2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915524 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Casillasa teklif gittiği doğru çünkü doğru olmasa asparagas haber yapmayan Marca gazetesi bunu sür manşetten vermezdi ama kabul edeceğini zannetmiyorum.Neden derdi paraysa biz veremeyiz derdi başarıysa Avrupa da çok daha iyi bir kulüp bulabilir Raul gibi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Söylediğiyle ne alakası var şimdi :D
:D çok alakası var
2.5 milyona glen gelicekse ben serdar ile oynarım valla
glen kötü oyuncu demiyorum ama ne kadara gelicek
kişisel bir durum ben beğenmem sen beğenirsin
kısaca herkesin hayatına kimse karışamaz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Sürekli stadyumdan iğneliyosun da stad tek kurtuluşumuz :tabe:
valla ben pek kurtuluş olarak görmüyorumda inşallah öyle olur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

:D çok alakası var
2.5 milyona glen gelicekse ben serdar ile oynarım valla
glen kötü oyuncu demiyorum ama ne kadara gelicek
kişisel bir durum ben beğenmem sen beğenirsin
kısaca herkesin hayatına kimse karışamaz  :evillol: :evillol:
Ben beğeniyorum demiyorum ki, sadece demeye çalıştığı kalede Tolga Zengin var ama Casillas sadece iddia olmasına rağmen beğenilmiyor. Demeye çalıştığı o yoksa gelir gelmez değil. Ayrıca Glen Johnson Türkiye'de fark yaratır. Yoksa sağ bek almadıktan sonra Atibayı da koysak iyi savunma yapar, Serdarı da ama bize biraz da hücumda katkı yapacak bek lazım. Gönül ister Maxi gelsin ama malesef.

Çevrimdışı Anıl

:bawling: :bawling: :bawling:

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten 2 dk.2 dakika önce

Demba Bye

Çevrimdışı Çağatay

gs ayew ve gignac ta imza paralarını da hallederse seneye ligi hiç izlemeyelim biz

ama bizim yönetim izlesin hemde iyi izlesin rakipleri ve hamlelerini.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı JoseDemba

Demba Ba 15 e gitse bizi neler bekler bilemiyorum  :iblush:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

Ben beğeniyorum demiyorum ki, sadece demeye çalıştığı kalede Tolga Zengin var ama Casillas sadece iddia olmasına rağmen beğenilmiyor. Demeye çalıştığı o yoksa gelir gelmez değil. Ayrıca Glen Johnson Türkiye'de fark yaratır. Yoksa sağ bek almadıktan sonra Atibayı da koysak iyi savunma yapar, Serdarı da ama bize biraz da hücumda katkı yapacak bek lazım. Gönül ister Maxi gelsin ama malesef.
yaaa herkes konuşur yönetim kimi getirirse getirsin kimsenin gıkı çıkmaz bir saatten sonra  :biggrinking:
bizim konuşmamıza göre transfer yapılmıyor sonuçta
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

:bawling: :bawling: :bawling:

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten 2 dk.2 dakika önce

Demba Bye
valla ben üzülmem pek ne kadara gittiği önemli ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Demba Ba ya üzüldüm şimdi çok sevmiştik adamı  :by2:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

gs ayew ve gignac ta imza paralarını da hallederse seneye ligi hiç izlemeyelim biz

ama bizim yönetim izlesin hemde iyi izlesin rakipleri ve hamlelerini.
Yönetimin yapacağı birşey yok ki. Adamlar şampiyonlar ligi istiyor o yüzden GS isterken bizim şansımız yok.

Çevrimdışı Türkay

Ba giderse Gignac dan aşağısı kesmez aynı Ba kalitesinde biri alınmalı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

valla ben üzülmem pek ne kadara gittiği önemli ama

20 milyona da gitse üzülürüm ya, o ilk maçta hat-trick yapıp tam bizim önümüzde secdeye yatması hala dün gibi :uyucam:

Çevrimdışı Tolga

Ba giderse yerini dolduramayız çok net söylüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Noluyo laayynn Demba'yı kim satıyo :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

pettemek doldurur relaxe  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Bana da öyle geliyo ya aslında 15 milyona satsak tüm eksiklerimizi rahatça kapatabiliriz ama olası bir satış durumunda tüm herşeyin hazır olması lazım o para boşa gitmemeli. O konuda da malesef güvenim yok. Eğer ki iyi bir alman sportif direktör gelirse belki o zaman iyi olabilir.

Çevrimdışı Tolga

pettemek doldurur relaxe  :biggrinking:
Pektemek var tabi bak unutmuşum :)

Çevrimdışı Tolga

Bana da öyle geliyo ya aslında 15 milyona satsak tüm eksiklerimizi rahatça kapatabiliriz ama olası bir satış durumunda tüm herşeyin hazır olması lazım o para boşa gitmemeli. O konuda da malesef güvenim yok. Eğer ki iyi bir alman sportif direktör gelirse belki o zaman iyi olabilir.
Ba satılacaksa Gignac alınmalı yoksa Ba'nın satılmasının hiçbir anlamı olmaz yerini dolduramayız. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

doldururuz sen merak etme 15 e filan hemen gitsin hatta pektemegide bonus olarak verelim

Çevrimdışı Çağatay

sezonun hemen bitiminde Ba gitseydi ok ama şimdi yerine koyacağımız belki de 1 numaralı adam ile gs neredeyse anlaşmak üzere
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

doldururuz sen merak etme 15 e filan hemen gitsin hatta pektemegide bonus olarak verelim
Kendimizi kandırmayalım bir defa 15 m euro'ya Ba satıldı diyelim bunun taş çatlasa 5-6 m eurosu forvet transferi için ayrılır.

Bu paraya Ba gibi gol yüzdesi yüksek olan bir oyuncu transfer edemeyiz bence.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Baskan hollanda da yabancı bir td ile görüşecek diyor övünç

Çevrimdışı Kadir G.

15 se satılması lazım. O paraya sadece ba nın yerini tutacak birini alsan hem genç birini alırsın hem de gerçekten iyi birini alabilirsin.

Tabi biz böyle bir parayı menajerlere kaptırmazsak gönlümden gignac samba britos dzsuzsak geçiyor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şenol Güneş ile bir anlaşma olmamış