2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12839633 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

daha td getiremedik ki transfer yapalım.pazartesi açıklanmazsa buyrun cenaze namazına..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

daha td getiremedik ki transfer yapalım.pazartesi açıklanmazsa buyrun cenaze namazına..
Türk td gelecek illa transfer için td yi beklemeye gerek yok sen Şenol'a Danny'i alacaksın kabul etmeyecek mi o adam saçmalık bence.

Çevrimdışı Türkay

Facebooktan Tuğrul Yenidoğan yazmış.

A aaaa...Lothar Matthäus....

2004'te Yıldırım Demirören ile el sıkışmıştı. Aynen Fırat'ın dediği gibi. Sonra Del Boosque ile anlaşıldı... Bu arada bu gün bir teklif ve görüşme var. Herhangi bir anlaşma yok henüz. Ve yanlış istihbarat almadıysam "Sportif Direktörlük" teklifi iletilmiş...

Bazen böyle teklifler sağ gösterip sol vurmak için de yapılır... Bunu kulüpler de yapar, teknik direktörler de... Kulüpler hocanın fiyatını kırmak, gardını düşürmek, hoca da kendi fiyatını arttırmak, elini güçlendirmek için yapar. Transfer ilginç bir oyundur.
Beğen · 3 · 13 dk.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Facebooktan Tuğrul Yenidoğan yazmış.

2004'te Yıldırım Demirören ile el sıkışmıştı. Aynen Fırat'ın dediği gibi. Sonra Del Boosque ile anlaşıldı... Bu arada bu gün bir teklif ve görüşme var. Herhangi bir anlaşma yok henüz. Ve yanlış istihbarat almadıysam "Sportif Direktörlük" teklifi iletilmiş...

Bazen böyle teklifler sağ gösterip sol vurmak için de yapılır... Bunu kulüpler de yapar, teknik direktörler de... Kulüpler hocanın fiyatını kırmak, gardını düşürmek, hoca da kendi fiyatını arttırmak, elini güçlendirmek için yapar. Transfer ilginç bir oyundur.
Beğen · 3 · 13 dk.

4 yıldır takım bile çalıştırmamış bir adam mükemmel bir tercih olur..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tuğrul Yenidoğan
38 dk. ·

Çevrimdışı Tolga

Mükemmel :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

adamlar 3 kupa diziyor biz hala avcı mı şenol mu tartışıyoruz yazık günah :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sportif direktörlük için olacaksa iyi olur.

Adam Marka.
alman, Alman piyasasında hakimdir. Bizde de çok sayıda gurbetçi var. Neden olmasın.

Çevrimdışı Türkay

Sportif Direktör gelsin de ben bizimkilerle anlaşabilir mi emin değilim.

Çevrimdışı Anıl

Türk td gelecek illa transfer için td yi beklemeye gerek yok sen Şenol'a Danny'i alacaksın kabul etmeyecek mi o adam saçmalık bence.
Danny'i başkan istemiyor tdlik bir durum değil ki :D Helal olsun başkana scoutingi ayakta tutuyor :evillol:

Çevrimdışı f_madida

Teklif varsa bence Tayfun Korkut'a gitmistir o teklif. Sportif direktor diye gidip adami TD olarak mi getirecekler acaba..

Keske Senol Gunes gelse, onumuzdeki sene Bilic'i arayacakmisiz gibi bir his var.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Anıl

Mükemmel :)
Sportif Direktörlük için nasıl olur :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Teklif varsa bence Tayfun Korkut'a gitmistir o teklif. Sportif direktor diye gidip adami TD olarak mi getirecekler acaba..

Keske Senol Gunes gelse, onumuzdeki sene Bilic'i arayacakmisiz gibi bir his var.
Arayacaksak Bilic'in süperliğinden değil, yönetimin plansızlığından olacak :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Acaba Barcelona da doğmuş olsak, futbola bu konulara bakış açımız nasıl olurdu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Ben sportif direktörlüğüne Alman gelmesinden yanayım.

Çevrimiçi Samet Ç

Danny'i başkan istemiyor tdlik bir durum değil ki :D Helal olsun başkana scoutingi ayakta tutuyor :evillol:
Biliyorum benim demek istediğim Şenol'a Denizli'ye Hunter'a Danny veya Maxi'yi alacaksın kabul etmeyecek mi diyorum yani transfer için hocayı beklemeye gerek yok onlar da bu adamları isteyecek zaten.

Çevrimdışı Anıl

SD: Lothar Matthäus
TD: Thomas Schaaf ?

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke Schaaf gelse

Çevrimdışı Türkay

Zaten oyuncuların da çoğu Almanya çıkışlı.

Çevrimiçi Samet Ç

Sd'ye yabancı düşünülüyorsa Şenol gelmeyecek diyebiliriz sevmez Şenol bu tür işleri.  :)

Çevrimdışı Anıl

Biliyorum benim demek istediğim Şenol'a Denizli'ye Hunter'a Danny veya Maxi'yi alacaksın kabul etmeyecek mi diyorum yani transfer için hocayı beklemeye gerek yok onlar da bu adamları isteyecek zaten.
Transfer yasağımız olmasa sıkıntı değil de sadece free oyuncu alabildiğimiz için teknik direktör belirlenmeli bir an önce. Yoksa Haziran 6 daha çok geç değil. Hatta hiç geç değil.

Çevrimdışı Çağrı

Sinirleri yıpranıyor insanın teknik direktör gelene kadar çok yorumlamamak daha iyi olacak sanırım.

Bunu bile bile her sene bilerek yapıyorlar bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hahahahaha Güntekin benim dediğimi söyledi :kop: :kop:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yalnız Belluschi'nin mukavelesi nedeniyle otomatik olarak uzamış sözleşmesi
25 maç oynarsa 1 sene uzar şeklinde.