2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12839218 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Yönetimle alakası yok olayın. Ondan öncekilerde ytırıyordu parayı en iyileri almaya kalkıyordu onlar yapabildi mi?

Biz habire o gitsin bu gelsin onu gönderelim bunu getirelim her sene yapılanalım. Falan fistan yürümez böyle.

O yüzden çok dert etmeyin. Yine olamayız.
Yönetimle sonuna kadar alakası var. Sadece transfer değil her konuda başarısız yönetim.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Alves'ler konuşulsun. İstedikleri kadar konuşulsun gelecek mi Alvesler. Biz de konuşalım. Aha başlayalım seneye Messi'nin sözleşmesi bitiyor alalım diye. 1 yıl konuşlaım. Ne olacak?

İyi niyet anlaşması kefyi kader imzalanan bir anlaşma değil işte. Adamlar sana çıkardı dedi ki imzala şunu yoksa nanay gülüm sana yoksun seneye. Belki de daha ağır cezalar. UEFA sana bana acımaz basar cezayı çünkü senin lobin yoktur oralarda.

Şuan imzalanan anlaşma olabilecek en iyi anlaşmadır. Siz sağda solda Avukatların ego kasarak böyle savunma mı olur demelerine bakmayın. Kendilerinin de nasıl savunduğunu gördük 2 sene ceza yedirdiler bu takıma.
Sneijder,Drogba,Muslera,Eboue bunlar konuşuldu ve alındı.Bu adamlar Gs'yi şampiyon yaptı hala yapanları var aralarında.

Uefa'nın yaptırımını bilmiyorum ama transfer yapamayınca avrupaya gitmenin de pek anlamı olmuyor zaten.İyi planlamalarla bu anlaşmadan minimum zararla çıkılır.Ama yönetimden böyle bir beklentiye girmek hata olur.Giren varsa hayal aleminde yaşıyordur.

Çevrimdışı talha

Sneijder,Drogba,Muslera,Eboue bunlar konuşuldu ve alındı.Bu adamlar Gs'yi şampiyon yaptı hala yapanları var aralarında.

Uefa'nın yaptırımını bilmiyorum ama transfer yapamayınca avrupaya gitmenin de pek anlamı olmuyor zaten.İyi planlamalarla bu anlaşmadan minimum zararla çıkılır.Ama yönetimden böyle bir beklentiye girmek hata olur.Giren varsa hayal aleminde yaşıyordur.

Sneijder yokolmakta iken geldi. Avrupa'da kimse imzalamıyordu bile adamla.
Drogba Çinde'ki paralarını kurtaramadığı için imza attık.
Eboue'de L'pool artık ihtiyacı olmadığı için.

Öyle yüksek profiller değil bunlar. Parayı ayarladın mı gelirler.

Alves,Gignac falan daha farklı bunlar yüksek profiller. 30 tane peşinde koşan takım var. Alves'e sadece amerika ve araplar'dan 10 larca teklif vardır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Geovani

Her gün zevkle 30 sayfa okuyorum bu başlığı,fikret başkanı seven birisi olarak ne yazıkki profosyonelleşme ve planlama konusunda berbat buluyorum...Geçen senede aynı senaryoyu yaşadık...Büyük klupleri büyük yapan bu gibi olayladır,real madrit ancelottiyle çalışmayacağını açıkladığından bi kaç gün içinde yeni hocasını açıkladı..Biz ise yaklaşık 1 aydır boşa kürek çekiyoruz kiii kulübün oyuncu alma konusunda kısıtlaması varken !!! Çok zorluklarla başediyor başkan biliyoruz,ama taraftar gerekli sabırı gösteriyor sadece biraz daha planlı çalışma istiyor sizden....Hoca konusu uzarsa dolayısıyla gerrekli ve kaliteli futbolcu transfer etme şansımızda azalacak,yetersiz alınacak 3 5 futbolcuyla sezona giricez,umutlanıcaz ve sonunda yine üzülücez...Zaman şu an için kulubün aleyhine işliyor umarım bu hafta içi hocamız açıklanır...sabır taşı olsa çatlardı bizlere helal olsun valla,hoca belirsiz,transfer belirsiz,stadın açılışı belirsiz,artık fluluktan sıkıldım kendi adıma,haftaya değil hemen netleşmeli bişeyler istiyorum...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Aykutt

https://twitter.com/ibrahimseten/status/607307844556357632
Yardımcı antrenör Tamer Tunaymış.Sivas da değil miydi sergenin yanında ?

Adamın Türkçesi mi genelde böyle ? diil ne demek yalan külliyen yalan abi kulak asmayın böyle insanlara.

Çevrimdışı atalay

Merak ediyorum U-20 Dünya kupası var. Acaba bizim kulüp kaç kişilik scout ekibi gönderdi; ya da gönderdi mi?

Gecenin dört buçuğunda niye bunu merak ediyorsam  :lol:

Çevrimdışı f_madida

Sneijder yokolmakta iken geldi. Avrupa'da kimse imzalamıyordu bile adamla.
Drogba Çinde'ki paralarını kurtaramadığı için imza attık.
Eboue'de L'pool artık ihtiyacı olmadığı için.

Öyle yüksek profiller değil bunlar. Parayı ayarladın mı gelirler.

Alves,Gignac falan daha farklı bunlar yüksek profiller. 30 tane peşinde koşan takım var. Alves'e sadece amerika ve araplar'dan 10 larca teklif vardır.

Alves imkansiz, Gignac cok cok zor, muazzam bir teklif verirlerse belki gelir ki sanmiyorum oyle birsey yapacaklarini... Mbia belki olabilir, o da paraya bakar...

Avrupa'da iyi performans gostermis oyunculari bonservissiz almak kolay degil...Herkes ayni oyuncularin pesinde, milyonlarca Euro para vermek lazim sirf imza parasi bile 1-2 milyon Euro'yu bulabilir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

alman bir hoca gelebilirmiş
duyumdur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bak bak bak, Hoca belirlenmeden önce bir sistem oturtulacakmış. Sportif direktör belirlenecekmiş.

Ya kardeşim, bunu nasıl yapacaksın 1 hafta içinde, çünkü 1 hafta içinde hoca işi belli olur demiş çebi bey.

Bir diğer haber, başkan tatile çıkmaya hazırlanıyor, gündemdeki isimlerin CD sinin hazırlatılmasını istemiş, son kararı tatilde izleyip verecekmiş falan.

Haberlere bak ya.

Töre Fenere, Aatıf Beşiktaşa, Ochoa yeni gündem, Ameobi sürprizi, Skertel de yeni umut ışığı(bonservis işinin ne olacağı yazılmamış bir türlü),Töreye ingiltereden teklifler var. City ve Tottenham, Demba ba ve Töre iyi fiyat gelmesi halinde, hocaya danışılmadan satılacak, Şenol güneşe göre beşiktaşın çok kaliteli bir kadrosu var kendisini heyecanlandırıyormuş, gerekli özgüven sağlanıp bir kaç takviye ile kadro idealize edilebilirmiş, tolga zengini ise sağ kolu olarak düşünüyormuş kadroda.

Evet haberler bunlar arkadaşlar, basın özeti geçtim.

Haydi herkes oyunu kullansın gelsin  :claps:

Çevrimdışı ff19

adaylara bakar mısınız bilic niye gitti o zaman ya

Çevrimdışı Ozan E.

Avcı gelirse seneye takımı takip etmem.
Teknik direktore gore degisiyorsa etme bence de  :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan'ın Şansal ile yaptığı röportajı yeni izleme şansım oldu. Önceden bir şeyler yaptık derken biz yaptık derdi şimdi ben yaptım ben ödedim den aldım diyor en büyük sıkıntı bu işte.

Çevrimdışı f_madida

Basin Besiktas'in kuculmesini istiyor, bu yuzden en etkili oyunculari hedefe oturtup yavas yavas taraftari isyan ettiriyor ve gondertiyorlar... Besiktas taraftari da dunyanin en saf taraftari bu konuda, okudugu haberleri kendi bilgisi gibi goren, sormayan, bilmeyen ama ilk firsatta hocaya ve futbolcuya agzina geleni sayan insanlar var...Adamlar Sneijderle sampiyon oluyor diye yakiniyoruz ama Sneijder gs askiyla mi oynuyor yani? Hic mi gece hayati olmadi? Performansinin yerlerde gezdigi gunler yok muydu? Niye bunlar haber yapilmiyor mesela..

Fernandes gibi bir adami gonderdik, isteyen tartisabilir ama Turkiye ligine gelmis en etkili cift yonlu ortasahaydi adam...Ama bir basladilar gece hayati var, yok mutsuz yok baska takimla anlasti diye (ki baska takimla anlastigi da yalandi), taraftar da bir guzel adamin ipini cekti...Sonra yakiniyoruz niye Necip'le oynuyoruz diye.

Niye surekli Gokhan Tore haberi cikiyor, bir senedir once silah haberi, sonra dava haberleri olmadi transfer...Taraftari ince ince isliyorlar ki Tore gitsin..Adamin instagram hesabina girip her mac sonu ana avrat kufreden tipler var.. Simdiden soyleyeyim, Tore giderse/gittigi gun, hedefe Tolgay'i koyup baslayacaklar, hatta basladilar bile (yok haber gondermis gitmek istiyormus, mutsuzmus vs). Bu haberler hic Besiktas'in ortalama/vasat oyunculari icin cikiyor mu? Mesela Ersan gitmek istiyor veya Pektemek'e Adadan talip var diye.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

Başkan'ın Şansal ile yaptığı röportajı yeni izleme şansım oldu. Önceden bir şeyler yaptık derken biz yaptık derdi şimdi ben yaptım ben ödedim den aldım diyor en büyük sıkıntı bu işte.

geldiği ilk dönem böyleydi sonra bi ara düzeltmeye calıstı simdi tekrar basa sarmıs
işte böyle değişken bir baskanımız var:)) kendisi gibi yönetimide aynı habire görev değişimi var:(
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 10:17:47 kcptl ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Rasim

nerden izledin link atabilirmisin
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

geldiği ilk dönem böyleydi sonra bi ara düzeltmeye calıstı simdi tekrar basa sarmıs
işte böyle değişken bir baskanımız var:)) kendisi gibi yönetimide aynı habire görev değişimi var:(
Geldiği ilk günlerde yaptığı söylemler pek fazla aklımda kalmadı ama  şu anda bir ego savaşının olduğu her halinden belli Beşiktaş'ı resmen reklamlarını yapmak için bir araç olarak kullanıyorlar ben buna üzülüyorum.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 10:18:13 kcptl ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bilici gönderdik diye pişman etmeyin bizi be. BELKİ evrilirdi pektemek necip inadından vazgeçip derbilerde de başarı sağlardı dedirtmeyin bize nolur ! Bütün free oyuncular tek tek gidiyor demba ba'yı filan satıp bütçe oluşturdunuzda bundan mı rahatsınız yoksa gerçekten plansızlık içinde sürünüyor musunuz ?  :steamed: :s20: şu çatı kolonlarına izin çıksada zevkle stadı takip etmeye devam etsek transfer sezonu tam bir sinir krizi ile geçiyor çünkü...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ne dedi güntekin?
"8 tane defans oyuncusunun olduğu yerde ancak 5 kişi olursan gol atabilirsin" dedi. (Ceza sahasında 8 Juve'li 5 Barça'lı vardı ilk golde.)

"Öyle içeri sadece Demba Ba'yla Olcay'ı koymakla olmaz o işler. 2 senedir ben bunu anlatıyorum kimse anlamıyor" dedi :evillol: :evillol: @ferdi1903

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

"8 tane defans oyuncusunun olduğu yerde ancak 5 kişi olursan gol atabilirsin" dedi. (Ceza sahasında 8 Juve'li 5 Barça'lı vardı ilk golde.)

"Öyle içeri sadece Demba Ba'yla Olcay'ı koymakla olmaz o işler. 2 senedir ben bunu anlatıyorum kimse anlamıyor" dedi :evillol: :evillol: @ferdi1903

hücumda çoğalmak ayrı, kalecinin kendi yarı sahanın ortasında olduğu bir dizilişle sahaya çıkmak ayrı @Yusuf Tekeli :) şaka bir yana bu tamamen oyuncu kalitenle ilgili, aynı şeyi juve yapmaya kalksa(ki özellikle 2-1'den sonra yapmaya çalıştı) delik deşik olur(ki oldu) :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hücumda çoğalmak ayrı, kalecinin kendi yarı sahanın ortasında olduğu bir dizilişle sahaya çıkmak ayrı @Yusuf Tekeli :) şaka bir yana bu tamamen oyuncu kalitenle ilgili, aynı şeyi juve yapmaya kalksa(ki özellikle 2-1'den sonra yapmaya çalıştı) delik deşik olur(ki oldu) :)
Abi büyük maçlarda bunu zaten yapamazsın anadolu takımlarına karşı yapmak lazım bunu :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

Abi büyük maçlarda bunu zaten yapamazsın anadolu takımlarına karşı yapmak lazım bunu :)
onların da bazılarına :D çünkü bazıları etkili çıkabiliyor senin de stoperlerinin, beklerinin ve orta sahanın kapasitesi belli :D ha çok iyi 1 stoper, 2 bek bir de iki yönlü oynayabilen sağlam bir ortasaha alırsan o zaman alayına aynı şeyi yapabilirsin hatta renklilere bile.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

onların da bazılarına :D çünkü bazıları etkili çıkabiliyor senin de stoperlerinin, beklerinin ve orta sahanın kapasitesi belli :D ha çok iyi 1 stoper, 2 bek bir de iki yönlü oynayabilen sağlam bir ortasaha alırsan o zaman alayına aynı şeyi yapabilirsin hatta renklilere bile.
Abi stoper, bek, kaleci o yüzden istiyoruz zaten :D İlerdekilerin kendine güveni gelsin ki hapsedebilsinler rakibi o bölgeye :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seneye banko bir OrtaSaha alınmayacaksa defansın önündeki ikili Veli-Tolgay olmalı.

Atiba yumuşak kalıyor orda, Veli döndürmüyordu rakibi. Onunla birlikte Tolgay'ın da fiziği sağlam omuzu vurduğu zaman deviriyor :icool: :evillol: