2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886465 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

soruma cevap alamadim hala gs hangi olu topcuyu diriltti ...??

yıldız olup sonmus ama ardından tekrar yukarı ivme alan demek ordaki kast ettiğim
oda en son ornek sneijder,hagi vsvs
türk olarakta hamit ve sabri...
bizde misal nihat geldi sonu nasıl bitti, aynı sekilde ailtonlardan o kısa boylu dişlek brezilyalı dentinho değilde oburu...
yani aklıma simdi az ornek geliyorda var bir sürü bu sekil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Jukebox

dostum formsuz adamın form tutması farklıdır.

bir adamın şımarıp oynamaması farklıdır.

fernandes ve q7 şımardılar. unutmayın bunu sakın. bizde küstürülüp gönderilen tek üzüldüğüm isim guti'dir. adamı içiyor diye gönderdiler yok takır takır oynuyordu adam .
+1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sımardılar gibi gorunuyor aslında abi bu selcuk ilk senede aynı hareketleri yapıyordu meloda:)
fakat lig basladıgında işler ciddiye bindiğinde olaylar değişiyor kaç kere melo gokhan zanı ve o değişik isimli beki oldurdu dayaktan
sabriyi attılar takımdan sonra geri aldılar adamın yukselisi vs hep bi meziyet o sebeble ben idare edebilme kapasitelerinin cok yüksek oldugunu gordum
kim gelirse gelsin bu boyle adamlarda:(( sanırım mezun olunan bolumler ve çevreden kaynaklanıyor yani hersey para değil parayla beraber kültürde lazım
ama bizimkileri simdi saymayımda batmısımı ararsın ortaokul mezunumu ararsın herturlusu var:) ıq seviyesi bastan belli ediyor kendini zaten:)

Düşününce haklısın yazdıklarında. Ara sıra nabız yoklamak için Rıza Hoca TD ve yardımcıları Feyyaz Uçar ile Metin Tekin yazarım. Feyyaz ve Metin süperlig de TD lük yapmadıkları için egolarını kenara koyup görevi kabul etsinler derim. Zira Feyyaz zamanın Milliyetinde köşe yazarı olacak kadar zeki bir insandır ha keza Metin akıllı kültürlü biridir. Yani Şenol Güneş olacağına bir seneliğine bunlara şans verilsin derim. Derim de kimse dinlemez  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

U19 Süper Kupa Finalinde Altınordu'yu 2-1 yenerek kupayı kazandık :icool:

Çevrimdışı ozan062

Düşününce haklısın yazdıklarında. Ara sıra nabız yoklamak için Rıza Hoca TD ve yardımcıları Feyyaz Uçar ile Metin Tekin yazarım. Feyyaz ve Metin süperlig de TD lük yapmadıkları için egolarını kenara koyup görevi kabul etsinler derim. Zira Feyyaz zamanın Milliyetinde köşe yazarı olacak kadar zeki bir insandır ha keza Metin akıllı kültürlü biridir. Yani Şenol Güneş olacağına bir seneliğine bunlara şans verilsin derim. Derim de kimse dinlemez  :lol:

müthissin abi yani zaten snol hocaylada max 2ci olursun bu adamlarlada 3cü oluruz
simdi hazır yeni stad diyoruz ve baskasının cocugundan birseyler yapmasını bekliceğimize dimi:( ama yok işte yani bizim akıllılarda bunu dusunmuyorlar onlar lige konsantre olmuslar fakat bu adamın daha kupası yok:(

Çevrimdışı Tolga

Vitor Pereira, İstanbul'a gelmiş :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

46 yasında 5 kupa almıs adamı getiriyor fb
biz 64llüpğü istiyoruz:))
koca bir rezillik neyse yine sinirlerim kalktı

Çevrimdışı murat_

yıldız olup sonmus ama ardından tekrar yukarı ivme alan demek ordaki kast ettiğim
oda en son ornek sneijder,hagi vsvs
türk olarakta hamit ve sabri...
bizde misal nihat geldi sonu nasıl bitti, aynı sekilde ailtonlardan o kısa boylu dişlek brezilyalı dentinho değilde oburu...
yani aklıma simdi az ornek geliyorda var bir sürü bu sekil
simdi hamit ve sabri olu iken dirilen topcularmi hamit bence burda oldu zaten adam realden geldi sabri demissin sabrinin  simdi dirilmis hali bu mu   :D ölü halinide merak ediyorum acikcasi bizde Q7 yi diriltmedikmi ilk aklima gelen o idi mesela sosayi simdi diriltmedikmi demba bayi diriltmis olmuyoruzmu töreyi diriltmis olmuyoruzmu fernandesi diriltmedikmi  :o_o:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

müthissin abi yani zaten snol hocaylada max 2ci olursun bu adamlarlada 3cü oluruz
simdi hazır yeni stad diyoruz ve baskasının cocugundan birseyler yapmasını bekliceğimize dimi:( ama yok işte yani bizim akıllılarda bunu dusunmuyorlar onlar lige konsantre olmuslar fakat bu adamın daha kupası yok:(

Rıza - Feyyaz - Metin - Vodafone Arena - Teknik heyetine sabreden taraftar - Rakibe  Müthiş Taraftar Baskısı - Belki 1 sene sabır - Şampiyonluk - Şampiyonluklar  :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

simdi hamit ve sabri olu iken dirilen topcularmi hamit bence burda oldu zaten adam realden geldi sabri demissin sabrinin  simdi dirilmis hali bu mu   :D ölü halinide merak ediyorum acikcasi bizde Q7 yi diriltmedikmi ilk aklima gelen o idi mesela sosayi simdi diriltmedikmi demba bayi diriltmis olmuyoruzmu töreyi diriltmis olmuyoruzmu fernandesi diriltmedikmi  :o_o:

muhakak öyle gorunuyor ama aldkları kupa varmı yanşi kazandırdıkları birsey varmı?
yok bu akdar sayı var ama elde hiçbir veri yok
maalesef sayamıyorum bunları
elin sneijderi juventusa gol atıyor ve tur atlatıyor o takımın aynı kadrosu bu sene final oynuyor :))
yani baktıgımız vakit ovmuyorum adamları sadece hakkını veriyorum, biz bunları dogru analiz edersek bence coktan yol katetmeye baslarız

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Fb iyi bir hoca ve şampiyonluklar yaşamış bir hoca getirdi.

Gelecek sezon işimiz kolay olmayacak. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol Güneşle birlikte çok iyi bir iki isimde gelmeli direk katkı verecek. İlk yarı dışarda oynayacaksak bu sene olduğu gibi yine iyi başlamayı becermek lazım. En az kayıpla ligin ikinci yarısına başlayabilirsek performans düşüşlerini v.a da kapatabiliriz. Coşkulu taraftarın önünde yeni stadla beraber futbolcular lig yeni başlıyor hissine kapılır.

Çevrimdışı ozan062

sportif direktorluge gecen donem adanasporda gorev yapıp koskoca besiktasın sd liğine terfi edecek bir gokhan keskin oalyına asırı karsıyım
yani tecrübe derken bundan bahsetmiyoruz
bide hocanın gorevinede karısmıcakmıs bu gorevdeki kişi yeni gorev tanımına gore tam bir rezillik
yani yine kendi bildiğini okuyacak buradaki hoca
denetleme yok hesap sorma yok
vay anasını ne güzel iş dimi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

Şunu söyleyebilirim ki fener çok iyi işler yapmaya başladı. Seneye işimiz çok daha zor olacak mutlaka önemli transferler yapılmalı yapılmazsa artık iyice çökeriz.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yalnız Fb iyi bir hoca ve şampiyonluklar yaşamış bir hoca getirdi.

Gelecek sezon işimiz kolay olmayacak. :)

Şampiyonluk yaşadığı takımlara bak.

Birde oldukları ligin son 10 sezonuna bak.

Adam portoya geldi, , 10 yıla damga vuran takımdı zaten.
Adam olimpiyakosa gitti, oda yunanistanın son 10 yılına damga vuran takımdı.

Dominant takımlar yani. Gerçi fb de Türkiyenin dominant takımlarından biri ama burada hiç yoksa bir gs var. Az da olsa bjk tehdidi var.  :lol:

Çevrimdışı ozan062

Şunu söyleyebilirim ki fener çok iyi işler yapmaya başladı. Seneye işimiz çok daha zor olacak mutlaka önemli transferler yapılmalı yapılmazsa artık iyice çökeriz.

bi gsyi ovdum sıra fbde:D
onder ozenide bilicide bize getiren fblilerdir yani
adamlarda futbol aklı var bizde ise idare sorunu var işte:(

Çevrimdışı Anıl

Bakalım nasıl transferler yapacaklar :)

Çevrimdışı murat_

:o_o: :o_o:
GS Gignac'ı alırsa ne yapıp edip Ayew'i karşına getirmek lazım :D :D

Çevrimdışı Anıl

bi gsyi ovdum sıra fbde:D
onder ozenide bilicide bize getiren fblilerdir yani
adamlarda futbol aklı var bizde ise idare sorunu var işte:(
Bilici getirenin futbol aklına :s19:

Çevrimdışı Anıl

Şampiyonluk yaşadığı takımlara bak.

Birde oldukları ligin son 10 sezonuna bak.

Adam portoya geldi, , 10 yıla damga vuran takımdı zaten.
Adam olimpiyakosa gitti, oda yunanistanın son 10 yılına damga vuran takımdı.

Dominant takımlar yani. Gerçi fb de Türkiyenin dominant takımlarından biri ama burada hiç yoksa bir gs var. Az da olsa bjk tehdidi var.  :lol:
Armağan abi :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı blackeagle35

Şenol Güneş'ten başka kim gelebilir deniliyordu,Fb iyi bir teknik direktör getirdi..Bizden de benzer hamle hatta aynı isim gelebilirdi..

Çevrimiçi Samet Ç

Bakalım nasıl transferler yapacaklar :)
hoca belli olsa bakacağız da şenol gelemedi bir türlü

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener çok iyi hoca getirdi hakkaten :bandit:

Uzatmadan, uzaklarda aramadan, hemen yanı başımızda buldular adamı.

Yani bizimkinin tam aksine :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."