Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Bu Sakho yu izlemedim hiç , Fakat Facebook ve Twiterde çok olumlu Yorumlar var ,Takip edenler bilir Nasıl bi oyuncu iş yaparmı ??Yada direk şöyle sorayım , Duygusal davranmayın yalnız , Babel mi - Sakho mu ??
Basaksehir'de acilir sezon
Gönderilsin
Bu arada Belluschi zu Bjk diyebilir gibiyiz
Şenol hoca Beşiktaş'ın beklentileri baya yüksek dedi açıklamasında.Başkan muhtemelen Uefa Kupasını hedefliyor.Şenol hoca da o zaman şu adamları al bana diyor.Pürüzler bundan kaynaklı bence.
Gençlerbirliği İskoç olan ama İskoçya'da hiç çalışmamış adamı teknik direktör yaptı sizce kaçıncı hafta gönderir Havhav
Belluschi Bursa ile imzaladı.
Opare için de vardı klasik Beşiktaşlı abartması Sadece şutu olan dümdüz adam.
Vallaha öyle bir ovuyorki bizim bu Beşiktaş sayfaları bian gerçekten çok iyi sandım Hızlı , Atletik , Seri çalım atan + Frikik golleri olan bi adam diyorlar
4 hafta süre veriyorum
Diyemeyiz sözleşme uzattı
gelsin gerekenler olacak
birşey dicem bu uefa hayali başkanın sizede çok ütopik gelmiyormu daha türkiye liginde kupa yokken
Hakan Gündoğar'ın haberine göre Başakşehir'in tüm maçları oynamamıza izin vermediğini söyledi.Yine orda burda oynayacağız yani öyle gözüküyor.
Orada bir sıkıntı var tek taraflı uzatma mümkün değilmiş.Maç sayısını geçerse opsiyon aktifleşiyormuş ama çift taraflı opsiyon var oyuncunun uzatmama hakkı varmış.
Ankara, konya falan doneriz o zaman
ayrılık vakti hafiften hafiften kendini gösteriyor
Uefa'da almak daha kolay coni Gerçekten abartmadan yazıyorum bunu