

Çevrimdışı Mehmet K

Ben Babel transferine Babel tarafından bakmak yerine takas olursa göndereceğimiz çöpler açısından bakıyorum. Ama Babel kendi bonservisini alır da biz ona maaş ile ödersek net isyan ederim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Deniz şöyle bi yorum var :alala:

Graham willis ‏@GeeWillis1967  2 sa.2 saat önce
On Average, Ron Vlaar is our worst Defender !!! Go join the Turks and a step up

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Deniz şöyle bi yorum var :alala:

Graham willis ‏@GeeWillis1967  2 sa.2 saat önce
On Average, Ron Vlaar is our worst Defender !!! Go join the Turks and a step up
4*5 sayfa  geriye  git  bak bakalım bizde de ne yorumlar  var.Kafayı yedirtir sağlam adama.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı sağduyu

Şimdi hangisi?
:ok: Babel
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şimdi hangisi?
Gözümün önünde canlandı da :kop:

Çevrimdışı TØLGA

neyse ben çıkıyorum sinirlerim oynuyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vlaar mermiye kafada atar çok begendiğim bi oyuncudur inşallah  kadromuzda olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Herif sakat çıktı bilaaaaader :bandit:

http://www.transfermarkt.co.uk/ron-vlaar/verletzungen/spieler/30697
:tabe: ayrıca Vlaar tek başına bizim defansı toplamaz yanına topla çıkabilen aklı başında bir stoper daha gerekiyor :)

Çevrimdışı TØLGA

:tabe: ayrıca Vlaar tek başına bizim defansı toplamaz yanına topla çıkabilen aklı başında bir stoper daha gerekiyor :)
+hızlı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK