Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonra kim gelecek Bakkal mı Bülent mi
birşey dicem bu uefa hayali başkanın sizede çok ütopik gelmiyormu daha türkiye liginde kupa yokken
Önce tr kupası alsın ya da herhangi bir turnuvada çeyrek final oynama başarısı göstersin sonra kupayı alır
Gitme sana maçbaşı koyalım İlk 10 maçta 7 galibiyet alırsak özür dile affedelim
Ankara, konya falan doneriz o zaman
babayı almayalım genede
He he de Ağır, tekniği kötü oyun bilgisi yok ama şutu ve frikikleri çok iyi.
Birazcık hayal hakkımız artık.CasillasJohnson Tosic Britos MottaTöre Tolgay Oğuzhan Sosa DzsudzsakBa
1 saat kadar önce Cumhuriyetten Eray Emin Aydemir de yazdı.Güneş hoca ile anlaşıldı.Yarın kap gelir diye.
Hiçbiri gelmez boşa hayal kurmayalım
Adam bir şenol güneş transferine bu kadar gaza geldi lucescu gelse Beşiktaş sokaklarında çıplak koşardı
Her şeyi geçtim Dzsudzsak ve Töre'li kanatları görürsem gözüm açık gitmez. Orta yağdırırlar.
@ozan062 gitma kal
söylediği lafları yutmamak için gidecem diyor.şenol güneş bizi şampiyon yapacak diye korkuyor
Tutun kapıları kaçmasın çökün üstüne
Oyuncuyu hiç izlemdigim ve fikrim olmadığı için sordum , Ozaman inş Onu almak gibi bi hata yapmazlar , Anladığım kadarıyla Olcaydan bi farkı yok , Ozaman ne diye böyle bir transfer girişimi yapılır Şuan elimizdeki en iyi Alternatifler , dutzsak ve Babel , ligi tanıması nedeni ile Babel diyorum ben Bu arada Toivonenin sözleşmesi bitmiş , Çoksek mi hemen Bi ara bayağı bir girişim yapmıştık ama alamamıştık...