Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen öyle dedim Seedorf ismi çıkarsa @anilt benim başkan olduğumu iddaa edecek izleyin görün
Abi sen başkan olsan şuan şampiyon olmuştuk, Maxi,Fuchs,Samba,Ayew gelmişti
zafer demir @zafer19031969 2 dk.2 dakika önce bienvenida a Besiktas Casillas
Yine mi Casillas konuşuluyor bana göre tamamen aspagaras bir haber boşuna hayal kurmayın. 2 m euro'ya geleceğine falan da inamıyorum Şenol Hoca gelirse yeni transferimiz Tolga Zengin olur
Bu da mı gol değil?
Bizde de bir sürü gazete bir sürü haber yapıyor hepsi doğru mu şimdi
Twitterdan Mustafa Pektemek'i West Ham'a göndermeye çalışıyor galiba bizim taraftar West Ham Transfers @westhamtransfer 9 dk.9 dakika önce Çeviriyi görüntüleTurkish fans are saying Mustafa Pektemek is very good but I reckon they are trolling. Turkish version of Nolan probably
Marca nın realle ilgili yalan haber yapma ihtimali 0 gibi bir şey fark o. Real madrid resmi gazetesi olsa adı marca olurdu.
Yazar burda Casillas hosgeldin mi demek istiyor @Çağrı
West Ham Transfers @westhamtransfer 11 dk.11 dakika önce Çeviriyi görüntülePlease help me, every time I refresh I get 30+ mentions of fucking Turks.hAHAHAHAHHAA Öldüm gülmekten
Yav en fazla Casillas bize gelir mi ya da gelirse ne kadara oynar diye sorulmuştur bundan da öteye gidildiğini sanmıyorum.Hele hele 2 m euro'ya falan gelmesine ihtimal bile vermiyorum
Bu ne yav