Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Söylediğiyle ne alakası var şimdi
Sürekli stadyumdan iğneliyosun da stad tek kurtuluşumuz
çok alakası var 2.5 milyona glen gelicekse ben serdar ile oynarım valla glen kötü oyuncu demiyorum ama ne kadara gelicekkişisel bir durum ben beğenmem sen beğenirsin kısaca herkesin hayatına kimse karışamaz
Ben beğeniyorum demiyorum ki, sadece demeye çalıştığı kalede Tolga Zengin var ama Casillas sadece iddia olmasına rağmen beğenilmiyor. Demeye çalıştığı o yoksa gelir gelmez değil. Ayrıca Glen Johnson Türkiye'de fark yaratır. Yoksa sağ bek almadıktan sonra Atibayı da koysak iyi savunma yapar, Serdarı da ama bize biraz da hücumda katkı yapacak bek lazım. Gönül ister Maxi gelsin ama malesef.
İBRAHİM KETEN @ibrahim_keten 2 dk.2 dakika önceDemba Bye
gs ayew ve gignac ta imza paralarını da hallederse seneye ligi hiç izlemeyelim bizama bizim yönetim izlesin hemde iyi izlesin rakipleri ve hamlelerini.
valla ben üzülmem pek ne kadara gittiği önemli ama
Ba giderse yerini dolduramayız çok net söylüyorum.
pettemek doldurur relaxe
Bana da öyle geliyo ya aslında 15 milyona satsak tüm eksiklerimizi rahatça kapatabiliriz ama olası bir satış durumunda tüm herşeyin hazır olması lazım o para boşa gitmemeli. O konuda da malesef güvenim yok. Eğer ki iyi bir alman sportif direktör gelirse belki o zaman iyi olabilir.
doldururuz sen merak etme 15 e filan hemen gitsin hatta pektemegide bonus olarak verelim