Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Romero boş kaleci ona para vermeye gerek yok. Hatalı goller falan yer o. Tolga-Cenk de sürekli hatalı gol yiyor. Takıma katkı falan da vermiyolar.Casillas yaşlandı ama markası var hem bu rakamlar gerçekse iyi paraya da geliyor hem de avrupa da isimimiz geçmesi için de iyi, takıma büyük hava da verir. Yani diğerlerine vereceğimiz parayı Casillas a verelim zaten her türlü saçma sapan gol yiyoruz varsın biraz da Casillas yesin
Yeni kontrat aldığında görürüz.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 5 dk.5 dakika öncebeşiktaş'ta son durum:casillas; mustafa denizli gelirse geliyor..şenol güneş "yerli kaleci" diyor..küfür etçem valla yaaa whoasittir ordan
Ben olsam ben kalırım yedek olarak.Ama Casillas kalmayacaktır.Her şey bir yana Beşiktaş sempatizanı Guti daha önce belirtmişti sempati duyduğunu denemek isteyebilir.
gutinin istatistiklere baktım geçenlerde bi yerde denk geldim adam pektemekten fazla katkıv ermiş yakıma ya 8 gol 12 asistmi ne vardı
Casillas gelsin isterim. Mevcut kaleci rotasyonundan da işin Pr kısmı içinde çok iyi olur.Fakat bu adam Madrid'te kalırsa şaşırmayın. Sebebi de eşi ve işi.O yüzden Türkiye ihtimali yok. İngiltere, İtalya, Fransa belki.
küfür ederim hemde çok pis
Yahu bu adama inanma
Besiktas Brigade @BesiktasBrigade 16 sn.16 saniye önceSÖYLENTİ | Kulübümüz, Real Madrid efsanesi Iker Casillas ile anlaşmaya çok yakın. Transferi hoca tercihi belirleyecek. abi rahatlığa bak yaaaaa genişliğe bak lan tosiçi alıyosun ya hocaya sormadan insiyatif kullanıp alsana bunuda
Milo dinamik oyunda çok iyi stoper zaten gençler onda hem fikiriz.Statik oyunda nasıl onu görmek lazım pozisyon alma sıkıntısı var çünkü.