2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896624 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Bu da Seten'den duydu al kopyaladı  :evillol:
orası öylede o paraya buraya geliyosa al yaniiiii sende  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Ben şenol güneşin tolgayı casillasa tercih edecek kadar gaflete düşeceğini sanmıyorum. Sanarsam iyi şeyler demem.

Çevrimdışı atalay

Onu ikna edin Casillas hazır.  :D

Çevrimdışı Çağrı

orası öylede o paraya buraya geliyosa al yaniiiii sende  :bandit:

Doğruysa alır zaten merak etme Şenol Güneş'e kalmaz o  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

yenisini buluruz bu eskimiş  :)

Çevrimdışı Çağrı

Burcu Esmersoy'u görsün bunu bırakır  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Canlı yayında öpmüştü heralde karısını değişik adam :D

Çevrimdışı Sarp

Bence bu arkadaşlar trafik sıkıştığında, hanımla tartıştığında falan
stres atmak için tweetliyor. Ulan ben gerildim bunlarda gerilsin...

Çevrimiçi Samet Ç

Konu Dışı

SON DAKİKA: Galatasaray, Prandelli ve yardımcılarına 2 milyon 990 bin Euro ödenmesi konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Canlı yayında öpmüştü heralde karısını değişik adam :D
Eveeeet ArenaMagazin'e hoşgeldiniz.. Başta futbolcuların özel hayatları olmak üzere....

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Sky Sports Football ‏@SkyFootball  9 dk.9 dakika önce Çeviriyi görüntüle
There are two left in the hunt to become West Ham boss with Slaven Bilic the front runner:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Casillasla ciddi ilgileniyorsak ki kesin orası. O zaman önüne de sağlam adamlar alacaklarını umut ediyorum. Önünde ersan toramanla falan çıkarlar adam emekli olur geldiği gibi.

Çevrimdışı Türkay

Gelir de Yolanthe'yı döver İnş :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Casillas'ı falan bırakında kaleci alınmaz ise fiyasko Tolga daha fazla çekilmez artık.

Çevrimdışı Doğukan E.

Konu Dışı

SON DAKİKA: Galatasaray, Prandelli ve yardımcılarına 2 milyon 990 bin Euro ödenmesi konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı.

Şampiyonluk parası gittimi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değilde maç bitti bizim Linnes'in adını duymadım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

hollandalı hoca kim acaba  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic hocam West Ham'a geçti şimdi Ayew'i alacak :D

Çevrimdışı TØLGA

westham ile biliç işi pişirmişler  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alper1903

Sky Sports Football ‏@SkyFootball  9 dk.9 dakika önce Çeviriyi görüntüle
There are two left in the hunt to become West Ham boss with Slaven Bilic the front runner:

Bilic and pekto?  :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu hoca işinde artık bi gelişme olmazsa yönetime göndercem;

Çevrimdışı Çağrı

hollandalı hoca kim acaba  :alala:

Geçen hafta ben yazdım ya Hollandalıalra teslim edelim her şeyi diye bazen dinliyorlar sözümü bazen inat yapıyorlar işte  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen hafta ben yazdım ya Hollandalıalra teslim edelim her şeyi diye bazen dinliyorlar sözümü bazen inat yapıyorlar işte  :evillol:
O zaman Seedorf gelecek sen Seedorf dedin :D

Çevrimdışı Çağrı

O zaman Seedorf gelecek sen Seedorf dedin :D

Aynen öyle dedim Seedorf ismi çıkarsa @anilt benim başkan olduğumu iddaa edecek izleyin görün  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

Burcu Esmersoy'u görsün bunu bırakır  :icool:
bir zamanlar dilara hayranı fernandesimiz aklıma geldi.